Auteur Topic: Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties--  (gelezen 138524 keer)

Pinky

 • Gast
Re:Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties-- !!!!STEL HIER JE VRAAG!!!!
« Reactie #15 Gepost op: december 13, 2004, 11:57:31 am »
Dolf, onze gedachten kruisen elkaar weer, zie het volgende verhaal:

Maar wat ik natuurlijk wel kan is feedback geven op een legging die voor mij wordt gedaan. Al een hele tijd speel ik met het idee om me op een bepaald gebied te scholen.  Ik wil me graag verder ontwikkelen op het gebied van coaching. Ik denk daarbij o.a. aan het coachen van jonge topsporters zodat ze niet ten onder gaan aan het geweld waarmee ze vaak gelanceerd worden.
Een andere vorm van coaching die me zeer na staat, ligt op een heel ander gebied, namelijk stervensbegeleiding. Mensen voorbereiden op het sterven zodat ze rustig de overgang naar een ander dimensie kunnen maken, lijkt me één van de mooiste dingen die een mens kan doen.
Mijn idee is om met de ene vorm van coaching het geld te verdienen  voor mijn eigen levensonderhoud maar ook een potje te kweken om de kosten van coaching van mensen die daarvoor zelf de middelen niet hebben te financieren.

Natuurlijk hoeft dit allemaal niet van de ene dag op de andere te gebeuren, uiteindelijk word ik vitaal 120 dus heb ik nog een hele tijd te gaan, maar zit ik met de gedachte over scholing in de goede richting?
« Laatst bewerkt op: december 13, 2004, 13:51:23 pm door Pink »

lim_lach

 • Gast
Re:Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties-- !!!!STEL HIER JE VRAAG!!!!
« Reactie #16 Gepost op: december 13, 2004, 15:53:52 pm »
:(.........

echt er goed voor gaan zitten, de interpretatie van Palo.....overal mn commentaar op gegeven..... bericht te lang, en foetsie alle tekst....
nu teveel chaos en gedoe om me heen om het nomaals te doen. Baal er wel van

jahaaaaa was al wel eens als tip gegeven met knippen, plakken kopieeëren....maar toch....te laat bedacht....dusss

palomino

 • Gast
Re:Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties-- !!!!STEL HIER JE VRAAG!!!!
« Reactie #17 Gepost op: december 13, 2004, 16:58:46 pm »
Lieve Lim...dat is inderdaad megabalen. :o..maar niet in de stress schieten hè  :P
Liefs Palomino

lim_lach

 • Gast
Re:Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties-- !!!!STEL HIER JE VRAAG!!!!
« Reactie #18 Gepost op: december 13, 2004, 19:15:19 pm »
k heb me al even ontstressed! ........zoow wat waren die kinderen *vervelend*.........*bloed_onder_de_nagels_van_mama_terreuristen*

maar ze slapen! als apen!
nu senseo! zak bitterkoekjes_ en relax!!!!!!

lim_lach

 • Gast
Re:Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties-- !!!!STEL HIER JE VRAAG!!!!
« Reactie #19 Gepost op: december 13, 2004, 20:17:27 pm »
Hoi lieve Lim,
Hier komt je Keltisch Kruis:

1.DE WERELD- 21 -Huidige situatie.
-------------------------------------------
De Wereld kondigt aan dat je op de drempel tussen verleden en toekomst staat.Alles mag z'n plekje hebben,zowel de vreugdevolle als de verdrieteige dingen,de fijne en de harde tijden.
Je bent klaar voor een nieuwe start.
De laatste kaart uit het deck ligt op de eerste plaats in jouw KK  :D je hebt de mogelijkheid om boven jezelf uit te stijgen.

