Jammer

Ik schreef er in de vorige nieuwsbrief al over, dat het spannend was omdat we de nieuwsbrief in eigen beheer hadden verzonden. Op zich ging het prima, behalve dan dat Microsoft ons als spam aanmerkte zodat de nieuwsbrief niet bezorgd werd bij iedereen met een hotmail, live of outlook account. Dat waren ruim 600 abonnees. Ik ben er nog even intensief mee bezig geweest, maar ik heb het uiteindelijk opgegeven en alles weer ondergebracht bij de externe mailinglist provider en snel de rekening betaald voor de komende 6 maanden.

Gevolg

Gevolg is wel dat zo'n 600 mensen de vorige nieuwsbrief dus niet ontvangen hebben. Gevolg is ook dat er gedurende ongeveer een week aanmeldingen en afmeldingen zijn geweest die mogelijk niet verwerkt zijn. Wanneer jij degene bent die zich net afgemeld had en nu toch weer een nieuwsbrief ontvangt, neem me dan niet kwalijk en meldt je nog een keertje af, dan is het in orde. Dank je!


Gratis Visioenlegging

astrologieKen je onze Lenormand Visioenlegging al, met de kaarten van de Gilded Reverie Lenormand? Een prachtig deck van de Amerikaanse kunstenaar Ciro Marchetti.

» Naar de Visioenlegging

Het jaar van de Haan

jaarhoroscopen 2017Over een week is het zover, dan is het Chinese jaar van de Haan begonnen. Het jaar van de Haan loopt van 28 januari 2017 t/m 15 februari 2018.

Welke invloed de Haan specifiek op jou heeft lees je in jouw eigen Chinese jaarhoroscoop.

» Naar de Chinese horoscopen


Keltische boomhoroscoop

jaarhoroscopen 2017Wanneer je geboren bent tussen 25 januari en 3 februari is de Cipres jouw boom.

Cipressen zijn soms nogal ambivalent en kunnen iets dubbels hebben. Enerzijds kunnen ze conservatief en behoudend van aard zijn, maar anderzijds willen ze ook graag steeds nieuwe dingen uitproberen. De cipres heeft weinig nodig om gelukkig te kunnen zijn. Hij of zij houdt niet van....

Meer lezen over de Cipres of gratis jouw eigen boomhoroscoop laten berekenen?

» Naar de Keltische boomhoroscopen

Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #44 - 21 januari 2017 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]