Het is zover!

Na zo'n 10 maanden hard werken heb ik vandaag de nieuwe website online gezet. De nieuwe site is goed te bekijken op pc, laptop, tablet en mobiele telefoons.

Ik hoop dat jij er ook content mee zult zijn. Tot nu zijn de reacties overwegend enthousiast en positief, van de 100 is er eentje die het geen vooruitgang vind..

» Bezoek de nieuwe website


Supermaan

astrologieDe volle maan van maandag 14 november staat deze dag tijdens haar elliptische omloop het dichtst bij de Aarde en wordt daarom een supermaan genoemd – het is de grootste supermaan van de eeuw zelfs.

Petra Stam heeft daar weer een interessante column over geschreven.

» Naar de Maancolumn

Liefdeshoroscopen voor 2017

liefdeshoroscopen 2017De nieuwe jaarhoroscopen staan online.

Wat zijn jouw vooruitzichten in de liefde? Hoe vergaat het jou dit jaar in liefde en vriendschap? Blijven je bestaande vriendschappen behouden en ontmoet je je grote liefde? Of blijf je bij je huidige partner in een relatie die zich meer en meer verdiept? Je kunt er nu achter komen met de liefdeshoroscoop 2017.

» Naar de liefdeshoroscopen


Algemene jaarhoroscopen 2017

jaarhoroscopen 2017De jaarhoroscoop laat de tendensen van een specifiek jaar zien. In deze jaarhoroscoop lees je alle ontwikkelingen op het gebied van liefde, gezondheid en carrière voor 2017. Wil je weten wat het jaar 2017 voor jou in petto heeft? Wil je meer weten over gezondheid, liefde en vriendschap, carrière en financiën? Lees dan de jaarhoroscopen 2017.

» Naar de jaarhoroscopen

Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #42 13 november 2016 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]