Weer een klus geklaard

Het forum draaide al langer met een slotje in de adresbalk, maar sinds deze week is de hele CatharinaWeb site bereikbaar via een beveiligde verbinding. Dat was een heleboel werk, want dit is een grote website met duizenden bestanden. Volgens mij is het allemaal goed gelukt, maar mocht je vreemde dingen tegenkomen, laat het me dan even weten en neem contact met ons op.


Lentehoroscoop van de liefde

lentehoroscoopDe dagen lengen, de zon wordt krachtiger en de bodem warmt op. We lopen naar de zomer en genieten al af en toe van een lekker zonnetje. En hoe staat het dit seizoen met de liefde?

Wil je ook weten wat er voor jou op liefdesgebied speelt dit voorjaar? Lees het hier in je liefdeslentehoroscoop die geschreven is door Willem Kunst, erkend astroloog AVN.

» Naar de lentehoroscoop

Vandaag nieuwe maan

Petra StamBij elke volle en elke nieuwe maan schrijft Petra Stam een nieuwe column.

De periode van de Maan van het Ontwaken heeft alles te maken met het ontwaken van de levenskracht in de natuur. De sapstroom in planten en bomen is volledig op gang, vogels bouwen nesten, bloesems bloeien en bomen en planten staan meer en meer in het blad. Het weer is nog onvoorspelbaar, wat een reflectie lijkt te zijn voor....

» Lees verder op de website


 

Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #45 - 26 april 2017 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]