Een nieuwe week

Voor ons is de vakantie alweer over. Ik hoop dat jij die dit leest een fijne vakantie hebt gehad waar je nog wel even op kunt teren. En als je net als ons noodgedwongen bij huis moest blijven, dan hoop ik dat je toch nog iets van vakantie hebt kunnen ervaren en hebt genoten van het lekkere weer. En als je vakantie nog moet komen: bofkont!

 

Bij elke nieuwe en elke volle maan schrijft Petra Stam een nieuwe maancolumn:

 

Petra StamHet lijkt of we direct van de volle zomer in de nazomer zijn beland. Als de wolken even weg zijn is de warmte nog wel te voelen, maar de grijze hemelmantel brengt vooral afkoeling en regen. Het zonlicht neemt af en de dagen worden merkbaar korter. We bevinden ons in de periode van de Maan van het Hemelvuur met het thema 'inzicht en waarheid'. In de nazomer leidt benauwd weer of een overgang in het weer nogal eens tot onweer. Bliksem is een symbool voor een flits van inzicht. Dit is een overgangstijd van ...

» Lees verder...Het Ja-Nee Orakel

Het gratis Ja-Nee Orakel bestaat uit een set van 66 kaarten waarop "ja" en "nee" antwoorden staan, elk met een eigen toelichting. Als je twijfelt over wat je in een bepaalde situatie het beste kunt doen, kan dit orakel je helpen.

» Naar het Ja-Nee Orakel

Gratis kaartleggingen

Je kunt op onze site ook heel veel gratis leggingen doen. Ken je bijvoorbeeld onze gratis Lenormand Visioenlegging al?

Bij deze Lenormand kaartlegging worden de kaarten van de Gilded Reverie Lenormand gebruikt (in het Nederlands uitgebracht als de Lenormand van Vergulde Visioenen). Dit deck is gemaakt door de kunstenaar Ciro Marchetti, en alhoewel de afbeeldingen van de kaarten een heel ander aanzien hebben gekregen, is de betekenis van de kaarten niet echt veranderd. Eén kaart heeft een andere naam gekregen, De Weg wordt hier De Keuze genoemd.

» Naar de VisioenleggingMedicijnwiel Orakel

Ook een heel mooi gratis orakel is het Medicijnwiel Orakel. Heb je al eens aan dit wiel gedraaid?

Medicijndieren of krachtdieren stammen uit de traditie van de Native Americans (Indianen), ze worden ook wel totemdieren genoemd. De dieren hebben eigenschappen waar je bepaalde boodschappen in kunt ontdekken, ook kun je er bepaalde krachten aan ontlenen. Medicijndieren kunnen een gids voor je zijn en je beschermen, maar ze kunnen je ook helpen om je levenslessen te leren.

» Naar het Medicijnwiel Orakel


Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #57 - 27 augustus 2018 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]