Alweer een nieuw orakel!

medicijnwiel orakelKon ik in de vorige nieuwsbrief vertellen over het nieuwe gratis Ja-Nee Orakel, dit keer wil ik je graag kennis laten maken met het nieuwe gratis Medicijnwiel Orakel.

Medicijndieren of krachtdieren stammen uit de traditie van de Native Americans (Indianen), ze worden ook wel totemdieren genoemd. De dieren hebben eigenschappen waar je bepaalde boodschappen in kunt ontdekken, ook kun je er bepaalde krachten aan ontlenen. Medicijndieren kunnen een gids voor je zijn en je beschermen, maar ze kunnen je ook helpen om je levenslessen te leren.

Welk advies geven de medicijndieren jou voor de nabije toekomst?

» Naar het Medicijnwiel Orakel


Ook nieuw, de astrologische maandprognose

Sandra Jansen van GalenElke maand zal astrologe Sandra Jansen van Galen een nieuwe astrologische prognose schrijven. Deze column kun je vinden op de astrologie afdeling.

Maart 2018: Door de sluiers
Inmiddels ben je via de 12 maandelijkse astrologische cyclus, aangekomen in de laatste en afrondende fase. Dit betreft een belangrijke fase, waarin de Spirit je alle gelegenheid biedt om alles wat je de afgelopen 11 maanden hebt doorleefd en ervaren op prettige - maar ook onprettige wijze, vanuit volledige ...

» Lees verder op CatharinaWeb

Maandhoroscoop voor april

maandhoroscoopLees de actuele astrologische maandprognoses op CatharinaWeb en bekijk nu je maandhoroscoop voor de maand april, geschreven door Willem Kunst, erkend astroloog.

» Naar de maandhoroscopen


Je persoonlijke horoscoop

maanBehalve het teken van de Zon en de ascendant zijn er nog zoveel meer factoren die allemaal van belang zijn voor jouw persoonlijke geboortehoroscoop!

Het teken van de Maan bijvoorbeeld. De invloed van het teken van de Maan is minstens even sterk als die van het zonneteken en de ascendant, en symboliseert specifieke behoeften ten opzichte van gedrag en omgeving, evenals onze ingesleten reactiepatronen. Nieuw op CatharinaWeb is dat je de stand van de Maan in jouw persoonlijke horoscoop kunt laten berekenen en dan tevens de betekenis van die stand kunt lezen.

» Laat je Maan berekenen

Mercurius, Venus en Mars

Ook de planeten Mercurius, Venus en Mars spelen een rol in onze persoonlijke horoscoop, net als de Zon en de Maan kun je nu ook de stand van deze drie laten berekenen en gelijk lezen wat dat dat betekent.

» Laat Mercurius berekenen

» Laat Venus berekenen

» Laat Mars berekenen

 

Fijne paasdagen en tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #53 - 29 maart 2018 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]