Het jaar van de Draak loopt van 10 februari 2024 t/m 28 januari 2025
Draken stralen trots en vitaliteit uit, met onmiskenbaar enthousiasme en een uitgesproken extraverte persoonlijkheid die anderen inspireert. Ze zijn vol zelfvertrouwen en blinken uit in intelligentie en alertheid.

Strevend naar perfectie, koesteren ze grote ambities. Kritiek is snel gegeven, en vergeven is niet de sterkste eigenschap van een Draak. Draken barsten van de energie en handelen vaak impulsief, zonder veel geduld voor langdurige plannen en diplomatie. Een Draak staat graag in het middelpunt van de aandacht, ze genieten van sociale gelegenheden en kunnen zich helaas ook laten inpakken door vleierij en verleiding.

Hoewel ze verwachten dat vrienden betrouwbaar zijn, kunnen ze zelf soms tekortschieten in betrouwbaarheid. Ze gaan er vaak vanuit dat anderen hen alles zullen vergeven, en dat gebeurt meestal ook wel. Soms maken Draken echter misbruik van de goedheid van hun vrienden.
 

Weet je niet welk Chinees dierenriemteken bij een geboortedatum hoort? Dan kun je dat ook gratis laten berekenen op de Home-pagina van deze afdeling.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van hetgeen je in 2024 kunt verwachten volgens de Chinese astrologie. De prijs voor deze unieke horoscoop is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze horoscoop wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de horoscoop lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je horoscoop te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.