Jaarhoroscoop voor 2020

Jaarhorocoop 2020De jaarhoroscoop laat de tendensen van een specifiek jaar zien. In deze jaarhoroscoop lees je alle ontwikkelingen op het gebied van liefde, gezondheid en carrière voor 2020.

Meer weten?
Wil je weten wat het jaar 2020 voor jou in petto heeft? Wil je meer weten over gezondheid, liefde en vriendschap, carrière en financiën? Lees dan de jaarhoroscopen 2020. Ze zijn geschreven door erkend astroloog Willem Kunst.

» Naar de jaarhoroscoop voor 2020


Liefdeshoroscoop 2020

Liefdeshoroscoop 2020De vanzelf-sprekendheid waarmee we relaties aangaan wordt bepaald door onze vroege kindertijd, de eerste liefdesband is immers die met onze ouders. Liefde is geven en nemen, een balans vinden tussen autonomie en verbondenheid. Er valt altijd wat te wensen in de liefde, maar hopeloos is het zelden.

Vooruitzichten in de liefde
Hoe vergaat het jou dit jaar in liefde en vriendschap? Blijven je bestaande vriendschappen behouden en ontmoet je je grote liefde? Of blijf je bij je huidige partner in een relatie die zich meer en meer verdiept? Je kunt er nu achter komen met de liefdeshoroscoop 2020.

» Naar de liefdeshoroscoop voor 2020

Vandaag nieuwe maan

Petra StamBij elke volle en elke nieuwe maan schrijft Petra Stam een nieuwe column.

In de natuur is het steeds stiller en haar beginnende winterslaap lijkt op de dood, maar dat is slechts schijn. Verstopt in de aarde liggen veel droomzaadjes en de hoop voor het nieuwe leven. Dit is een tijd voor innerlijke groei. Besteed tijd en aandacht aan jezelf en neem de....

» Lees verder op de website


Binnenkort online

Chinese astrologieDe Chinese jaarhoroscopen
Op 25 januari is het zover, dan stappen we het Chinese jaar van de Rat binnen. De rat is heel vindingrijk, hardwerkend, charmant, intelligent, populair en gericht op sociale gebeurtenissen. Hij maakt makkelijk vrienden en heeft mensenkennis.

Er wordt op dit moment al volop aan de Chinese jaarhoroscopen voor 2020 gewerkt!

» Hou het in de gaten


Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #62 - 26 november 2019 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]