Geschikt voor ja/nee vragen

enkele vraagWanneer je snel een vraag wilt stellen is de Lenormand enkele kaartlegging heel geschikt. Stel een vraag die duidelijk met ja of nee is te beantwoorden. De vraag moet altijd iets te maken hebben met iets dat jij zelf kunt doen (en niet met iets wat iemand anders kan doen, vraag dus niet: 'houdt hij van mij' of 'zal zij bij me terugkomen'). Gebruik geen ontkenningen als 'niet' of 'nooit', stel de vraag eenvoudig en eenduidig.

Positieve, negatieve en neutrale kaarten
Een positieve kaart is een ja, een negatieve kaart een nee, en een neutrale kaart vraagt om verdere uitleg of verdieping van de vraagstelling.

Voorbeeld van een vraag
Vraag: Is het een goed idee om te verhuizen?
Antwoord
: 'Het Anker'. Dit is een positieve kaart, het antwoord is dus ja. In dit geval past het huis bij je en zul je je er goed in voelen.  

Werkwijze
Concentreer je op je vraag en klik dan op kaart hieronder. De kaart die je te zien krijgt is te duiden als het antwoord op je vraag.

 

© Lenormandkaarten Uitgeverij Schors

 


 

 Volg ons op FacebookFairy Lenormand


Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer