Elke maand een nieuwe prognose van Sandra

Maart 2018: Door de sluiers
Inmiddels ben je via de 12 maandelijkse astrologische cyclus, aangekomen in de laatste en afrondende fase. Dit betreft een belangrijke fase, waarin de Spirit je alle gelegenheid biedt om alles wat je de afgelopen 11 maanden hebt doorleefd en ervaren op prettige - maar ook onprettige wijze, vanuit volledige overgave tot je te nemen, om vervolgens te laten gaan.

Het licht en de kracht van de Zon heeft de ultieme zachtheid van het gesternte Vissen bereikt en hiermee is er een hele andere energie vrijgekomen vanuit het Universum. Misschien heb je al gemerkt dat de vitaliteit minder aanwezig is, dat je snel bent afgeleid en dat je op concreet / aards niveau minder behoefte hebt om te presteren.

Welnu, de essentie van de Zon in het gesternte Vissen haalt je met regelmaat uit de aardse werkelijkheid, om je in te wijden in de Geestelijke werkelijkheid. Pisces – Vissen roept je op om de Tempel van je Ziel te betreden en conditioneringen los te weken.

Met name de eerste week van maart wordt je alles binnen handbereik geboden om door de Sluiers te glijden voor liefdevolle en mystieke verdieping. De communicatieve planeet Mercurius en de kleine geluksbrenger Venus, verblijven dan ook nog in Vissen om vervolgens de overstap te maken naar het lenteteken Ram! Gebruik de eerste week van maart vol overgave om lichamelijk, emotioneel en energetisch te revalideren. Update jezelf via Tai Chi, Yoga, Meditatie, Kloosterretraite of een overheerlijke Wellnessdag. Geef je over aan de symbolische ‘winterslaap’ voordat de lente haar intrede doet! Het is even geen periode om spijkers met koppen te slaan, of snelheid in ontwikkelingen.

Laat je ‘verlichten’ via fantasie, kunst, cultuur en liefdevolle zachte sessies! There is more to explore via de wereld van de fijnstoffelijke sluiers. De liefdevolle, triljoenen harmonische krachten van het Universum zijn een feit! Neem je voor dit bewustzijn niet meer door je vingers te laten glippen en verrijk jezelf met een enorme schat aan kennis. De prachtige Geestelijke werkelijkheid, waar jij een deel van bent.

De kanttekening is, dat je beïnvloedbaarder bent voor je omgeving. Mocht je eventueel in zwaar getij verkeren, zwem niet tegen de stroom in en vermijdt controlegedrag. Er wordt je onthechting geboden.

In de ochtend van 6 maart klokslag 08.34 uur, zal de planeet Mercurius de daadkrachtige Ram instappen, waarop de planeet Venus op 7 maart zal volgen. De eerste tekenen van de Lente en ‘nieuw’ leven dienen zich aan. In je ontstaat de passievolle sprankeling om je leven een nieuwe ‘boost’ te geven. Waar je van houdt en waar je voor wilt gaan komen op sensationele wijze vrij. Zeker omdat de daadkrachtige Mars tot 17 maart in de toekomstgerichte Boogschutter verblijft. Laat eventuele ongeduld er zijn en zie dit als voorbereidende werkenergie. Als Mars vervolgens de overstap maakt naar de ambitieuze Steenbok, stap je in een opbouwende fase.

Vanaf 23 maart biedt de communicatie Mercurius je via een ‘retrogradestand’ verdieping en een periode om achterstallig werk op te pakken. Houdt rekening met vreemde versprekingen, afspraken die onverwachts vervallen, storingen op je computer etc. Check afspraken dubbel en teken geen belangrijke contracten! Deze periode duurt tot en met 15 april.

Kies ervoor jezelf via de ‘Oase van Stilte’ voor te bereiden op een nieuwe cyclus, waarin je toekomt aan dát wat jij in 2018 verder wilt opbouwen. Zo werk je toe naar een glanzende wedergeboorte. Deze maand gaat de zomertijd in en zal Ostara het begin van de Lente inluiden! Geef je over aan de laatste fases van deze winterslaap en vermijdt zoveel mogelijk verplichtingen.

Luister naar de stilte en laat je betoveren. Anders ga je aan de essentie van je Geestelijke ontwikkeling voorbij!

Tekst © Sandra Jansen van Galen

 


Trainingen- Workshops en Opleidingen

Altijd al graag astrologie willen leren?

Kijk eens bij Instituut Sandra, wie weet zit er wel een workshop of training voor je bij.

Ook van Sandra op onze tarotafdeling:

De gratis Symbolon dagkaart

 

 Volg ons op Facebook


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...