Negatieve energie

Alles is energie, overal zit energie en energie kan blijven hangen in je huis. Een huis waarin zware of negatieve energie hangt is niet prettig. Voor gevoelige mensen is het belangrijk dat de energie in hun huis zuiver is.

Vaak voorkomende signalen van negatieve energie zijn:

  • Je bent vaak moe of somber
  • Je slaapt slecht
  • De energie in je huis voelt drukkend
  • Je kunt je niet meer afsluiten voor geluiden van buitenaf
  • Je hebt veel hoofdpijn
  • Je voelt je niet echt thuis in je huis


Afsluiten van een periode

Het kan je ook goed doen om heel bewust een oude periode af te sluiten en een nieuwe in te luiden. Een energetische huisreiniging kan hier goed bij helpen. Maak er een ritueel van voor jezelf, dit kan zeer krachtig werken, het kan je nieuwe energie en inzichten geven.

Hoe reinig je je huis energetisch?

aartsengel michaelDat kan op allerlei manieren. Kies een manier die goed voor jou voelt.

Vraag Aartsengel Michaël of hij je huis wil zuiveren
Aartsengel Michaël is de Engel die het negatieve bestrijdt, en bescherming brengt. Hij komt altijd als je hem aanroept.

Met witte salie
Witte (gedroogde) salie worden al eeuwenlang door indianen en sjamanen gebruikt bij zuiveringsceremonies. Deze salie blaadjes zijn vaak te koop bij reform en/of new age winkels en uiteraard online bij diverse webshops. Je kunt trouwens ook sticks kopen voor als je het makkelijk wilt.

Je maakt een bosje van de salie en opent alle deuren en ramen in je huis. Steek de salie op meerdere plekken aan, laat het even goed branden en blaas het uit. Salie moet smeulen. Je kunt het in een schelp of porceleinen schaaltje doen. Begin bij de voordeur en loop zo alle kamers en ruimtes door. Met een veer of met je hand stuur je de rook door de hele kamer, ook in alle hoeken! Met de rook van de smeulende salie en je intenties en gedachten reinig je elke ruimte.

Visualisatie
Stel je voor dat je met een energetische ragebol door je huis gaat, alle ruimtes en alle hoeken worden gereinigd. Zet in gedachten de ramen en deuren open en zwiep de zware of negatieve energie naar buiten. Stel je dan voor dat er een windje door je huis waait. Een wind die de laatste restjes wegvoert en het hele huis voorziet van schone frisse lucht. Stel je tenslotte een gouden lichtbol voor die je door je huis laat gaan en het vult met gouden energie.


KlussenKlussen

 Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...