Wat lang geleden!

Het is al heel lang geleden dat ik de laatste nieuwsbrief heb verstuurd. Niet dat er niets is gebeurd, maar dit jaar liggen mijn inspanningen vooral op het onderhoudsvlak. Programmatuur updaten en scripts beter beveiligen, alles weer eens helemaal nalopen.. ik ben er máánden zoet mee geweest. Hopelijk kunnen we er nu weer even tegen.


De Uitgebreide Geboortehoroscoop

printen of opslaan.Sinds kort bieden wij de Uitgebreide Geboortehoroscoop voor volwassenen aan. Je kunt met persoonlijke geboortedata een horoscoop van zeker wel 35 A4-tjes laten printen of opslaan als PDF, mijn eigen horoscoop beslaat 47 pagina's. Er wordt gekeken naar een groot aantal planeetstanden en de invloed die deze op je persoonlijkheid en je leven kunnen uitoefenen.

Deze uitgebreide geboortehoroscoop toont jouw positieve en negatieve eigenschappen, geeft je inzicht in je karakter, je persoonlijkheid en je gevoelsleven en laat eventuele mogelijkheden zien met betrekking tot gezondheid, werk en relaties.

De inhoud bestaat uit een korte beschrijving van de astrologie, de algemene kenmerken van je sterrenbeeld, je persoonlijke horoscooptekening en je persoonlijke geboortehoroscoop. De horoscoop bevat geen moeilijke astrologische begrippen, maar is door Astro Media geschreven in begrijpelijk Nederlands.

Uniek kado

Zo'n boekwerk als dit is natuurlijk ook een geweldig kado bij elke gelegenheid!

» Lees meer...


Opslaan of uitprinten

printen of opslaan.Wist je dat je niet alleen de betaalde horoscopen en kaartleggingen kunt printen of opslaan als PDF, maar ook bijna ook alle gratis leggingen en duidingen? Zodra je onder je duiding dit ikoontje ziet staan kun je er op klikken en bij je instellingen kiezen voor printen of opslaan als PDF.


Elke maand een nieuwe prognose van astrologe Sandra Jansen van Galen

Petra StamNadat de Zon je via het sterrenbeeld Leeuw de afgelopen weken hartverwarmend heeft uitgenodigd om de bloemetjes buiten te zetten, bewaakt inmiddels de kritische en op details gerichte Maagd vanuit het magische veld van ons sterrenstelsel je aura. De tijd is aangebroken om je handen uit je mouwen te steken en...

» Lees verder...

Magische Kruiden Rituelen

Sinds mei van dit jaar geeft Yvonne Vrijhof van Heks en Kruid ons elke maand een magisch kruiden ritueel cadeau.

Yvonne Vrijhof is sinds haar jeugd in de leer bij de natuur. Zij houdt zich bezig met de krachten van de natuur en alles wat hieruit voortkomt. Als zij iets doet dan doet ze dat met liefde en toewijding, ze wil van onze wereld een betere plek maken. Het liefst doet Yvonne dat met behulp van een beetje magie. Zij geloof in de wet van drie: alles wat je doet komt in drievoud bij je terug.

» Lees meer...


Het boek der veranderingen

Petra StamEén van de oudste orakels is de I Ching (of de I Tjing), ook wel bekend als 'Het boek der veranderingen'. De I Ching is afkomstig uit China en waarschijnlijk één van China's oudste teksten.

Niets is toeval
De I Ching is in feite een verzameling van wijze spreuken, die allemaal betrekking hebben op iedere mogelijke situatie. Het principe van de I Ching is dat alles wat gebeurt, gebeurt met een reden, en dat niets toevallig is.

Verschillende situaties
Er zijn 64 verschillende situaties, elke situatie wordt getoond met een hexagram. Een hexagram is opgebouwd uit zes hele of onderbroken lijnen. De hele lijnen representeren yang (actief, bewegend, scheppend, mannelijk) en de onderbroken lijnen representeren yin (het passieve, zachte, ontvangende vrouwelijke). Elk hexagram bestaat uit 2 trigrammen. Een trigram is een combinatie van 3 tekens in een zekere volgorde. Bij de hexagrammen behoren teksten die vrij symbolisch zijn, en aangeven of het hexagram gunstig of ongunstig is.

De I Ching begrijpen
De oorspronkelijke teksten van de I Ching begrijpen vergt wel enige studie, de teksten die je op onze website te lezen krijgt zijn niet zo cryptisch. Het zijn aan ons leven aangepaste teksten.

» Leg de gratis I Ching


Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #70 - 24 september 2021 © CatharinaWeb vof


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]