Een nieuw orakel

We hebben er weer een gratis orakel bij!

Het Ja-Nee Orakel

Als je twijfelt over wat je in een bepaalde situatie het beste kunt doen, kan dit orakel je helpen. Het Ja-Nee Orakel is door Carla speciaal voor CatharinaWeb ontworpen.

Formuleer voor jezelf een vraag die met ja of nee kan worden beantwoord en die betrekking heeft op iets waarover je op dit moment twijfelt. Hoe duidelijker je vraag is, hoe duidelijker ook het antwoord zal zijn.

» Naar het Ja-Nee Orakel


Cursus Lenormand

lenormandWil je de geheimen van de kaarten van Mlle Lenormand ontdekken? Start met de Lenormand cursus en ontvang het e-boek direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

» Lees meer


Meer gratis orakels op CatharinaWeb

» Sjamaans Spiegel Orakel

» Power of Action Orakel

» Vison Quest Orakel

» Totemdieren orakel

» Spirit orakel

» I Ching

Tarot decks verzameling

Op CatharinaWeb kun je informatie en afbeeldingen vinden van meer dan 550 tarot decks. De verzameling is weer uitgebreid met diverse nieuwe decks. Ook nieuw zijn de links naar een verkooppunt wanneer het deck nog te koop is, en de vermelding of de kaarten Engels en/of Nederlandstalige titels hebben.

» Naar de verzameling tarot decks

Hoe kies je het juiste deck

Er zijn ongelooflijk veel Tarotkaarten in de handel, zeker de laatste jaren zijn er erg veel decks bijgekomen, de ene nog mooier dan de ander. Dus er is altijd wel een deck te vinden dat jou persoonlijk erg aanspreekt. Toch zijn er een paar dingen waar je wel over na moet denken voordat je een deck gaat kopen.

» Lees meer

The Fool / De Dwaas

'The Fool' vlnr uit de decks: The Tarot of the Sevenfold Mystery, The Fenestra Tarot, Labyrinth Tarot, Gilded Tarot, Archeon Tarot.


 

Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #52 - 21 februari 2018 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]