Engelen op je pad

Engelen komen op je pad als jij ze nodig hebt, je hoeft hen alleen maar om hulp te vragen. De eerste aartsengel vertelt je waar de belemmeringen liggen en helpt je die weg te halen. De tweede aartsengel helpt je om vernieuwing te brengen in je leven. Bij de omschrijvingen vind je ook een aanroeping die je kunt gebruiken om contact te maken met deze aartsengelen, je mag natuurlijk ook je eigen woorden kiezen.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging, de teksten zijn geschreven door Renée Merkestijn, energetisch therapeute en coach, schrijfster en kaartlezeres. Ze is auteur van o.a. Manifestatie & Resonantie over energie en bewustzijn.

De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...