Commentaar-het langzaam loslaten van mijn verleden…..en het volgen nu van therapie- het verwerken van alles….evenals misschien doel je daar ook op? Het definitieve eindelijke loslaten van R

2. ZWAARDEN 5-Invloed,belemmering,hulp.
-------------------------------------------
Om dit heerlijke wereldse gevoel te kunnen ervaren en daadwerkelijk boven jezelf uit te kunnen stijgen,is het belangrijk dat je werkt aan zelfbeheersing en dat je dingen onder ogen durft te zien.
Wat belemmerend inwerkt op De Wereld is een gevoel van verwarring,verslagenheid en chaos dat vervolgens tot instabiliteit en onrust leidt...waar vervolgens weer verwarring,verslagenheid etc...uit voortvloeit...het is een ware beproeving en de opdracht voor jou om deze vicieuze circel,dit patroon te doorbreken.

Commentaar: chaos….klopt wel, allerlei gedachten die mekaar maar opvolgen, en constant nog steeds lijkt het wel nieuwe zorgen, tegenslagen of problemen….alles alleen te moeten oplossen. Dit bedoel ik dan algemeen....

3. BEKERS 9-Wat wil je en hoe wil je het...?
-------------------------------------------
Je wilt genieten van het leven...je emotionele schaapjes op het droge hebben...af en toe eens lekker achterover zitten en relaxen.
Je wilt gevoelsmatig vervuld worden en je vind ook dat je dat wel verdiend hebt na een zware tijd en hard werken.

Commentaar- dit is inderdaad iets waar ik van droom, wat ik wil, en wat ik vind dat ik nu wel verdiend heb…  genoeg *gedoe* gehad, nog steeds geen relatie waarvan ik zeg *jippie* .Wel een steeds beter draaiend alleenstaande ouder gezin, een huis zo langzamerhand echt helemaal van mij, ademt het steeds meer uit…..
Niet dat ik zonder man niet gelukkig kan zijn of ben, maar samen is soms gewoon leuker, ook het kunnen en mogen delen, het niet altijd meer alles alleen hoeven op te lossen!

4. ZWAARDEN AAS-Waar denk je aan en welke vragen stel je jezelf...?
-------------------------------------------
Je ziet het belang in van alles op een rijtje te krijgen,duidelijk en helder.
De opdracht in deze kaart is te werken aan zaken die onrust en  labiliteit veroorzaken...ze kunnen worden aangpakt omdat je het potentieel hiervoor in jezelf ontdekt.
Door jezelf af te vragen hoe de situatie waarin je verkeert in elkaar steekt ,krijg je door zelfanalyse een overzicht...het geheel(de Wereld) niet uit het oog verliezend .

Commentaar- dat inzicht heb ik wel, bewust ook aan therapie begonnen, juist om alles goed te verwerken, en zelfinzicht te krijgen.
Ook waarom ik op bepaalde dingen zo reageer als ik nu doe….

5. ZWAARDEN 8-Omstandigheden uit het verleden.
-------------------------------------------
Omstandigheden uit het verleden drukken zwaar op je en daardoor verblindt je het zicht op je eigen situatie.Je kúnt tussen de zwaarden uitstappen en jezelf bevrijden uit de gevangenis van je gedachten.
Je hebt het potentieel in je om knopen door te hakken (Zw.Aas) om los te komen van remmingen en blokkades die zijn ontstaan door gebeurtenissen in het verleden.
De keuze is aan jou om je niet langer te laten (mis)leiden,remmen,blokkeren...een ja maar houding aan te nemen, en zo de drassige grond onder je voeten in stand te houden.

