Petrus Rommers

Petrus RommersMijn naam is Piet Rommers (Petrus). Ik ben 55 jaar en samen met mijn echtgenote Ineke (Caluna) heb ik sinds oktober 2004 een Paranormaaladvies Bureau in Essen Belgiƫ.

Numerologie
Ik heb een eigen werkwijze ontwikkeld tijdens mijn numerologie consulten. Daarbij gebruik ik ook de tarotkaarten van de Grote Arcana en het magisch vierkant. De kaarten in combinatie met de getallen en meestergetallen, en vaak ook het huisnummer, geven samen een goed totaalbeeld.

Een speciale datum
Heb je een afspraak voor een sollicitatiegesprek? Of wil je weten wat jouw trouwdatum te vertellen heeft? In combinatie met een korte kaartlegging is er over elke specifieke datum wel iets te vertellen.

Meestergetallen
Over dubbele getallen en meestergetallen krijg ik vaak vragen, steeds meer mensen zien deze nu verschijnen. Wat hebben de meestergetallen jou te vertellen? Ik heb hier een aparte colomn over geschreven.

Meer lezen over meestergetallenMijn achtergrond

Op ongeveer 30 jarige leeftijd begon ik last van mijn rug te krijgen en kreeg de diagnose Bechterew, een volgens de reguliere geneeskunst ongeneeslijke reumatische ziekte aan de wervelkolom. Daarna kwam het boek 'Je kunt je leven helen' van Louisa L Hay plotseling op mijn pad. Hier staat in beschreven dat een ziekte door het toeval op je levensweg kan worden gezet om tot inzichten te komen, dat je een levensles hebt te leren om een ander manier van leven te ontwikkelen.

Ik ontdekte hoe belangrijk positief denken is en mede door het boek 'Eerst geloven dan zien' kwam ik tot de overtuiging dat als je echt ergens in gelooft het resultaat vanzelf komt. Ik heb in de loop der jaren zoveel ontdekt en geleerd, en ben inmiddels -zonder reguliere medicatie en geheel tegen de verwachting in- voor 80% genezen. Ik voel mij fantastisch en veel zelf-zekerder, daarom wil ik dit ook aan andere mensen doorgeven.

Toeval

Het woord toeval is voor mij heel belangrijk geworden. Voor mij is de ware betekenis van toeval hetgeen iemand toe-valt! Met andere woorden: wat je toekomt (naar je toe komt). Het wordt op onze weg geplaatst door onze gedachten (oorzaak en gevolg) en door het lot, wij kunnen het negeren of er iets van proberen te leren. Ik help nu mensen hun problemen te her-kennen, en hun doel te vinden in dit leven.Dromen duiden

Ik kan je ook helpen je dromen te duiden, hierdoor kunnen veel inzichten en antwoorden op je vragen worden gekregen. In je dromen wordt gebruik gemaakt van een symbolentaal die voor iedereen verschillend kan zijn. Door met je mee te gaan in de droom kan ik je inzichten geven over de betekenis en hoe deze te gebruiken om je leven te verrijken.

Meer weten?

Wil je meer weten over een bepaalde datum of een speciaal getal, of over een legging die je thuis of hier op CatharinaWeb hebt gedaan, of heb je een specifieke vraag over je persoonlijke omstandigheden, dan kun je mij bereiken op onderstaand telefoonnummer. Mocht ik niet beschikbaar zijn dan kan ik speciaal voor jou inloggen op deze telefoonlijn. Stuur een mail naar prommers@hotmail.com en we spreken een tijdstip af.

 

Ik ben momenteel telefonisch niet beschikbaar

 
Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Cursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...