Kikker clan

Je bevindt je hier: sjamanisme » medicijnwiel » kikker clan

 

kikkerTotemdier
Kikker

Mineraal
Rivierkeien

Totemplant
Algen

Element
Water

Kleur
Blauwgroen

Medicijn
Reiniging

Beschrijving

De Kikker Clan is verbonden met het element Water. Kikkermensen hebben een vanzelfsprekend en diep gevoel wat hen helpt om in elk project wat zij op hun pad tegenkomen nieuw leven in te blazen. Het water is een helend element en Kikkermensen hebben een natuurlijke gave wat dit betreft. Zij zijn empatisch en meelevend. Kikkermensen zijn ook vaak erg creatief en zij voelen zich ontspannen wanneer zij in de buurt van water zijn. Kikkermensen hebben de verantwoordelijkheid om onze wateren te beschermen tegen verontreiniging en dankbaarheid te tonen voor de regen die valt. Ook hebben zij een verantwoordelijkheid tegenover Grootmoeder Maan. Zij helpt onze emoties te beheersen en de mensen van de groep van de Kikker zouden moeten weten welke kennis en macht Grootmoeder Maan voor ze bevat. De totemdieren Specht, Slang en Wolf behoren tot de Kikker Clan.

vorige pagina

 


 

 Volg ons op FacebookMediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...