Commentaar- wordt hier niet recent verleden bedoelt? Zoals recent de weer zo moeilijke weken, het immense verdriet….de extra vervelende ervaringen met mijn ex man,…..de extra zorgen om mijn zoon…

BEKERS 10-Omstandigheden nabije toekomst.
--------------------------------------------
Bekers 10 zet De Wereld extra kracht bij,versterkt de waarde van de Zw.Aas en maakt duidelijk dat het je zal gaan lukken om de emotionele schaapjes van Bekers 9 op het droge te krijgen.
De moerasgrond waarin je dreigde weg te zakken in Zw. 8,is nu een stevige fundering.
Als je de opdrachten van Zw.Aas,Zw.5 en Zw.8 doorziet en uitwerkt dan belooft dit harmonie en geluk voor de toekomst... :D

Commentaar-  ik voel en weet dat ik goed bezig ben. En dat als ik alles achter me laat ik gegroeid ben, en pas dan klaar ben voor de leuke dingen op mijn pad die zeker komen gaan. Gewoon vanwege de gedachten kracht….en dat het gewoon goed komt/blijft…

7.PENTAKELS 10-Waar ben je bang voor en waar zitten je angsten...?
--------------------------------------------
De enige Pent.kaart in de legging en "toevallig"  ;) ligt hij op de plaats van je angsten...Dit maakt m.i. duidelijk dat je angsten een heel wezenlijk (Pent.) deel van je uitmaken en daardoor een hele diepgaande werking hebben op je algehele manier van ZIJN. Bezorgdheid vormt hier een aanzienlijk deel van.
Gebeurtenissen uit het verleden binnen je gezin maar ook in je jeugd kunnen hier de oorzaak van zijn.Je bent bang dat er binnen het gezin dingen misgaan, met personen binnen je gezin...natuurlijk denk ik dan in de eerste instantie aan het verlies van Max wat een immense impact op je leven heeft.Toch wijst de kaart ook heel erg op en nieuw begin Lim;waar het aankomt op verbondenheid en samenwerking...Heb vertrouwen Limmie... :)

Commentaar: toeval bestaat niet (*lol* is mijn motto zo wie zo al!!!

8. DE DUIVEL-Invloed van de omgeving ,hoe denkt de omgeving over de situatie...?
--------------------------------------------
De Duivel wijst in de eerste plaats op afhankelijkheid. Ook op het dwangmatig najagen van het één of het ander...de één of de ander...(you know what I 'm talking about :P)...Dan is niet het-of de gene waarop de fixatie zich richt ,de Duivel...,maar de fixatie=obsessie zélf. Je geobsedeerdheid met het probleem is de Echte Duivel in deze,waarmee je je keuzemogelijkheden drastisch inperkt.
Op het moment echter dat je je hiervan bewust wordt,kan de Duivel worden aangepakt en het probleem worden opgelost.
De Duivel confronteert je met dingen die je liever niet wil zien in jezelf,je schaduw',maar die je toch onder ogen moet zien(zie ook Zw.5).
Stoppen met verstoppertje spelen met je werkelijke gevoelens.

Commentaar : *schaam* inderdaad ik geef volmondig toe…………beste obsessie, en zo moeilijk los te laten, af te leren…..maar heel hard bezig!

9. DE DOOD-Je hoop en verlangens.
--------------------------------------------Je verlangt er naar om een grote opruiming te houden...zowel in huis,en daar ben je al mee bezig heb je verteld...maar ook een grote psychische schoonmaak staat op je verlanglijstje... ;).
Je hebt er behoefte aan om het oude los te laten en zo ruimte te scheppen voor het nieuwe dat al aan de horizon gloort.
Helderheid,duidelijkheid en ruimte is dat waarnaar je verlangt zoals dat ook al tersprake kwam bij Zw.Aas...Je wilt bevrijd worden uit de gevangenis van je gedachten waardoor blokkades en remmingen de weg vrij maken voor iets nieuws,iets positiefs iets beters. Ook het aspect rust zal positief beinvloed worden als je oude uitgediende houdingen ,overtuigingen,visies en gedragingen aan de kant schuift.
In feite heb je een sterk verlangen om een streep te zetten onder alles wat overbodig is geworden.

