Geschikt voor alle soorten relaties

De relatielegging geeft antwoord op de vraag hoe twee personen zich opstellen ten opzichte van elkaar. Deze legging is niet alleen geschikt voor liefdesrelaties, maar je kunt ook inzicht vragen over de verhouding met een vriendin, je baas, je moeder of met je kind etc.

Helderheid in conflictueuze situaties

We komen allemaal weleens in een conflict te recht, of in een situatie waarin we ons onbegrepen voelen. En niet altijd is het mogelijk om de lucht te klaren door met de ander een goed gesprek te voeren. Deze legging kan ook duidelijkheid verschaffen over wat er precies aan de hand is, want als we weten wat ons eigen aandeel is en hoe de ander daar op reageert, dan is het ook mogelijk een andere wending aan het voorval te geven.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging, de teksten zijn adviserend en positief geschreven door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookCursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...