Kies een naam

  • Astrid Zuurveen
  • Jozef (Sankhya)

 

Astrid Zuurveen

Astrid ZuurveenMijn naam is Astrid Zuurveen, ik ben geboren in Den Haag op 30 september 1962, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Van kinds af aan heb ik interesse in alles wat te maken heeft met spiritualiteit en alternatieve geneeskunde. Deze interesse bracht mij na vele omwegen en studie op het pad van energetische en holistische therapie.

Ik ben gediplomeerd therapeut en Coach en wil mij graag blijven ontwikkelen onder het motto dat je nooit uitgeleerd bent en ik wil 'up to date' blijven op het gebied van de alternatieve therapieën. Daarom volg ik iedere keer nieuwe cursussen en opleidingen om mijn kennis te vergroten.

Opleiding
De opleidingen die ik gevolgd heb zijn: Tarotiste, Usui-Reiki 1 t/m 3 e graad (Master A/B), Shambhala 1 t/m 4 e graad (Master), - Quantum Touch, Voetreflexmassage, Werken met Klankschalen, en bij opleidingscentrum CIVAS in Haarlem: Holistische massage en overige massages, Acupressuur, Aromatherapie, Bachbloesemtherapie, Personal Coaching en Counseling.

Tarot en Lenormand kaarten
Met een Tarotconsult krijg je vaak zeer duidelijk je leven 'in kaart' en dit werkt heel verhelderend in het zoeken naar oplossingen bij problemen en situaties waar je weinig grip op hebt. Door mijn jarenlange ervaring in het werken met de kaarten kunnen we dus samen gaan bekijken wat voor jou de beste manier is om inzicht en oplossingen te vinden. Ik werk puur op intuïtie en laat me leiden door wat er in mij opkomt.

Er zijn diverse leggingen mogelijk, dit hangt af van je vraagstelling. Ik maak gebruik van verschillende Tarotdecks (Rider Waite, Robin Wood, Osho Zen) en van de Lenormand kaarten, en ik kies het deck wat ik ga gebruiken voor de legging tijdens een consult op mijn gevoel.

Wil je meer weten?
Wil je meer weten over een bepaalde legging die je thuis of hier op CatharinaWeb hebt gedaan, of heb je een specifieke vraag over je persoonlijke omstandigheden, dan kun je mij bereiken op onderstaand telefoonnummer. Mocht ik niet beschikbaar zijn dan kan ik speciaal voor jou inloggen op deze telefoonlijn. Stuur een mail naar info@astridzuurveen.com en we spreken een tijdstip af.

 

Ik ben momenteel telefonisch niet beschikbaar


 

Jozef (Sankhya)

Jozef Ik Ben 'Zijn'
Mijn geboortenaam: Jozef, mijn spirituele naam: Sankhya (leerling en leraar van de ziel). Ik ben 57 jaar en werk inmiddels 30 jaar met Tarot. Ik combineer de leggingen met de wijsheid van de natuurlijke ritmen des levens: de bioritmen, ter bevordering het bewustzijn en welzijn van zij die openstaan voor spiritualiteit en liefde.

Opleiding
Bachelor Gezins- en Relatiewetenschappen, Post-Universitaire Case-studies; geschoold en praktijk in counselling, coachen en therapie: IPR, Gestalt- en Psychosynthese, Neo-Reichiaanse Therapie. NEI, Holistische massage, Stervensbegeleiding, Relatiebemiddeling,Tarot, Bio-ritmiek, Yoga en Tantra. Maatschappelijk specialiteit: de problematiek rond pesten.

Consult
Met de tarotkaarten (Raider Waite) kan ik je helpen om spiritueel in bewust–zijn te groeien. Dit gebeurt door je inzicht te geven in jouw persoonlijk leven en in je relatie(s). Dit verlicht mogelijk lijden en brengt je (terug) bij je welzijn en gelukservaren.

Advies op je levenspad met duiding van wat of doorverwijzing naar wie hierbij behulpzaam kan zijn behoort tot mijn levensvreugde. In ere van mijn Spiritual Teacher : SHri Gurudev Swami Satchidananda (+) van Integral Yoga en de Divine Lyfe Society from Rishikesh deel ik zijn levensmoto: to share and teach an easeful, peaceful joyful and useful life.

Verlies, verdriet, verwarring
Wanneer je het niet allemaal niet meer weet, je overmand voelt door verlies, verdriet, verwarring en andere gevoelens kan ik helpen door samen met jou een gerichte mentale oefening te doen waardoor je terug in je innerlijke kern komt. Van daaruit kun je er zelf mee verder omdat ik je de natuurlijke eenvoudige techniek zal aanleren.

Bioritme
Door je inzicht te geven in jouw natuurlijke levensritmen, de bio-ritmen en hoe die zich kunnen verhouden en een rol spelen in je relatie(s), wordt  er veel helder wat zal bijdragen tot een bevordering van lichamelijke intimiteit, het delen van gevoelens en andere vormen van communicatie, prestatie en creativiteit. Alles, het hele bestaan, heeft zijn tijd en ruimte in verhouding tot elkaar.

Wil je meer weten?
Wil je meer weten over een bepaalde legging die je thuis of hier op CatharinaWeb hebt gedaan, of heb je een specifieke vraag over je persoonlijke omstandigheden, dan kun je mij bereiken op onderstaand telefoonnummer. Mocht ik niet beschikbaar zijn dan kan ik speciaal voor jou inloggen op deze telefoonlijn. Stuur een mail naar  easeful_life@hotmail.com en we spreken een tijdstip af.

 

Ik ben momenteel telefonisch niet beschikbaar