Commentaar: klopt Palo- heel hard mee bezig in volle overtuiging
Soms - is t over die drempel heen gaan zo uitermate moeilijk  voor mij - maar als ik er eenmaal overheen ben mis ik het (hem) niet


10. BEKERS 6-Advieskaart om te komen tot een oplossing van het probleem of het bereiken van je doel.
--------------------------------------------
Het advies is Vertrouwen hebben Limmie !!!
Door vertrouwen te hebben,veiligheid in jezelf te vinden en niet buiten jezelf te zoeken (Duivel)...door in harmonie te komen met jezelf en daardoor met je omgeving (Bekers 10,Pent 10,Wereld)
Probeer uit te vinden welke huidige gevoelens en emoties ,eigenlijk hun wortels hebben in het verleden...en geef ze hun plek (terug)
Het gaat erom dat je gevoelens opheldert,bepaalde situaties herbeleeft,overweegt en storende zaken van vroeger terzijde schuift.
Eigenlijk komen alle opdrachten uit eerdere kaarten in deze legging hier op nieuw naar voren... :) en wordt zo wel heel duidelijk dat mits je gemotiveerd aan de slag gaat je de Wereld,het NU in je armen kunt sluiten... :D

--------------------------------------------

De rode draad die door deze legging heen loopt is de behoefte aan- en de noodzaak voor verandering.
Het verlangen naar afronding waar vervolgens iets nieuws achteraan komt,het vinden van jezelf...acceptatie en integratie van verschillende delen van je zelf. de kaarten,zie ook de nummers wijzen erop dat de tijd er rijp voor is.

3 Bekerkaarten even zoveel Zwaarden kaarten wijst er m.i. op dat je er aan moet werken om uit de greep te komen van kwellende,destructieve gedachtes die hun oorsprong hebben in emoties...en waar je in kunt verst(r)ikken.
Je angst vormt een wezenlijk onderdeel van je leven...een patroon...Durf je zelf met je schaduw onder ogen te zien en integreer allle delen van jezelf. Ze mogen er allemaal zijn in De Wereld...IN JOU... ;)

Ik hoop dat je er iets mee kunt Limmie,ik hoor het graag van je ...ook als er dingen niet kloppen...Liefs Palo


palomino

 • Gast
Re:Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties-- !!!!STEL HIER JE VRAAG!!!!
« Reactie #20 Gepost op: december 13, 2004, 22:02:19 pm »
Hi Limmie,
Bedankt voor je reactie... :DIk heb het gevoel dat het allemaal duidelijk is overgekomen...soms zelfs nog duidelijker dan ik bedoeld had... ;)
Misschien moet ik er nog één dingetje aan toe voegen...Er liggen helemaal geen Staven in deze legging...dat betekent m.i. dat je echt bezig moet blijven om je zelf gemotiveerd in beweging te houden,aan de opdrachten te blijven werken...om te groeien... :)
Liefs Palomino

Manuel

 • Gast
Re:Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties-- !!!!STEL HIER JE VRAAG!!!!
« Reactie #21 Gepost op: december 13, 2004, 22:11:31 pm »
Hallo allemaal,

Zou er misschien alsjeblieft iemand een legging voor mij willen doen?

Ik las de legging van Freckles Elf, en ik vond dat bepaalde dingen die verteld werden, ook wel bij mij van toepassing waren in de afgelopen tijd.

Ik heb de laatste tijd nogal wat met wat moeilijkheden moeten kampen, en verder hoop ik er heel erg op dat ik binnenkort voor een (SPW) stageplek aangenomen wordt, want in de tussentijd zal ik weer in die ijskoude loods moeten werken waar nogal van baal.

