Klik hier voor onze privacy en cookies verklaring.

Leveringsvoorwaarden

Verschillende leveranciers verkopen hun diensten en producten via CatharinaWeb. CatharinaWeb vof aanvaardt geen aansprakelijkheid ivm onvolkomenheid van diensten of producten die zijn afgenomen bij derden via de website van CatharinaWeb. Bij verschil in prijs gelden de prijzen van de leverancier. In geval van declaratie kun je contact opnemen met de betreffende leverancier.

Scroll verder voor de gegevens van de leveranciers die in deze shop hun diensten en producten aanbieden. Om onze algemene voorwaarden te bekijken klik je hier.


Thuisstudie massagetechnieken van Opleidingscentrum Kersten

Opleidingscentrum Kersten behandelt je gegevens vertrouwelijk en stelt deze, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens, niet ter beschikking aan derden. Bij aankoop van een thuisstudie is de koop bindend en niet terug te draaien daar de klant direct toegang verkrijgt tot de door hem/haar gekochte cursus of opleiding.

Opleidingscentrum Kersten is ingeschreven bij de KvK onder nr 14095853.

Bij vragen of problemen kun je contact opnemen met Opleidingscentrum Kersten op info@massagecursuslimburg.nl of bellen met 0613974023


e-Boeken | e-Cursussen

Deze producten worden geleverd door diverse aanbieders. CatharinaWeb aanvaardt geen aansprakelijkheid ivm onvolkomenheid van diensten of producten die zijn afgenomen bij derden. Bij verschil in prijs gelden de prijzen van de leverancier. Door op de pagina e-Books &-Cursussen op de afbeelding of de "Meer info" link te klikken kom je op de productpagina van de leverancier, hier kun je bij vragen of problemen alle relevante informatie vinden.

Je kunt betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, PayPal, creditcard via PayPal en Sofort. Alle transacties gaan via PayPro en Plug&Pay en zijn veilig en betrouwbaar.


Artikelen van bol.com

CatharinaWeb aanvaardt geen aansprakelijkheid ivm onvolkomenheid van diensten of producten die zijn afgenomen bij bol.com via de website van CatharinaWeb. Bij verschil in prijs gelden de prijzen van de leverancier. Hier vindt je de algemene verkoopvoorwaarden van bol.com.

Afrekenen geschiedt op de website van bol.com. In geval van vragen of declaratie kun je contact opnemen met bol.com via hun klantenservice of schriftelijk naar: bol.com bv T.a.v. Afdeling klachten Postbus 8080 3503 RB Utrecht


Artikelen van Heks & Kruid

CatharinaWeb aanvaardt geen aansprakelijkheid ivm onvolkomenheid van diensten of producten die zijn afgenomen bij Heks & Kruid via de website van CatharinaWeb. Bij vragen of problemen kun je rechtstreeks contact opnemen met Yvonne Vrijhof: mail@heksenkruid.nl