Tarothoroscoop voor 2020

Tarothorocoop 2020Ben je nieuwsgierig naar je kansen op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid? Of wil je weten waarvoor je moet waken in de loop van het jaar?

Vertrouw dan op de wijsheid van de Tarot die al sinds eeuwen een verrassend inzicht biedt in het leven van alledag.

De Tarothoroscoop voor 2020 is geschreven door Willem Kunst. Willem is al ruim 25 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist. Hij is bekend vanwege zijn vele uitgewerkte horoscopen en online tarot duidingen, maar ook binnen het bedrijfsleven en de entertainmentwereld, waar hij aan bekende Nederlanders en zakenmensen consulten geeft, is Willem Kunst een goede bekende.

» Naar de tarothoroscoop voor 2020


Maandhoroscoop november

maandhoroscoopBen je nieuwsgierig wat de maand november 2019 jou zal brengen? Lees de actuele astrologische maandprognoses op CatharinaWeb en bekijk nu je maand­horoscoop, geschreven door Willem Kunst, erkend astroloog.

» Naar de maandhoroscoop

Nieuwe maan op 28 oktober

Petra StamBij elke volle en elke nieuwe maan schrijft Petra Stam een nieuwe column.

Langs de prachtige herfstkleuren, tussen de regenbuien door en in het afnemende licht worden we dieper de herfst in geleid. De kracht van de onderwereld wordt groter: in de natuur speelt het proces van verteren en vergaan, en paddenstoelen verschijnen nog steeds uit de ondergrondse wereld. Het is een tijd van....

» Lees verder op de website


Uitgebreide kinderhoroscoop (PDF)

Ken je de uitgebreide kinderhorosoop al? Een fantastisch cadeau voor elke ouder!

Deze horoscoop geeft een persoonlijke ontwikkelingsbeschrijving van het kind weer. Er staan handige tips in over hoe je als ouder met bepaalde karaktereigenschappen van je kind kunt omgaan. Moet je het kind stimuleren op een bepaald gebied of kun je het beter even wat extra tijd gunnen?

Je bestelt deze kinderhoroscoop, geschreven door Willem Kunst, in onze webshop. Wil je eerst een indruk krijgen hoe een kinderhoroscoop in elkaar zit, dan kan dat ook.

» Bekijk deze horoscoop in de webshop


Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #61 - 30 oktober 2019 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]