Als ik dat zou hebben zou ik me ook kunnen ontplooiien, ik voel me namelijk momenteel zo machteloos. En door alle drukte enzo die ik momenteel heb zie ik voorlopig ook nog geen relatie opkomen. (Misschien als het wat rustiger wordt, en dan is het ook nog de vraag: in hoeverre moet ik dan nog aan me werken tot het zover is?)

groeten,
Manuel

Opti-Mystique

 • Gast
Re:Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties-- !!!!STEL HIER JE VRAAG!!!!
« Reactie #22 Gepost op: december 13, 2004, 22:19:46 pm »
Ha Manuel,

Ik zou (ook) de kaarten voor je willen leggen, kijken wat eruit komt en een beschrijving uitwerken. Wordt z.s.m. vervolgd.

greetinx van Dolf

Opti-Mystique

 • Gast
Re:Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties-- !!!!STEL HIER JE VRAAG!!!!
« Reactie #23 Gepost op: december 13, 2004, 22:36:40 pm »
Pinkerbell... zal ik voor jou dan ook leggen... voordat je het idee krijgt dat ik je discrimineer... omdat je roze bent... of een krulstaartje hebt... ;D

Dat er reeds door mij gelegd wordt/is, wil hopenlijk niet zeggen dat een ander dan niet óók een legging meer wil/gaat/kan doen?! Wellicht is het best verhelderend als er meerdere leggingen naast elkaar gelegd worden. Interessant voor de vraagsteller... maar ook voor degene die zich al eens in dezelfde vraag verdiept heeft (spreek in ieder geval voor mezelf). Ben dan wel benieuwd naar overeenkomende kaarten en het vergelijken van de rode lijnen...
Of is de lol er na 1 legging af? In dat geval wil ik dan niet alle leggingen voor mijn rekening nemen :-X

Liefs van Dolf

Manuel

 • Gast
Re:Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties-- !!!!STEL HIER JE VRAAG!!!!
« Reactie #24 Gepost op: december 13, 2004, 23:02:18 pm »
Alvast bedankt Dolf.  :)

palomino

 • Gast
Re:Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties-- !!!!STEL HIER JE VRAAG!!!!
« Reactie #25 Gepost op: december 13, 2004, 23:04:22 pm »
Hallo allemaal,
Eigenlijk wil ik niet meer dan twee leggingen per week doen aangezien het mij veel tijd en energie kost,ik daarnaast ook nog werk en een gezin draaiende houd... :P
Als ik de kaarten interpreteer wil ik me volledig daarop kunnen concentreren en het met een rustig gestemd hoofd kunnen doen...maar vooral met een liefdevol gevoel en zonder stress... ;)
Inmiddels heb ik er één gedaan en ik verwacht vandaag of morgen de kaarten voor een volgende legging doorgemaild te krijgen...Dus mijn weekje zit wat leggingen betreft vol... ::)
Liefs Palomino

Pinky

 • Gast
Re:Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties-- !!!!STEL HIER JE VRAAG!!!!
« Reactie #26 Gepost op: december 13, 2004, 23:27:02 pm »
Hoi Dolf e.a.

Als jullie een legging willen....graag...maar ik heb er in ieder geval geen haast me dus je mag het best naar achteren schuiven.

Liefs, Pink

carmelita

 • Gast
Re:Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties-- !!!!STEL HIER JE VRAAG!!!!
« Reactie #27 Gepost op: december 14, 2004, 07:44:49 am »
Hoi Dolf, hier weer eens Carmelita. A bah haar weer ;D. Ik zou best willen dat jij eens een legging voor mij doet. Ik ben op dit moment teveel afwezig, en kan geen contact krijgen met de kaarten om ook maar voor mezelf de kaarten te leggen. Lieverds het ontbreekt mij op dit moment even aan terugreageren, lieve Lim, nog bedankt voor je kus, palootje ik mail je vandaag de kaarten van mijn dochter door. Ik weet dat er inderdaad tijd voor nodig is, om een legging te doen, dus Dolf neem er de tijd voor, als je het tenminste wilt doen. Knuffel Carmelita :-* :-* :-*

Opti-Mystique

 • Gast
Re:Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties-- !!!!STEL HIER JE VRAAG!!!!
« Reactie #28 Gepost op: december 14, 2004, 07:51:27 am »
Hee Carmi...

