De algemene voorspellingen voor het jaar van de Draak

Het jaar van de Draak loopt van 10 februari 2024 t/m 28 januari 2025

Draken stralen trots en vitaliteit uit, met onmiskenbaar enthousiasme en een uitgesproken extraverte persoonlijkheid die anderen inspireert. Ze zijn vol zelfvertrouwen en blinken uit in intelligentie en alertheid.

Strevend naar perfectie, koesteren ze grote ambities. Kritiek is snel gegeven, en vergeven is niet de sterkste eigenschap van een Draak. Draken barsten van de energie en handelen vaak impulsief, zonder veel geduld voor langdurige plannen en diplomatie. Een Draak staat graag in het middelpunt van de aandacht, ze genieten van sociale gelegenheden en kunnen zich helaas ook laten inpakken door vleierij en verleiding.

Hoewel ze verwachten dat vrienden betrouwbaar zijn, kunnen ze zelf soms tekortschieten in betrouwbaarheid. Ze gaan er vaak vanuit dat anderen hen alles zullen vergeven, en dat gebeurt meestal ook wel. Soms maken Draken echter misbruik van de goedheid van hun vrienden.

Weet je niet welk Chinees dierenriemteken bij een geboortedatum hoort? Dan kun je dat ook gratis laten berekenen op de Home-pagina van de Chinese astrologie.

>> Naar de Chinese horoscopen van het jaar van de Draak


Opslaan of uitprinten

printen of opslaan.Wist je dat je niet alleen de betaalde horoscopen en kaartleggingen kunt printen of opslaan als PDF, maar ook bijna alle gratis leggingen en duidingen? Zodra je onder je duiding dit ikoontje ziet staan kun je er op klikken en bij je instellingen kiezen voor printen of opslaan als PDF.

Algemene astrologische jaarprognose voor 2024

geschreven door astrologe Sandra Jansen van Galen

POINT OF NO RETURN - KEERPUNT

Je staat aan de vooravond van een bijzonder fenomeen en een onomkeerbaar proces. Een belangrijke overgangsfase. Een fase welke voor het laatst plaats vond in de 17e eeuw. Onder andere brak destijds de Franse revolutie uit. De kleine voor lange tijden onzichtbare planeet Pluto, start in 2024 namelijk zijn reis voor 20 jaar tot en met 2044 door het gesternte Waterman. Via zijn overweldigde atoom splitsende power, ontstaan er zowel op collectief als persoonlijk niveau énorme en definitieve omwentelingen. Omwentelingen die al geruime tijd via ons collectief onbewuste flink aan het werk zijn...

» Lees verder...


JAARHOROSCOPEN voor 2024:
 

>> Naar de EXTRA uitgebreide jaarhoroscopen voor 2024

>> Naar de algemene jaarhoroscopen voor 2024

>> Naar de liefdeshoroscopen voor 2024Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #73 - 9 januari 2024 © CatharinaWeb vof


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]