Spannend!

Dit is de eerste nieuwsbrief die we in eigen beheer versturen. Tot en met nieuwsbrief 42 hebben we steeds gebruik gemaakt van de betaalde diensten van een mailinglist provider, maar dat is altijd beperkt en hoe meer abonnees, hoe duurder het ook wordt. Ik hoop dat alles goed is gegaan en dat er eigenlijk niemand zal zijn die enig verschil merkt.


Volle maan

astrologieDe eerste volle maan na midwinter op 12 januari aanstaande, opent de deur naar een nieuwe cyclus al iets verder.

Petra Stam schrijft bij elke nieuwe en elke volle maan een column.

» Naar de Maancolumn


Weer terug: de Symbolon dagkaart

astrologieDe SymbolonTarot werkt eenvoudig en krachtig. Samen met de astrologische invalshoeken, spreken de unieke afbeeldingen van iedere kaart voor zich! Alleen al de afbeeldingen zijn van grote waarde om in één oogopslag helder te krijgen waar je op uitkomt en wat je te doen staat.

De Symbolonkaarten hebben teksten van astrologe Sandra Jansen van Galen. Je kunt op onze site een gratis Symbolon dagkaart trekken.

» Naar de Symbolon dagkaart

Het jaar van de Haan

De Haan is waakzaam en alert, en dat zullen we in dit jaar ook terug kunnen zien. Het is op zich wel een veelbelovend jaar, maar goede resultaten worden pas bereikt na de nodige inspanningen. In de loop van het jaar zal hard werken worden beloond.

» Naar de algemene voorspellingen


Persoonlijke Chinese jaarhoroscopen

jaarhoroscopen 2017De Chinese jaarhoroscoop voor het jaar van de Haan loopt van 28 januari 2017 t/m 15 februari 2018. De Haan is trots en ambitieus en legt de lat erg hoog, ook voor anderen. Hij heeft onwrikbare opvattingen en kan soms nogal bot uit de hoek komen.

Welke invloed de Haan specifiek op jou heeft lees je in jouw eigen Chinese jaarhoroscoop.

» Naar de Chinese horoscopenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je paranormale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

» Lees meer...

Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #43 - 8 januari 2017 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]