Van dromenvanger tot sjamanentrommel

orakelsOp deze pagina vind je een overzicht van de krachtvoorwerpen die je zelf kunt maken. Natuurlijk is er veel meer mogelijk, maar we hopen dat de handleidingen die je hier kunt vinden je zullen inspireren.Dromenvangers

orakelsOp deze pagina vind je een handleiding hoe je zelf een dromenvanger kunt maken, maar ook kun je hier lezen wat een dromenvanger is en waar het oorspronkelijk vandaan komt.

Naar de dromenvangers


Medicijnbuidels

orakelsIn een medicijnbuidel worden van oudsher geneeskrachtige kruiden bewaard. Maar vaak worden er ook kleine voorwerpen met een speciale betekenis in gestopt, steentjes of veren die onderweg worden gevonden.

Naar de medicijnbuidelsKrachtschilden

orakelsEen krachtschild, of ook wel medicijnschild, bestaat uit een houten frame met daarin of daarop gespannen een versierde en/of beschilderde leren lap. Lees hoe je je eigen krachtschild maakt.

Naar de krachtschilden

Krachtvoorwerpen

orakelsIn het traditionele sjamanisme wordt intensief gebruik gemaakt van rituele voorwerpen, ook wel krachtvoorwerpen genoemd. Hier lees je hoe je een ratel maakt, een amulet, een krachtstok of smudge veren.

Naar de krachtvoorwerpen


Sjamanentrommels

orakelsJe kunt ze tegenwoordig overal kopen, de meest prachtige trommels, maar mooier is het natuurlijk toch om je eigen trommel te maken. Lees hier hoe je dat doet, je eigen sjamanendrum maken.

Naar de sjamanendrumsNatuurlijke materialen

orakelsOp deze pagina vind je o.a. de eigenschappen van bepaalde stenen en veren, en met welke takken je het beste cirkels kunt vormen.

Naar de materialen

 

 

 Volg ons op FacebookMaak je sjamanendrum

sjamaan.nl

Bezoek de shopParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...