Al bijna weer een nieuw jaar

Gaat bij jou de tijd ook zo hard? Het is bijna niet te geloven hoe de tijd voorbij vliegt..


Persoonlijke Chinese horoscoop voor het jaar van het Varken

Jaar van het VarkenIk heb zojuist de persoonlijke Chinese jaarhoroscopen ook online gezet, voor ons doen zijn we vroeg dit jaar. Het jaar van het Varken wordt een beter jaar dan het jaar wat nu bijna achter ons ligt. Verderop in deze nieuwsbrief kun je meer lezen over het jaar van het Varken in z'n algemeenheid.

» Naar de Chinese horoscoop 2019


De andere jaarhoroscopen:

Liefdes jaarhoroscopen

Hoe vergaat het jou dit jaar in liefde en vriendschap? Blijven je bestaande vriendschappen behouden en ontmoet je je grote liefde? Of blijf je bij je huidige partner in een relatie die zich meer en meer verdiept? Je kunt er nu achter komen met de liefdeshoroscoop 2019.

» Naar de liefdeshoroscoop 2019


Algemene jaarhoroscopen

Wil je weten wat het jaar 2019 voor jou in petto heeft? Wil je meer weten over gezondheid, liefde en vriendschap, carrière en financiën? Lees dan de jaarhoroscopen 2019. Ze zijn geschreven door erkend astroloog Willem Kunst.

» Naar de jaarhoroscoop 2019


Tarothoroscoop voor 2019

Ben je nieuwsgierig naar je kansen op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid? Vertrouw dan op de wijsheid van de Tarot die al sinds eeuwen een verrassend inzicht biedt in het leven van alledag.

» Naar de tarot horoscoop 2019

Het jaar van het Varken

Het jaar van het Varken loopt van 5 februari 2019 t/m 24 januari 2020

» Bekijk je persoonlijke horoscoop voor het jaar van het Varken

Het jaar van het Varken wordt een veelbelovender jaar dan het jaar van de Hond wat op 4 februari afgesloten is.

Algemeen
Jaar van het VarkenDe heersende sfeer in het jaar van het Varken is er eentje van overvloed en uitwisseling. Steeds meer mensen vinden het onaanvaardbaar om alleen aan jezelf te denken, er groeit een collectief belang en menselijke verhoudingen veranderen. Het jaar van het Varken is een jaar waarin veel tekortkomingen van de voorgaande jaren worden opgevuld. Er komen steeds meer gepassioneerde en toegewijde mensen die zich inzetten voor het welzijn van allen, en die op zoek zijn naar ecologische oplossingen om de schadelijke effecten van het menselijk handelen te verminderen.

Politiek
Het gemeenschappelijk belang zal dit jaar meer voorop komen te staan en in de politiek vinden onderhuidse veranderingen plaats. De tijd van stiekeme afspraakjes en persoonlijke verrijking ten koste van grote groepen mensen en van moeder aarde is een beetje voorbij. Het zal nog steeds plaatsvinden, maar dit soort zaken worden ook steeds meer in de openbaarheid gebracht en aan de kaak gesteld. We pikken niet alles meer, denk bijvoorbeeld aan 'de gele hesjes', mensen komen in opstand tegen dat wat zij als onrecht ervaren.

Persoonlijk
In het privéleven speelt familie een grotere rol, een sfeer van vergeving doordrenkt het jaar van het Varken met positieve energie. Hoe gunstig ook, het jaar van het Varken is geen jaar om roekeloos te zijn, op een persoonlijk niveau zullen weloverwogen acties veel meer worden beloond dan het nemen van risico's. Projecten worden gerealiseerd dankzij verantwoordelijkheidsgevoel en een strategische visie, niet door lef en een grote mond.
 

» Bekijk je persoonlijke horoscoop voor het jaar van het Varken


Een speciale kerstcolumn van astrologe Sandra Jansen van Galen

Christmasgift from the universe
Tijdens de traditionele Kerstdagen, glinsteren je de Sterren en Hemellichamen tegemoet en beloven zij je vanuit de gulheid van de Schepping alles te geven, om het je zo aangenaam mogelijk te maken.

Tijdens je Aardse reis ben je nu tijdens de 12 maandelijkse cyclus aangekomen op het kantelpunt en de Winterzonnewende van de Steenboks- en Kreeftskeerkring. De Zon staat nu op zijn laagste graden. Het donkerste punt en de ...

» Lees verder op CatharinaWebNieuw op CatharinaWeb

Voorkom een hoge telefoonrekening, koop nu credits om voordeliger te bellen met de consulenten op CatharinaWeb!

» Lees meer... 

Tot ziens op CatharinaWeb!

Fijne feestdagen en een hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #59 - 24 dec 2018 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]