Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een nieuwsbrief heb gemaakt. Dat komt denk ik omdat ik zo druk ben met andere dingen. Binnenkort zet ik een kleine webshop online waarin ik (vooralsnog alleen) babykleding ga verkopen, en dat slurpt al mijn tijd op. Ik schrok er gewoon van toen ik vanmorgen zag dat ik dit jaar nog helemaal niets heb verzonden voor CatharinaWeb! Dus ik ga er nu gelijk wat aan doen.

In deze nieuwsbrief ga ik enkele van onze gratis leggingen in het zonnetje zetten.


Medicijnwiel orakel

Medicijndieren of krachtdieren stammen uit de traditie van de Native Americans (Indianen), ze worden ook wel totemdieren genoemd. De dieren hebben eigenschappen waar je bepaalde boodschappen in kunt ontdekken, ook kun je er bepaalde krachten aan ontlenen. Medicijndieren kunnen een gids voor je zijn en je beschermen, maar ze kunnen je ook helpen om je levenslessen te leren.

Welk advies geven de medicijndieren jou voor de nabije toekomst?

» Naar het gratis Medicijnwiel orakel


Het Ja-Nee Orakel

Het Ja-Nee Orakel bestaat uit een set van 66 kaarten waarop "ja" en "nee" antwoorden staan, elk met een eigen toelichting. Als je twijfelt over wat je in een bepaalde situatie het beste kunt doen, kan dit orakel je helpen. Formuleer voor jezelf een vraag die met ja of nee kan worden beantwoord en die betrekking heeft op iets waarover je op dit moment twijfelt. Bijvoorbeeld: 'zal ik op zoek gaan naar een andere baan' of 'ga ik door met deze relatie'.

» Naar het gratis Ja-Nee orakel


Elke dag een Engelen inspiratiekaart

Deze enkele kaartlegging is heel geschikt als dagkaart. Zo'n dagkaart trek je maar 1x per dag, bij voorkeur op een vast tijdstip. Gebruik de kaart als inspiratiekaart, als een boodschap voor de dag.

» Naar de gratis Engelenkaarten

Leven na de geboorte

De mensen die onze facebookpagina volgen hebben 'm misschien nog eventjes op zien duiken, deze al wat oudere post. Omdat ik 'm wel mooi bij het paasthema vind passen, plaats ik 'm op de valreep hier ook een keertje.

In de buik van een moeder zitten twee baby’s. Zegt de één tegen de ander: “Geloof jij in een leven na de bevalling?” “Waarom vraag je dat? Natuurlijk!”, zegt de ander. “Er moet iets zijn na de bevalling. Misschien zijn we hier wel om onszelf voor te bereiden op dat wat we later zullen zijn.”

“Onzin”, zegt de één. “Er is geen leven na de bevalling. Wat voor soort leven zou dat zijn?” Zegt de ander: “Ik weet het niet, maar ik denk dat er meer licht zal zijn dan hier. Misschien kunnen we daar wel lopen met onze benen en eten met onze monden. Misschien dat we meer zintuigen hebben om dingen te begrijpen die we nu niet begrijpen.”

Zegt de één: “Dat is absurd. Lopen is onmogelijk. En eten met onze monden? Belachelijk. De navelstreng geeft ons alles wat we nodig hebben. Maar de navelstreng is heel kort. Dus leven na de geboorte is sowieso uitgesloten.” Maar de ander twijfelt “Nou, ik denk dat er iets is en misschien is het anders dan hier. Misschien hebben we die navelstreng wel helemaal niet meer nodig.”

“Onzin. En trouwens, wat als er nog leven is, waarom is er dan nooit iemand uit dat leven teruggekomen? Bevalling is het einde van het leven. Daarna is er niets dan duisternis, stilte en vergetelheid. Het brengt ons nergens.” “Nou, dat weet ik nog niet. Wat ik wel weet, is dat we moeder ontmoeten en dat ze voor ons zal zorgen.”

“Moeder? Geloof je echt in moeder? Dat is om te lachen! Als moeder bestaat, waar is ze nu dan?” De ander antwoordt: “Ze is overal om ons heen. We zijn omringd door haar. We zijn van haar. In haar leven we. Zonder haar zou en kan er geen leven zijn.” Zegt de één: “Nou, ik zie haar niet en ik merk niks van haar, dus het is alleen maar logisch dat ze niet bestaat.” Waarop de ander zegt: “Soms, als je stil bent en je echt luistert, kan je haar aanwezigheid voelen en kan je haar liefhebbende stem horen, die ons roept van boven.”

~~ Dr. Wayne Dyer 

Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #60 - 22 april 2019 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]