Schildpad clan

Je bevindt je hier: sjamanisme » medicijnwiel » schildpad clan

 

schildpadTotemdier
Schildpad

Mineraal
Versteend hout

Totemplant
Lisdodde

Element
Aarde

Kleur
Groenbruin

Medicijn
Moeder Aarde

Beschrijving

Schilpadmensen zijn moedig, loyaal, metodisch en praktisch en zij kunnen erg koppig zijn. Schildpadmensen zijn vastberaden maar doen de dingen met één stap tegelijkertijd. De mensen van de Schildpad Clan zijn erg gehecht aan hun roots en houden van gestage groei en stabiliteit. Door zich vaak in de natuur te begeven voelen de schildpadmensen zich prettig en dat geeft hen nieuwe kracht. Schildpadmensen zijn goede tuiniers, ze houden van planten en vaak zien hun tuinen er dan ook prachtig en verzorgd uit. Schildpadmensen zijn verbonden met de rotsen, de rotsen zullen tot hen spreken als zij willen luisteren, maar zij moeten er ook voor waken dat zij zelf niet teveel gaan lijken op de (onbuigbare) rotsen. Schildpadmensen hebben een verantwoordelijkheid voor Moeder Aarde en zij moeten de tijd nemen om haar te waarderen en te bedanken voor alles wat zij ons aan voedsel en steun geeft. De Bever, Sneeuwgans en de Bruine Beer behoren tot de Schildpad Clan.

vorige pagina

 


 

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...