Naar het licht

Ik vind het fijn dat we de langste nacht alweer achter ons hebben, we gaan weer richting het licht. Ik hoop dat met de seizoenen ook de wereld weer die kant op zal gaan. Ik hoop dat we begrijpen dat we onze prioriteiten moeten verleggen, dat we als landen niet afhankelijk moeten zijn van bedrijven aan de andere kant van de wereld.

Je zag het de laatste dagen ook weer gebeuren in het Verenigd Koninkrijk, even de grenzen dicht en iedereen schiet in de hamstermodus omdat er misschien al snel geen fruit en groente meer te koop zal zijn. We moeten zuinig zijn op onze boeren, maar de megastallen moeten weg. Het is niet goed om zoveel dieren bij elkaar te houden. Eén virus tast gelijk de hele veestapel aan en voor je het weet gaat het de grenzen over. En voor je het weet is er een pandemie..

Welzijn zijn we veel belangrijker gaan vinden dan welvaart. Wat moet je met een dikke bankrekening als er geen restaurant meer open is, geen concert meer wordt gegeven? Wat moet je met een dikke bankrekening als je ziek bent en alle ziekenhuizen liggen al vol?

Uit diverse enquetes komt in deze tijd naar voren dat bijna iedereen vindt dat er meer financiële middelen naar de zorg moeten. Ook het onderwijs, de horeca, duurzame landbouw en de wetenschap zijn sectoren die volgens de ondervraagden meer staatssteun zouden moeten krijgen.

De banken eindigen als keuze voor staatssteun helemaal onderaan, gevolgd door industriële landbouw en de luchtvaart. Juist de banken, die na de financiële crisis in 2008 konden rekenen op miljarden van de overheid, hebben geen krediet meer bij het publiek. Ook Schiphol en KLM, die als een van de eerste bedrijven om hulp vroegen, krijgen maar bar weinig steun van de ondervraagden. Daar willen we ons belastinggeld niet meer aan uitgeven.

Wat hebben we aan duur betaalde managers als er geen mensen zouden zijn die de schappen in de supermarkten vullen? Als er geen mensen zouden zijn die het verschil maken tussen leven en dood?

Alleen omdat we het kunnen, hoeven we het nog niet te doen.
Alleen omdat het altijd zo was, hoeft het nog niet zo te blijven.

De horoscopen voor 2021

» De liefdeshoroscoop

Hoe vergaat het jou dit jaar in liefde en vriendschap? Blijven je bestaande vriendschappen behouden en ontmoet je je grote liefde? Of blijf je bij je huidige partner in een relatie die zich meer en meer verdiept?

» Naar de liefdeshoroscoop 2021

 

» De jaarhoroscoop

Deze horoscoop laat de tendensen van een specifiek jaar zien. In deze jaarhoroscoop lees je alle ontwikkelingen op het gebied van liefde, gezondheid en carrière voor 2021.

» Naar de persoonlijke jaarhoroscopen

 

» De tarothoroscoop

Deze tarot kaartlegging biedt een jaarverwachting vanuit de invalshoek van de Grote Arcana en Kleine Arcana van de Tarot. In een uitgebreid overzicht wordt het grote thema van het jaar 2021 voor jou opengelegd zodat je kunt zien wat dit jaar je te bieden heeft.

» Naar de tarothoroscoop voor 2021


ontwaken» Volg je ons ook al op Facebook?


Persoonlijk consult

ontwakenJe kunt bij ons ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur. Dit live privé-consult gaat per telefoon en is heel persoonlijk en direct op jou en je vragen gericht.

Om voordeliger te bellen met de consulenten op CatharinaWeb kun je tevens credits kopen.

» Lees meer...


Wij wensen je warme feestdagen en een liefdevol 2021

Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #69 - 24 december 2020 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]