Elke maand een nieuwe prognose van Sandra

november 2021

REORGANISATIE

De intensiteit van Schorpioen kleurt momenteel de levenskracht van de Zon donkerrood en brengt je onverbiddelijk naar je eigen diepte en identiteit. Dit betekent dat je bent aangekomen in een periode van inkeer. Je doelen stellen om je geestelijke en emotionele ontwikkeling eens flink onder de loep te nemen en zelfonderzoek op te starten, passeren nu de revue.

De Solarpower en zijn beweging door het sterrenbeeld Schorpioen, wordt deze novembermaand tevens vergezeld door de planeten Mars en Mercurius. Dit versterkt het onpeilbare en veeleisende van Schorpioen opzienbarend. Verlang je naar een ommekeer omdat dát wat je doet of wie je bent niet langer bij je past, dan schieten de planetaire krachten je nu te hulp.

De planeet Mars voelt zich als ‘oude heerser’ van Schorpioen momenteel opperbest. Heb je plannen om het roer definitief om te gooien en lukt het je om dicht bij jezelf te blijven, zal je merken dat er een oerkracht in je vrijkomt. Zijn er destructieve situaties om je heen en heb je hier je buik van vol, maak dan gebruik van je opborrelende woede en misschien zelfs een uitbarsting. Zo bevrijd je jezelf van deze nare en hardnekkige schaduwkanten. Verlangen naar lichamelijk contact, seks, hartstocht en begeerte doen je opleven en je Kundalini energie en levenskracht opnieuw wakker schudden.

Zodra op 5 november de communicatieve boost van de planeet Mercurius tevens de opmerkzaamheid van Schorpioen in beweegt, is het driespan voor deze maand compleet. Je onderzoekende geest wordt aangemoedigd en je zult merken dat je met je gedachten de diepte in gaat.

De planeet Venus laat vanaf deze dag haar licht schijnen via de ambitieuze Steenbok. Neem jezelf daarom vooral serieus en besef dat jij het allerbelangrijkste bent. Een volwassen relatie met jezelf en met een geliefde, met daarbij de kracht van standvastigheid in dat waar jij voor gaat en waar jij van houdt, worden optima forma ondersteund.

Onder een deken met een detective boek, of tv-serie op de bank tijdens deze lange, donkere herfstavonden van inkeer. Vroeg onder de wol om je terug te trekken van de buitenwereld, of bij kaarslicht met een goed glas wijn en een fijne gesprekspartner de diepte in gaan, maken je opnieuw bewust. Nieuwe lichtjes in de verte én in je onderbewuste gaan schijnen in de diepte.

Dit betekent natuurlijk dat als je niet lekker in je vel zit, de gemoederen aardig met je op de loop kunnen gaan. Het is goed hier rekening mee te houden en op tijd aan de bel te trekken, als je dié fijne gesprekspartner mist.

Dat de momenteel confronterende en soms beproevende krachten van de constellaties, je aandacht vragen brengt je naast alle intensiteit ook klaterend goud! Immers, het ijzersterke duo Schorpioen en zijn huidige partner Pluto vormen de overtreffende, transformerende kracht om je te boosten díe ommekeer te maken. De Phoenix neemt je graag mee in een nieuwe vogelvlucht. Alles ligt nu binnen je bereik om diepgaande bewustwordingsprocessen te realiseren.

Ga daarom op speurtocht in jezelf, heb vertrouwen en doorbreek patronen om een nieuwe balans te creëren!
 

Met Liefde, Sandra

Tekst © Sandra Jansen van Galen

 


Trainingen- Workshops en Opleidingen

Altijd al graag astrologie willen leren?

Kijk eens bij Instituut Sandra, wie weet zit er wel een workshop of training voor je bij.

Ook van Sandra op onze tarotafdeling:

De gratis Symbolon dagkaart

 

 Volg ons op Facebook


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je paranormale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...