De kaarten van Doreen Virtue toegelicht

Hieronder vind je een overzicht van de Engelen die op deze 44 kaarten staan. Klikken op de naam geeft meer informatie over de betreffende kaart.

Adriana

Akasha

Gabriël

Michaël

Rafaël

Uriël

Ariëlle

Astara

Athena

Aurora

Azure

Bethany

Bridget

Caressa

Celeste

Chantal

Crystal

Daniël

Desirée

Fiona

Francesca

Grace en...

Indriël

Isabella

Isaiah

Leila

Maya

Merlina

Mystique

Oceana

Omega

Opal

Patience

Raye

Rochelle

Rosetta

Serena

Serephina

Shanti

Sonya

Teresa

Vanessa

Yvonne

ZannaPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de consulenten


Alle op CatharinaWeb toegepaste en toegelichte leggingen en horoscopen worden zonder garanties voor de toekomst aangeboden.

Trek een Boodschap van de Engelen

Klik op de kaartEngelentherapie Doreen Virtue

Doreen VirtueDoreen Virtue (zie foto) is een Amerikaanse spiritueel psycholoog. Ze werkt met engelen in haar boeken en haar workshops. Ze heeft psychologie gestudeerd en heeft meer dan twintig boeken over engelen, chakra's, nieuwetijds kinderen, gezondheid en voeding op haar naam staan, waaronder Gesprekken met engelen.

Doreen Virtue is in Nederland voornamelijk bekend van haar engelen-orakelkaarten. Engelentherapie is een onconfessionele, spirituele healingmethode die het werken met beschermengelen en aartsengelen inhoudt, om op deze manier ieder aspect van het leven te helen en in harmonie te brengen.

Lees meer 

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...