Gratis leggingen

Op deze pagina zie je onze gratis Lenormand kaartleggingen bij elkaar. We bieden ook uitgebreide Lenormand leggingen aan waar je voor moet betalen. Die kun je vinden bij de Kaartleggingen.De Drie kaartenlegging

driekaartDeze legging is vrij eenvoudig en heel geschikt om het verloop van iets te weten te komen. In deze drie kaartenlegging zien we het Heden, het Verleden en de Toekomst weerspiegeld.

Het Heden is het gevolg van wat er in het Verleden gebeurde en tevens de oorzaak van de gebeurtenissen in de Toekomst.

Ga naar de Drie kaartenlegging


De Enkele kaartlegging

enkele kaartleggingWanneer je snel een vraag wilt stellen is de Lenormand enkele kaartlegging heel geschikt. Stel een vraag die duidelijk met ja of nee is te beantwoorden.

De vraag moet altijd iets te maken hebben met iets dat jij zelf kunt doen (en niet met iets wat iemand anders kan doen, vraag dus niet: 'houdt hij van mij' of 'zal zij bij me terugkomen'). Stel de vraag eenvoudig en eenduidig.

Ga naar de Enkele kaartlegging
Cursus Lenormand

lenormandWil je de geheimen van de kaarten van Mlle Lenormand ontdekken? Start met de Lenormand cursus en ontvang het e-boek direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer

Dagkaart(en) trekken

dagkaartKies zelf of je 1, 2 of 3 kaarten wilt trekken. Je kunt de dagelijkse legging (afhankelijk van de instellingen van je browser) ook opslaan of uitprinten. Zie onderaan het ikoontje van de printer.

Trek je dagkaart(en)


De Visioenlegging

visioenleggingDe Amerikaanse kunstenaar Ciro Marchetti heeft een prachtig eigentijds Lenormanddeck ontwikkeld, de Gilded Reverie Lenormand (in het Nederlands uitgebracht door uitgeverij Koppenhol als Lenormand van Vergulde Visioenen), dat heel dicht bij de oorspronkelijke betekenis van de kaarten blijft.

Je kunt hier ook een kaartlegging met de Gilded Reverie Lenormand doen.

Ga naar de VisioenleggingNr 1 van de niet gratis leggingen

De Lenormand relatieleggingMisschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten