Elke maand een nieuwe prognose van Sandra

Juni 2021

SMILE

Het is de lichtvoetige en vrolijke inborst van het gesternte Tweelingen die met name deze 4 wekelijkse cyclus de hoofdrol speelt en dat doet deze altijd goedgemutste persoonlijkheid maar al te graag.

De groeiende warmte van de Zon krijgt steeds meer ruimte om ieder levend wezen, groot en klein, met vleugels van licht te omringen. De aanmoediging is er nu om die allermooiste glimlach op je gezicht tevoorschijn te toveren. De kracht van het veelzijdige sterrenbeeld Tweelingen, is niet voor niets díe bewegelijke en lichtvoetige boost. Los komen van alles wat zwaar op je schouders ligt en zowel je privé- als werkzame leven die switch te geven waar je naar verlangt, verleiden je op aangename wijze.

#Take a moment met een fijne gesprekspartner
De synchroniciteit van onder andere de Zon door Gemini (Tweelingen) biedt momenteel alles om contacten te leggen en tevens via een fijne gesprekpartner, zelfreflectie op te pakken. De eigenschappen van de Tweelingeninvloeden zijn namelijk, de ander als klankbord nodig hebben om naar jezelf te kijken mét daarbij de grote behoefte aan indrukken die altijd gretig worden opgenomen. Wat is nu niet heerlijker dan samen met je gesprekspartner neer te strijken met een heerlijk glas wijn om elkaars leven eens onder de loep te nemen?

Zeker ook omdat de communicatieve Mercurius deze maand door zijn eigen Tweelingen beweegt en tot 23 juni, de dag voor volle Maan en nog net in de visionair Boogschutter via een ‘retrograde stand’, je aanmoedigt om je aandacht en focus naar binnen te richten.

#Check in bij jezelf
Zelfbeschouwing, met uiteraard de humoristische zelfspot van Gemini, is een feit. Blijf je aandacht tot die tijd ook op de stand van verinnerlijken richten, om in gesprek met je innerlijke zintuigen te zijn. Geniet tevens van de momenten om in beweging te blijven via de onrust van Tweelingen. Stiltewandelingen zouden je hierbij heel goed kunnen helpen.

Het is goed rekening te houden met eventuele miscommunicatie, storingen via je digitale apparaten. Oude contacten en karmische ladingen bieden je de ruimte om te helen om jouw spiritualiteit en geluk te vinden. Teken géén contracten nu, maar wacht hiermee totdat Mercurius vanuit deze stand ook tevens het ‘stationair zijn’ (de stilstand) achter zich heeft gelaten en ruim eventuele achterstanden op. Rondom 26 juni is de weg weer vrij.

Overigens zal op 10 juni de Maan haar ‘nieuwe Maanstand’ bereiken, met tevens een zonsverduistering. Mocht je behoefte hebben aan verdieping, maak er dan vooral deze dag gebruik van. Het zijn de fluisteringen van je ziel, die je op kleurrijke wijze meenemen je eigen diepte in voor waardevolle informatie over jezelf.

#Een aangename energieboost pept je op
De planeet Mars verblijft nog steeds in het teken Kreeft, waarmee hij niet uit de voeten kan. Vermoeidheid, het gevoel dat je maar niet vooruit kunt of maar niet over die bergtop komt komen, krijgt op 11 juni het aangename vooruitzicht van Mars en zijn tekenovergang naar de krachtige Leeuw. Beiden vertegenwoordigen het element vuur. Je zult merken dat je vitaliteit met grote stappen vooruit gaat en dat je de leiding over jezelf en situaties weer in handen krijgt. Tevens zullen ook de buitentemperaturen oplopen naar zomerse temperaturen. De initiatiefrijke Mars vermaakt zich prima en staat sterk.

Op 20 juni zal de grote weldoener en gasreus Jupiter de weg terug nemen naar Aquarius. Via zijn vergrootglaseffect zijn niet alleen eventuele grensoverschrijdende of verlies lijdende situaties ontstaan, maar is er ook veel meer Licht naar de Aarde gebracht. Healing circles ontstaan vanaf einde van dit jaar, waarin er nu een voorproef is geweest.

#Verhoging van frequenties blijven je updaten
De kracht van bevrijding wordt tot halverwege deze maand voor de tweede keer op revolutionaire wijze aangemoedigd door de planeten Uranus in Stier en Saturnus in Waterman. Waar de wereld vorig jaar krakend tot stilstand werd gebracht en diepere lagen omwentelingen door moesten, worden saamhorigheid, verbinden en vrede nu de nieuwe norm.

De gemeenschap zal via deze weg naar vormgeving en transformatie van 5e dimensie en de Gouden Eeuw de realiteit zijn.

Heb een heerlijke maand!

 

Met Liefde, Sandra

Tekst © Sandra Jansen van Galen

 


Trainingen- Workshops en Opleidingen

Altijd al graag astrologie willen leren?

Kijk eens bij Instituut Sandra, wie weet zit er wel een workshop of training voor je bij.

Ook van Sandra op onze tarotafdeling:

De gratis Symbolon dagkaart

 

 Volg ons op Facebook


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je paranormale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...