PDF met teksten van astroloog Willem Kunst

Willem KunstDe uitgebreide kinderhoroscoop geeft een persoonlijke ontwikkelingsbeschrijving van het kind weer. Er staan handige tips in over hoe je als ouder met bepaalde karaktereigenschappen van je kind kunt omgaan. Moet je jouw kind stimuleren op een bepaald gebied of kun je het kind beter even wat extra tijd gunnen?

Kinderhoroscopen worden op een andere manier beschreven dan horoscopen voor volwassenen. De teksten zijn meer gericht op de ontwikkeling en de ontplooiing van het karakter van het kind.

Afgeprijsd!

Deze uitgebreide kinderhoroscoop die je als PDF zult ontvangen kost normaal gesproken € 32,95, nu op CatharinaWeb slechts € 27,50!

Bestellen

Vul het formulier in. Je bestelt deze horoscoop bij Willem Kunst en je krijgt de bestelling ook per e-mail door hem bevestigd. De betaling á € 27,50 gaat via een bankoverschrijving naar NL97 TRIO0198516746 (BIC TRIONL2U)  t.n.v. W. Kunst. Na betaling stuurt Willem je de uitgebreide kinderhoroscoop in een PDF per email toe.

Willem Kunst behandelt je gegevens vertrouwelijk en stelt deze, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens, niet ter beschikking aan derden.

Willem Kunst (Acn Consulting) is ingeschreven bij de KvK onder nummer 09203662.

Bij vragen of problemen kun je bellen met 06 5797 49 10 of mailen naar info@willemkunst.nlBestellen

  
 
Jongen: Meisje:
 
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
- -
 
Geboortetijd (uu:mm):
:
 
Verificatie toevoegen:
verificatie
 

 Wat klanten zeggen:

Barbara: "Wat veel herkennings­punten. Ook de tips zijn erg handig. Het heeft mij in ieder geval bevestiging gegeven en dat doet me goed. Dank je wel!"