De Bloedmaan

Komende vrijdag, de 27e, is het volle maan en vind er in de nacht van vrijdag op zaterdag een complete maansverduistering plaats. Hierbij beweegt de Maan zich door de schaduw van de Aarde, zodat er geen direct zonlicht meer op het maanoppervlak valt en de hele Maan veel donkerder is dan normaal. Maar een beetje zonlicht valt door de aardatmosfeer en dit is met name rood licht, waardoor er een rode gloed over de Maan komt. Deze fase wordt in de volksmond ook wel Bloedmaan genoemd, en duurt bij deze eclips circa 104 minuten.

 

Bij elke nieuwe en elke volle maan schrijft Petra Stam een nieuwe maancolumn:

 

Petra StamDe Graanmaan luidt een periode in van overvloed: de eerste giften van de Aarde zijn gerijpt en het goudgele graan is (bijna) klaar om te worden binnengehaald. Het is de tijd om de Aarde extra te bedanken voor haar giften en rijkdommen die ze met ons deelt. Wees goed voor je eigen natuur en voor de natuur buiten jezelf. Het is eveneens de tijd om dankbaar te zijn voor je eigen geoogste successen. De Graanmaan laat je ook stilstaan bij je bestemming: zie wat je door jouw inspanningen en ...

» Lees verder...

Zigeuner Shuvanilegging

Gypsy waarzegsters worden Shuvani's genoemd. Zij zijn meesteressen in het voorspellen, juist doordat zij geleerd hebben goed naar hun intuïtie te luisteren. Ook jij kunt dat leren. Want deze reading gaat over jouw eigen spirituele ontwikkeling en is een leidraad voor persoonlijke groei.

Deze zigeunerlegging is van de hand van Nathalie Kriek. Nathalie is tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Ze is auteur van diverse boeken, uitgegeven door uitgeverij Schors.

» Naar de ShuvanileggingParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je paranormale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

» Lees meer...


Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #56 - 23 juli 2018 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]