Elke maand een nieuwe prognose van Sandra

Juli 2019

Sandra heeft ook een speciale jaarprognose voor 2019 geschreven
klik hier voor de jaarprognose

Stilstaan bij jezelf

Via de eclips, totale Zonsverduistering en Nieuwe Maan in het gesternte Kreeft ben je de afgelopen uren op uiterst subtiele wijze meegenomen naar de fluweelzachte zalf van de stilte. Je wordt uitgenodigd het stille verlangen van je hart weer te voelen. Het gesternte Kreeft vindt het wel even welletjes met alle turbulente drukte en nodigt je dolgraag uit om stilte in te bouwen. De planetaire krachten nemen je nu mee om je zomervakantie vanuit een slow motion te kunnen starten.

Het licht en de kracht van de koesterende Zomerzon in Kreeft verleidt je op aangename wijze om een stil plekje voor jezelf te vinden, zodat je jouw Zielsverbinding weer kunt vinden. Dit komt natuurlijk goed uit als je verlangt naar de puurheid en het licht van de natuurlijke navigatie in jezelf. Wat is niet mooier en verlang je er langzamerhand ook niet naar, om je ingetrapte gaspedaal om te ruilen voor een bootje op het kabbelende water.

Als de daadkrachtige Mars op 2 juli de emotionele en waterige Kreeft verlaat en de speelse en warmhartige Leeuw op koninklijke wijze betreedt, beweegt een dag later, op 3 juli zijn tegenhangster Venus juist de huiselijke Cancer (Kreeft) in. Dit ‘stuivertje wisselen’ biedt je nieuwe vitaliteitsenergie en moedigt je aan om jezelf vooral centraal te zetten. Zeker je verlangen naar vrije tijd, ongecompliceerdheid en bewegingsruimte worden hierdoor aangemoedigd. De vrouwelijke krachten van Venus wakkeren via hun verbindende eigenschappen je verlangen naar prime time met je gezin, familie en geliefden aan. Cocoonen en oog voor de wezenlijke dingen van het leven krijgen nog meer voorrang.

Als de communicatieve Mercurius dan ook de retrogradestand bereikt op 8 juli, is het zeker een advies om je, zoveel als mogelijk is, te begeven achter de schermen. De stationaire stand van Mercurius is nu al begonnen. Je zult zeker merken dat communicatie niet gladjes verloopt. IJzer met handen breken lukt niet. Als het mogelijk is om afspraken, belangrijke contracten en handel situaties door te schuiven tot na 1 augustus, als Mercurius weer langzaam in beweging komt, is dit zeker raadzaam.

Verrassende situaties zoals een oud contact die weer op je pad komt, je verlangen om achterstallige klussen op te pakken, je gezin en familie de liefdevolle en gastvrije aandacht te bieden die zij verdienen, zijn aan de orde van de dag. The Solarpower in Kreeft biedt je samen met de andere planetaire metgezellen alles binnen handbereik om stilte in te bouwen in je dagelijkse bestaan. Log je computer en telefoon uit en geniet van het zomergeluk met jezelf!

Zoals de Maan staat voor je thuis, Bron en stille kracht, wijst zij je via haar vele gedaantes de weg terug naar jezelf. Neem hier nu alle ruimte voor en geniet bijvoorbeeld via rust, stilte, meditatie en Tai Chi, van de onwijze krachten in jezelf die vrij kunnen komen en wordt weer Zen.
 

Met Liefde, Sandra

Tekst © Sandra Jansen van Galen

 


Trainingen- Workshops en Opleidingen

Altijd al graag astrologie willen leren?

Kijk eens bij Instituut Sandra, wie weet zit er wel een workshop of training voor je bij.

Ook van Sandra op onze tarotafdeling:

De gratis Symbolon dagkaart

 

 Volg ons op Facebook


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...