Ruim een jaar geleden!

Het is al ruim een jaar geleden dat ik de laatste nieuwsbrief heb verstuurd. Er is veel gebeurd het laatste jaar, zo besloten we begin 2022 dat we wel wilden verhuizen naar een kleiner huis, minder onderhoud en weer wat dichter in de buurt van vrienden en familie. Voor we het wisten hadden we al een ander huis gekocht, aan het eind van de hoogtijdagen in de huizenmarkt, die tijd dat je minimaal nog 10% moest overbieden en razendsnel reageren anders was het alweer aan een ander verkocht.

Gelukkig hadden we ook snel kopers voor onze mooie voormalige brandweerkazerne, maar helaas bleek die koop uiteindelijk niet door te gaan. Het duurde maanden voordat alle procedures doorlopen waren en we ons pand opnieuw te koop konden zetten. Maar jammer genoeg kregen we toen te maken met hogere hypotheekrentes en een oorlog die niet zo snel afgelopen was als we in het begin nog hoopten. Mensen wachten af, en degenen die nog wel willen kopen zoeken niet zo snel in Oost Groningen.

Zó jammer! Het is echt een heel fijn woon/werkpand waar wij ruim 16 jaar met heel erg veel plezier hebben gewoond. Er is een verguning voor kleine detailhandel, denk bijvoorbeeld aan een B&B, atelier, tattooshop, wellness voorziening, kantoor, winkel, lunchroom etc etc, maar ook om met een kleine aanpassing één van je ouders in huis te nemen, of om er met een groter gezin te wonen.

Dit pand heeft heel veel mogelijkheden, en omdat we nu met dubbele woonlasten zitten en dat natuurlijk de bedoeling niet was, zijn we inmiddels flink met de prijs gezakt. Het pand is goed onderhouden, valt buiten het aardbevingsgebied en heeft energielabel B! En daar is relatief snel label A van te maken, want ondanks dat het beschermd dorpsgezicht is, is er al toestemming voor zonnepanelen. En een houtkachel of pelletbrander is natuurlijk altijd snel geplaatst.

Bad Nieuweschans heeft een eigen station en ligt vlakbij de A7. Je zit maar 5 autominuten van de grens om goedkoop boodschappen te doen, te tanken of lekker uit eten te gaan. Via de A7 ben je ook binnen een half uur in de gezellige studentenstad Groningen. Op een steenworp afstand ligt Thermen Bad Nieuweschans, een thermaalbad met echt bronwater. Hier zijn, behalve het thermaal bad zelf, ook sauna’s en nog vele andere voorzieningen waaronder een hotel en meerdere restaurants.

Hou je van wandelen dan zit je ook goed, het Bos op Houwingaham is een natuurgebied van Staatsbosbeheer ten zuiden van Bad Nieuweschans. Mooi aangelegde wandelpaden langs de Westerwoldse Aa en diverse vogel broed- en rustgebieden maken deze omgeving bij uitstek geschikt om te wandelen of fietsen in de natuur.

Meer informatie en meer foto's op: www.funda.nl/koop/bad-nieuweschans/huis-42865599-voorstraat-47/

Nieuw: tarot jaarlegging met teksten van Mireille van Rijn

We hebben weer een Tarot jaarlegging, Deze jaarlegging geeft je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen, zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet. De teksten zijn adviserend en positief geschreven door Mireille van Rijn, medium, paragnoste, tarotiste, spiritueel coach en astrologe.

Je kunt nu zelf de kaarten trekken, je krijgt daardoor een meer persoonlijke duiding! Voorheen kon je de jaarlegging alleen bekijken voor een kalenderjaar, maar nu voor 12 maanden waarbij je zelf bepaalt in welke maand en welk jaar de legging ingaat.

De jaar tarotlegging kost € 1,30. Betaling vindt plaats via de telefoon.

» Lees meer...


Opslaan of uitprinten

printen of opslaan.Wist je dat je niet alleen de betaalde horoscopen en kaartleggingen kunt printen of opslaan als PDF, maar ook bijna ook alle gratis leggingen en duidingen? Zodra je onder je duiding dit ikoontje ziet staan kun je er op klikken en bij je instellingen kiezen voor printen of opslaan als PDF.


Elke maand een nieuwe prognose van astrologe Sandra Jansen van Galen

De Solarpower beweegt deze maand tot 23 november door de intense en transformerende krachten van het sterrenbeeld Schorpioen. Moeder Aarde biedt het oogverblindende schouwspel van de prachtige Herfst onder de magische krachten van de Zon, vergezeld door de planeten Mercurius en Venus. Tijdens deze bijzondere periode word je de hand aangereikt om...

» Lees verder...


Volle maan en maansverduistering 8 november

Bij elke volle en elke nieuwe maan een nieuwe column van Petra Stam

De blaadjes blijven vallen bij vlagen. Wolken, regen, wind en lauwe zonnestralen wisselen elkaar af. De herfst liet zich even tegenhouden, maar zet nu door. De herfstkleuren laten zien dat iedere vorm verandert, je met ieder proces meekleurt, en dat je soms oude zaken mag loslaten zodat de nieuwe energie meer ruimte krijgt. De volle Jachtmaan laat je ervaren wat je wilt wegjagen en wat je wilt najagen....

» Lees verder...


Dat ik dit keer de helft van de Nieuwsbrief heb gebruikt voor persoonlijke zaken, heeft mede te maken met de Engelenkaart die ik trok nadat ik vroeg wat ik nog zou kunnen doen om onze voormalige brandweerkazerne onder de aandacht te brengen bij mensen die geïnteresseerd zouden kunnen zijn. Ik trok "Hulp" met de tekst "Je kunt gerust om hulp vragen wanneer dat nodig is. Zowel engelen als mensen zijn er om elkaar te helpen."

Dus ik vraag je om hulp, is het wat voor jou, maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Ken je iemand voor wie dit wat zou kunnen zijn, geef de link door. Dankjewel ♥

>> Trek ook een gratis Engelenkaart...


 
Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #71 - 7 november 2022 © CatharinaWeb vof


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]