Inzicht in je situatie

De Lenormand perspectieflegging geeft je inzicht in jouw situatie. Er worden 5 kaarten getrokken, waarbij de laatste kaart laat zien wat je kunt verwachten in de komende maand.

  • De kaart 'Huidige situatie' geeft je een algemeen beeld.
  • De kaart 'Wat werkt mee' spreekt over je sterke kanten, kansen en mogelijkheden.
  • De kaart 'Valkuilen en tegenwerking' vertelt je waarin je voorzichtigheid dient te betrachten.
  • De kaart 'Wat te doen' geeft advies hoe jij je geluk bevordert.
  • De laatste kaart 'Waar leidt het toe' geeft het eindresultaat, vertelt je wat je kan verwachten in circa een maand tijd.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging, de teksten zijn geschreven door Renée Merkestijn, energetisch therapeute en coach, schrijfster en kaartlezeres. Ze is auteur van Lenormandkaarten, een handboek kaartlezen met Lenormand.

De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op Facebook


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer