Elke maand een nieuwe prognose van Sandra

Juli 2018: Summerbreeze
Het is de warmte van het gesternte Kreeft welke je inmiddels via de Solarpower omhult. Hiermee ben je tegelijkertijd aangekomen bij de hekkensluiter van de eerste groep van de 4 pioniers van de dierenriem.

Het licht en de kracht van de Zon in Cancer (Kreeft) geeft je hiermee de impulsen om je terug te trekken van de hectiek van de buitenwereld en je te omringen met je gezin, familie en vrienden waar je hart naar uit gaat. Er is een periode van vooral ‘cocoonen’ aangebroken. Het stille verlangen je terug te trekken van de buitenwereld, zal je waarschijnlijk herkennen.

De Zonnekracht door het gesternte Kreeft brengt je in contact met je gevoel en biedt emoties alle ruimte om er te mogen zijn. Hierdoor zal je merken dat je sterker reageert op je omgeving en dat je tegelijkertijd een groter verlangen hebt naar veiligheid en geborgenheid. ‘My Home is my ‘Castle. Eigen huis en haard staan centraal en tegelijkertijd is het kwetsbaarheid die om je heen resoneert, waardoor je tenen langer worden.

Je doet er dan ook goed aan de trendsetter van nu te volgen en je met regelmaat uit de hectiek van de buitenwereld terug te trekken. Zeker omdat de planetaire krachten er op dit moment in grote mate voor hebben gekozen, in de zogenaamde retrogradestand te verkeren. Van de 10 hoofdrolspelers kiest maar liefst de helft van de Hemellichamen er voor, je mee te nemen via de reis ‘naar binnen’. Kijk niet vreemd op als je opnieuw in contact komt met situaties uit het verleden. Dit, zodat je er nu jouw creatie van kunt maken. Karmische opdrachten worden rechtgezet en opgeschoond.

Daarbij maakt de eigenzinnige Uranus in het gesternte Stier via een vloeiend aspect contact met de strengheid van Saturnus in zijn eigen Steenbok, wat voor nogal wat frustratie kan zorgen. Diep in je word de waarheid verteld om te rebelleren, terwijl je zult herkennen dat je in je vrijheid wordt belemmerd! Ga down under en vervolgens bij jezelf te rade, zodat het je lukt via een verhoogde octaaf je uitdagingen op vriendelijke wijze voor jezelf op te pakken.

De planeet Mars in het gesternte Waterman heeft de snelheid uit de lucht gehaald en biedt je tot 27 augustus alle gelegenheid om in je drukke agenda afspraken te schrappen. Schakel terug van de 5e naar de 3e versnelling, vertelt Mars je! Dit, zodat je perfectionisme verzacht en je natuurlijke balans zich herstelt. De planeet Venus in Maagd biedt je dienstbaarheid en nauwkeurigheid voor jezelf.

De vitaliteit is uit de lucht waardoor je lustelozer bent, vermoeidheid snel ontstaat en bovendien is het goed alert te zijn dat je niet te veel tegelijk doet. Een misstap of vreemde situatie op het gebied van snelheid, verkeer en samenwerken is zo ontstaan.

De planeet Mercurius in Leo (Leeuw) doet er vanaf 26 juli nog een schepje bovenop door tot 19 augustus ook in een schijnbare tegengestelde richting te bewegen. De tijd breekt aan om de Summerbreeze verder op te pakken en je directe en tegenwoordig bijna vanzelfsprekende bereikbaarheid via alle kanalen, af te sluiten.

Geef hier gehoor aan, ruim je verleden op en stem je af op de natuur van de planeetkrachten. Dit, zodat inspiratie en zelfcreatie weer op gang kunnen komen.

Tekst © Sandra Jansen van Galen

 


Trainingen- Workshops en Opleidingen

Altijd al graag astrologie willen leren?

Kijk eens bij Instituut Sandra, wie weet zit er wel een workshop of training voor je bij.

Ook van Sandra op onze tarotafdeling:

De gratis Symbolon dagkaart

 

 Volg ons op Facebook


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...