Aura schoonmaak en Trance reizen

Peter den HaringSchrijver, journalist en therapeut Peter den Haring (1946) maakte twee zelfhulp CD's op basis van technieken uit de hypnotherapie en het sjamanisme. Ze zijn via het bestelformulier op deze pagina te bestellen.

Deze CD's zijn tot stand gekomen met de technische hulp van Paul Klaui in diens geluidstudio. Klaui (1956) is beeldend kunstenaar en houdt zich bezig met experimentele muziek. Hij creëerde de planeettonen en de klankschaalvibraties op de achtergrond op basis van de modernste ideeën over bioresonantie en hersengolven. Klaui is tevens free lance journalist en schrijver.


Aura Schoonmaak

aura schoonmaakDrie tranceoefeningen voor auraschoonmaak en het losmaken van niet-eigen energie ~ CD van Peter den Haring & Paul Klaui Cover van Escha van den Bogerd

Ben je overgevoelig voor spanning en emoties van anderen, blokkeer je snel of voel je je soms uitgewoond en leeggezogen?

Deze CD is bedoeld als steun voor kwetsbare, gevoelige mensen die moeite hebben met grenzen stellen. Hij kost in New Age winkels € 17,50

Als bezoek(st)er van CatharinaWeb heb je de mogelijkheid deze cd met korting bij Peter den Haring te bestellen: € 16,- incl btw en verzending binnen Nederland gratis.

Bestellen

Lees meer

Trance Reizen

trance reizenOp zoek naar talenten en liefdes uit andere tijden en plaatsen ~ CD van Peter den Haring & Paul Klaui Coverontwerp Añña Dekker

Met extra inslaapoefening.

De principes van gronden en energiebeheer worden je in een inleidende oefening duidelijk en daarna kun je op onderzoekingsreis in je onderbewuste. De een komt in vorige levens terecht, een ander zelfs op andere planeten. Een stereokoptelefoon intensiveert je ervaringen enorm.

Deze CD kost in New Age winkels € 17,50 maar via CatharinaWeb is hij bij Peter den Haring te bestellen voor slechts: € 16,35 incl btw en verzending binnen Nederland gratis.

Bestellen

Lees meerBestellen

Verzendkosten binnen Nederland gratis!
Verzending binnen Europa € 3,55.

 
Aura CD - aantal:
Trance CD - aantal:
 
Verzending binnen:
Nederland: Europa:
 
Totaal EUR:
 
Verificatie toevoegen:
verificatie
 

Peter den Haring behandelt je gegevens vertrouwelijk en stelt deze, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens, niet ter beschikking aan derden.

Je krijgt deze bestelling per e-mail bevestigd door Peter den Haring, Kornoeljestraat 118 2564 LT in Den Haag, Nederland. Verzending geschiedt na ontvangst van betaling, onder vermelding van het gevraagde, op NL07 INGB0001580509 van Peter den Haring in Den Haag of voor België op rekening NL07 INGB0001580509 met BICode INGBNL2A.

Peter Den Haring is ingeschreven bij de Kvk (Timetext/Peter den Haring) onder nummer 271.40993

Bij vragen of problemen kun je mailen naar info@peterdenharing.nlParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulentenCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...