Ruim een jaar geleden!

Rond de tijd dat ik de laatste nieuwsbrief verzond, nu al meer dan een jaar geleden, kreeg ik Covid. Ik ben nog steeds niet helemaal hersteld en ik heb daarom o.a. ook de nieuwsbrief laten versloffen, ik was al blij als ik de noodzakelijke dingen bij kon houden. Maar daar wilde ik vandaag toch wel verandering in gaan brengen. We hebben zoveel mooie nieuwe horoscopen.

Nieuw betaalsysteem

Over horoscopen gesproken, alle horoscopen en kaartleggingen kun je nu met iDEAL of Bancontact betalen, zoveel makkelijker dan het PCP (Pay per Call).


De JAARHOROSCOPEN voor 2024


De EXTRA uitgebreide jaarhoroscoop van 2024

Nieuw is de extra uitgebreide jaarhoroscoop van 2024, deze bestaat uit +/- zo'n 5 A4-tjes. De extra uitgebreide jaarhoroscoop van 2024 biedt niet alleen inzichten in liefde, werk, gezondheid en financiën, zoals de standaard jaarhoroscoop dat ook doet, maar gaat nog verder. De interpretaties zijn dubbel zo uitgebreid als die in de reguliere jaarhoroscoop van 2024, waardoor dit de meest uitgebreide jaarhoroscoop is die beschikbaar is in Nederland en België.

Deze horoscoop kost slechts € 4,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

>> Naar de EXTRA uitgebreide jaarhoroscopen voor 2024


De algemene jaarhoroscoop voor 2024

Deze horoscoop biedt eveneens inzicht in de opkomende ontwikkelingen op het gebied van liefde, gezondheid en carrière, maar is minder uitgebreid.

Deze horoscoop kost € 2,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

>> Naar de algemene jaarhoroscopen voor 2024


De liefdeshoroscoop van 2024

En dan hebben we natuurlijk nog de jaarhoroscoop speciaal gericht op alles wat er in 2024 op dit vlak te verwachten valt, de liefdeshoroscoop van 2024.

Deze horoscoop kost tijdelijk slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

>> Naar de liefdeshoroscopen voor 2024


NIEUWE TAROT KAARTLEGGINGEN


We hebben drie nieuwe tarot kaartleggingen:

De Weg naar Jezelf

Deze tarotlegging is een legging die duidelijk voor jou zal aangeven waar je op dit moment in je leven bent ivm je eigen innerlijke groei. Het geeft je de kans om duidelijkheid te krijgen over waar je nog aandacht aan mag gaan besteden, wat je nog belemmert in je innerlijke groei en wat er naar je toe zal komen.

De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 3,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

» Lees meer...


De Probleemlegging

Deze tarotlegging geeft je duidelijkheid over een probleem, wanneer je je momenteel in een moeilijke of lastige situatie bevindt.

De prijs voor deze mooie kaartlegging is € 4,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

>> Lees meer...


Verleden, heden & toekomst met de Crowley kaarten

De Verleden, Heden en Toekomst legging is een unieke legging met de Crowley Thoth tarot die ingaat op persoonlijke zaken die momenteel een rol spelen. Je hoeft bij deze legging geen specifieke vraag te stellen en je zult in dit consult veel antwoorden en inzichten vinden die op dit moment voor jou van belang zijn.

Deze kaartlegging kost € 2,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

>> Lees meer...


Opslaan of uitprinten

printen of opslaan.Wist je dat je niet alleen de betaalde horoscopen en kaartleggingen kunt printen of opslaan als PDF, maar ook bijna alle gratis leggingen en duidingen? Zodra je onder je duiding dit ikoontje ziet staan kun je er op klikken en bij je instellingen kiezen voor printen of opslaan als PDF.


Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #72 - 13 december 2023 © CatharinaWeb vof


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]