Elke maand een nieuwe prognose van Sandra

september 2021

HELDER

Nadat de Zon je via het sterrenbeeld Leeuw de afgelopen weken hartverwarmend heeft uitgenodigd om de bloemetjes buiten te zetten, bewaakt inmiddels de kritische en op details gerichte Maagd vanuit het magische veld van ons sterrenstelsel je aura. De tijd is aangebroken om je handen uit je mouwen te steken en met een frisse blik de Indian Summer en deze oogstmaand tegemoet te treden.

Vergezeld door de vele gedaanten en de bezieling van het leven van ‘de Maan’, biedt de vitaliserende kracht van de Zon je alles binnen handbereik, om nieuw overzicht te creëren voor de aankomende maanden. Starten met een schone lei en een gezonde dosis perfectie, luidt het motto deze weken. Maagd is als tweede aardeteken sterk gericht op de concrete werkelijkheid en wijst je hier via bescheiden wijze op. Dit komt mooi uit, nu ook de hekkensluiters van de zomervakantie weer aan het werk, of de schoolbanken in gaan.

Karweitjes die om preciesie vragen en het concreet vormgeven van je specialisme, worden optimaforma ondersteund. Zeker omdat de daadkracht van Mars, tevens in doortocht via de ijverige Maagd, hier een behoorlijke schep bovenop doet. Deze rood/oranje gekleurde strijder helpt je jouw keuzes te maken, te analyseren, indelen en ordenen. Waak echter voor een té kritische blik op jezelf. Dit geldt zeker voor de ‘die hards in order’. Ben je een ‘lanterfanter’ en ‘vooruitschuiver’, dan biedt de pietepeuterigheid van Maagd je weinig rust. Je blijft gepord worden om stappen te maken.

Omdat Maagd heerst over een gezonde leef- en eetstijl en een ware uitblinker is met bijvoorbeeld gezonde, natuurlijke en biodynamische voeding, komt er heel wat hulp van ’boven’ om niet alleen overtollige kilo’s kwijt te raken. Als 7 september de Maan haar stand van ‘Nieuwe Maan’ in het teken Maagd bereikt (Maan staat dan achter de Zon) breekt hét moment aan om te breken met ongezonde gewoontes. Manifestatie en helder inzicht krijgen om je eigen expert te worden, is in alle kracht aanwezig. Zeker omdat de Maan en haar snelheid daarna ingaand Mars in Maagd zal zijn en hierdoor op nauwkeurige wijze je alles biedt om opnieuw te beginnen. Op 15 september beweegt Mars de zachtheid en subtiliteit van Weegschaal binnen. Je zult merken dat je behoefte om harmonie, schoonheid en liefde in álles te ervaren, groeit.

De lieftallige Venus verblijft tot 9 september in haar eigen Weegschaal. Een prachtige stand om de elementen in je leven die niet soepel verlopen in hernieuwd evenwicht te brengen. Daarna zal Venus haar tanden laten zien in de alles doorgrondelijke en uiterst vastberaden Schorpioen. Je liefdesleven wordt vanaf dat moment intens beroerd, waarin seks en de kracht van intimiteit de scheppende en helende Kundalini stroom vormen.

De planeet Mercurius regeert deze periode via het harmonieuze teken Weegschaal en het naadloos aansluitende element lucht. Is je werk in progress, dan wordt alles geboden om snel te denken, hieruit ook direct te kunnen handelen en een uitermate prettige wijze van contacten leggen en gesprekken aangaan.

Mercurius bereikt voor de 3e en laatste keer dit jaar de ‘retrograde stand’ (naar binnen gekeerd). Op liefdevolle wijze is er de begeleiding om gedachten en creativiteit op één harmonieuze lijn te brengen. Maak hier gebruik van en trek je regelmatig terug om mee te kunnen bewegen via deze ultieme zachte en liefdevolle gedachte boost. Deze periode duurt tot 18 oktober, als tegelijkertijd de grote geluksbrenger Jupiter in Waterman tevens weer terugkeert in je levensstroom.

Check je afspraken dubbel om misverstanden te voorkomen, houdt rekening met vreemde situaties rondom je vervoer, computer en werk de laatste achterstanden weg.

Besef dat de ‘time for quality met je inner senses’ is aangebroken, om nu het levenselixer als vloeibaar goud uit jezelf tevoorschijn te halen.

Heb een fijne maand!
 

Met Liefde, Sandra

Tekst © Sandra Jansen van Galen

 


Trainingen- Workshops en Opleidingen

Altijd al graag astrologie willen leren?

Kijk eens bij Instituut Sandra, wie weet zit er wel een workshop of training voor je bij.

Ook van Sandra op onze tarotafdeling:

De gratis Symbolon dagkaart

 

 Volg ons op Facebook


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je paranormale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...