Door Petrus Rommers

Petrus RommersDubbele getallen
Ik krijg veel vragen van mensen die regelmatig dubbele getallen zien. Vaak in dromen, maar ook soms gewoon overdag. Dubbele getallen hebben een speciale betekenis, het getal wordt versterkt (dubbele kracht), het getal 5 betekent oa comunicatie dus 2x5 kan sterke comunicatie aan geven.

Vooral de getallen vanaf 10 komen steeds meer voor, 10.10, 11.11, 22.22, 33.33 enzovoort. Probeer je bewust te zijn, als je deze getallen opmerkt, wat je huidige situatie op zo'n moment is. Waar ben je op dat moment in je gedachten mee bezig? Wat beweegt je of wat zit je tegen?

Meestergetallen
De meestergetallen zijn: 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 en 99.

Binnen de numerologie worden in principe alle getallen teruggebracht tot één cijfer, ook op deze site wordt gewerkt met het klassieke systeem. Maar wanneer je dieper in deze materie wilt duiken kun je ook rekening gaan houden met de meestergetallen.

Meestergetallen in je geboortedatum
De meestergetallen zijn spirituele getallen die je o.a. kunnen aanspreken op een bepaalde paranormale gevoeligheid. Het sterkst werken ze als ze ook in je geboortedatum voorkomen, dat kan de dag zijn, bijv de 22e, of de maand (11=november) of een meestergetal in het geboortejaar, maar vooral ook als de totale optelling van je geboortedatum een meestergetal is.Meestergetallen tegenkomen
Er zijn mensen die steeds bepaalde meestergetallen tegenkomen, je kijkt op de klok en dan zie je bv 11.11 of 22.22 staan, wat betekent dat?

Mensen die steeds dubbele getallen zien worden letterlijk aangesproken op hun situatie of gedrag. Een Meester is iemand die les-geeft, door-geeft, en een bepaalde wijsheid bezit. Een meestergetal geeft ook iets door, het heeft vaak te maken met je spirituele onwikkeling waarin je op dat moment verkeert.

Wake-up call

Meestergetallen in je (dag)dromen
Als er meestergetallen in je dromen voorkomen is het vaak zinvol de tarot er bij te betrekken, ik werk zelf met deze betekenissen:

  • 11 staat oa voor spiritualiteit, inzicht en bewustzijnsverhoging dus 11.11 gaat heel diep op dat gebied. 11= de gemuilbande leeuw (Kracht, Tarot in de herstelde Orde). 11 staat ook voor geld aantrekken, zelfoverwinning en passie. Als je kijkt naar de 1 dan staat deze voor ideeën, verandering en vernieuwing, zelf-bewust-zijn, 1= de man, de magiër (Tarot).
  • 22 staat voor het voortzetten van veranderingen en een nieuwe wereld creëren. Binnen de tarot is kaart 22 de Dwaas (leerprocessen), maar de de 22e kaart is de Wereld. Het getal 2 staat voor het gevoel, de intuitie, voor mystiek en verbeeldingskracht, 2= de vrouw, de hogepriesteres (Tarot).
  • 33 staat voor universeel bewust-zijn, het goddelijke, het all-een zijn. Ook voor versnelling, de verhoging van trilling (levenslessen ivm vertrouwen op anderen). Het getal 3 staat voor groeiproces, ontwikkeling, rijkdom, idealisme, 3= het kind, de keizerin (Tarot).
  • 44 staat voor evenwicht tussen het spirituele en het lichamelijke, een nieuwe basis vormen (levenslessen op het vlak van grenzen aangeven). Het getal 4 staat voor leiderschap, beheersing, discipline, eerzucht, organisatie, 4= de keizer (Tarot).
  • 55 staat voor onze indivuele vrijheid, voor het los komen van oude patronen (levenslessen op comunicatie gebied). Het getal 5 staat voor raadgever, leraar, vrijheid, communicatie, creativiteit, 5= De hogepriester (Tarot).
  • 66 staat voor het dragen van eigen verantwoordelijkheid met liefde en creativiteit. (levensslessen op relatievlak). Het getal 6 staat voor ons geweten, liefde, onzekerheid, het verschil tussen goed en kwaad, harmonie, 6= de geliefden (Tarot).
  • 77 staat voor het verkrijgen van een dieper inzicht, wijsheid en kennis door openbaringen. Soms geeft dat eenzame gevoelens en spanningen. Het getal 7 staat voor inzicht, zelfkennis, overwinning, ook prestige, aanzien geld en eenzame gevoelens, 7= de zegewagen (Tarot).
  • 88 staat voor meesterschap over onze gedachten, gedrag en gevoelens. Soms geslotenheid aanwezig. Het getal 8 staat voor karma, oordeel, rede, soberheid geweten omgaan met geld, 8= Gerechtigheid (Tarot in de herstelde Orde).
  • 99 staat voor vervolmaking, vervulling, evolutie, vooruitgang. Soms rusteloosheid, avontuurlijk. Het getal 9 staat voor inzicht, zelfkennis, innerlijk licht, rechtvaardigheid, strijdlust, 9= de kluizenaar of heremiet (Tarot).

Het getal 10
Het getal 10 is geen meestergetal, maar 10-10 kan een belangrijk doorgangsstadium aangeven naar een nieuwe situatie. Het getal 10 staat voor omwenteling, kringloop en maatschappelijke veranderingen. Denk ook aan de 10e tarotkaart: Het Rad van Fortuin, het rad des levens.Meer weten?

Wil je meer weten over de meestergetallen in jouw leven? Ik ben de huisnumeroloog van CatharinaWeb en je kunt mij bereiken op onderstaand telefoonnummer. Mocht ik niet beschikbaar zijn dan kan ik speciaal voor jou inloggen op deze telefoonlijn. Stuur dan een mail naar prommers@hotmail.com en we spreken een tijdstip af.

 

Ik ben momenteel telefonisch niet beschikbaar

 

Lees meer over Petrus Rommers

 

Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...
Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...Engelen Antwoorden

Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat de spijker op zijn kop slaat. Deze kaarten van Doreen Virtue bieden je betrouwbare leiding

Lees meer...


Leer gitaar spelen in 22 lessen

Soul RetrevalHoe zou je het vinden als jij nu eens echt gitaar kunt spelen? Volg de lessen op je smartphone, tablet, computer of laptop. Het kan allemaal!

Lees meer...


Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer