Veel nieuw(s)!

Er wordt hard gewerkt aan de website, noodzakelijk groot onderhoud, maar ook zijn er weer diverse uitbreidingen bij gekomen de afgelopen weken.

Een nieuw gratis orakel: Het Rad van Fortuin

printen of opslaan.De tarotkaart Het Rad van Fortuin verwijst vaak naar een plotselinge verandering waarbij in eerste instantie problemen kunnen worden ondervonden. Bijna altijd is het achteraf gezien een verandering ten goede, en pakt het uiteindelijk postitief uit.

Het leven hangt aan elkaar van gebeurtenissen die we niet in eigen hand hebben. Het Rad van Fortuin is de ommekeer, het steeds veranderende aspect van en in je leven. Het bevrijdt je van iets waarin je vastzit, ook al gaat het gepaard met onzekerheden over wat je nog te wachten staat.

Laat het rad draaien en kijk of het je mee zal zitten bij die bepaalde kwestie waar je nog over twijfelt.

» Laat het rad draaien


Ook nieuw, de uitgebreide daglegging

uitgebreide dagleggingDe uitgebreide daglegging is een nieuwe kaartlegging voor de dagen dat je graag wat meer grip en houvast zou willen hebben. Je kunt hier zelf de gewenste datum opgeven.

De teksten zijn adviserend en positief geschreven door Willem Kunst, al ruim 25 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist. Door zijn jarenlange ervaring weet hij de tarotkaarten als geen ander uit te leggen op een begrijpelijke en inspirerende manier.

De uitgebreide daglegging kost € 1,30. Betaling vindt plaats via de telefoon.

» Ga naar de uitgebreide daglegging


De Facebook knoppen

Veel pagina's op CatharinaWeb hebben inmiddels een vind-ik-leuk knop gekregen, daarmee kun je je waardering laten blijken aan ons, de makers van deze website, en je kunt een specifieke pagina ook heel makkelijk delen.

Voor mij (Carla) was het soms een grote verrassing te zien hoeveel likes bepaalde pagina's kregen, dank jullie wel, dat werkt erg motiverend!

 

De AVG

AVGBinnenkort gaat de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in, vanaf 25 mei a.s. moeten alle bedrijven hun documentatie en websites in orde hebben, want vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie.

Ook CatharinaWeb heeft e.e.a. aangepast. Als bezoeker van onze website wordt je geacht hier kennis van te nemen.

» Naar de Privacy en cookie verklaring

Nieuw: Getallen der Engelen

Doreen VirtueVeel mensen hebben weleens van Doreen Virtue gehoord, zij is in Nederland voornamelijk bekend van haar engelentherapie en -orakelkaarten. Volgens Doreen proberen de Engelen ons antwoorden en begeleiding te geven op veel manieren, en één manier is aandacht vragen met getallen. Kijk op onze engelenafdeling welk getal de Engelen jou mee willen geven.

» Naar de Getallen der Engelen


Gisteren was het nieuwe maan

Bij elke nieuwe en elke volle maan schrijft Petra Stam een nieuwe maancolumn.

Petra StamDe natuur warmt op en wordt actiever, en wij trillen mee op die vuurkracht. De sapstroom in planten en bomen komt weer op gang, de vogels fluiten en de eerste insecten zoemen door de lucht. Alles staat in het teken van de terugkeer van de lente. De behoefte om de droomzaadjes die je eerder hebt gezaaid te laten uitkomen, groeit. Je innerlijke vermogens groeien en...

» Lees verder...


Je persoonlijke horoscoop

De Zon, Maan en planeten

Behalve het teken van de Zon en de ascendant zijn er nog zoveel meer factoren die allemaal van belang zijn voor jouw persoonlijke geboortehoroscoop!

In de vorige nieuwsbrief vertelde ik al over de mogelijkheid bepaalde standen uit jouw persoonlijke horoscoop te laten berekenen en te lezen wat dat betekent. Inmiddels zijn er nog 5 berekeningen bijgekomen. Dit zijn ze allemaal:

» Maan berekenen

» Mercurius berekenen

» Venus berekenen

» Mars berekenen

» Jupiter berekenen

» Saturnus berekenen

» Uranus berekenen

» Neptunus berekenen

» Pluto berekenen


Opslaan of uitprinten

printen of opslaan.Wist je dat je niet alleen de betaalde horoscopen en kaartleggingen kunt printen of opslaan als PDF, maar nu bijna ook alle gratis leggingen en duidingen? Zodra je onder je duiding dit ikoontje ziet staan kun je er op klikken en bij je instellingen kiezen voor printen of opslaan als PDF.


Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #54 - 17 april 2018 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]