Ik wil uiteraard ook voor jou leggen... Heb je een gerichte vraag?

Het uitwerken van de leggingen kost mij ook de nodige tijd, waarvan ik nog eventjes de luxe heb er wat meer van te hebben. Ik doe mijn best om deze op een korte termijn te kunnen plaatsen, maar het idee dat jullie er geen haast mee hebben is wel fijn, ja ;)

Liefs van Dolf

lienje

 • Gast
Re:Openbare **KAARTLEGGINGEN**/interpretaties-- !!!!STEL HIER JE VRAAG!!!!
« Reactie #29 Gepost op: december 14, 2004, 15:14:21 pm »
Consultant / voor: Freckles Elf        
Interpretatie / door: Opti-Mystique
Datum legging: 11 december 2004  

Lieve Freckles Elf,

Het beeld dat de kaarten mij laten zien, is dat je nog erg bezig bent om de zaken uit je vraag (relatie/liefde, emotioneel en sociaal) in de juiste vorm te gieten (De Matigheid). Je hebt al een helder beeld voor ogen, wat deze zaken voor jou zouden moeten inhouden, maar het is je nog niet duidelijk hoe één en ander er nou uit moet komen te zien. Ook lijkt het erop dat je in deze zaken een beproeving hebt meegemaakt, waar voor jou een levensles uit te leren viel. Deze beproeving kan door een gids op je pad gegooid zijn en mogelijk heb jij zelf voor het leren van deze les gekozen, voordat je aan dit leven begon. Je bent voor jezelf al tot een aantal inzichten gekomen, wat wil zeggen dat de lering eruit hebt weten te halen en mogelijk waren de situaties die tot dat inzicht hebben geleid niet altijd even prettig om doorheen te moeten. Je bent spiritueel ingesteld en hebt een goed contact met je intuïtie en luistert naar je gevoel, wanneer je beslissingen moet nemen. Het beeld dat ik van jou krijg is daarom dat je niet overwegend rationeel bent; je bent eerder een voeler dan een denker.

~~~~COMM: Eerst en vooral heel erg bedankt voor je tijd en de kaartenlegging!
Wat ik hier allemaal te lezen krijg blijkt toch voor een heel stuk te kloppen. Ik denk dat ik het laatste jaar al enkele lessen heb geleert door mensen die mijn pad hebben gekruist. Het klopt ook dat ik momenteel probeer om alles wat in goede banen te leiden en me beter in mn vel te voelen, alleen weet ik soms niet goed hoe ik er aan moet beginnen.
Ik luister over het algemeen altijd naar mijn gevoel, en soms denk ik dat ik beter eens zou luisteren naar mijn verstand dan naar mijn hart en gevoelens. ~~~~
 
Jouw beeld van de wereld is en van het leven is op veel vlakken heel idealistisch, sprookjesachtig en fantasierijk (De Maan). Je mag graag dromen en je hebt voor jezelf een beeld geschetst hoe jouw toekomst eruit zal moeten gaan zien. Het is goed om je dromen na te streven en te proberen je doelen te realiseren, maar mogelijk zul je ook tot de ontdekking gaan komen dat niet alles in werkelijk blijkt te zijn, zoals dat op dit moment lijkt. Je bent enerzijds avontuurlijk en nieuwsgierig ingesteld en anderzijds droom je van een warme, veilige thuisbasis, waar jij je rust vindt en je lekker voelt. Die basis is voor jou een vorm van zekerheid en dat heb je nodig. Het lijkt erop dat je inderdaad nog onzeker bent op sommige gebieden en dat je soms angst hebt om aan iets nieuws te beginnen. Deze angst ervaar je alleen bij het onbekende, maar al gauw duik je ergens in en rol je er haast vanzelf doorheen. Ik heb het idee dat er heftige emoties in jou schuilgaan en dat je een vrij veranderlijk humeur hebt (ben je een Kreeft toevallig?)

~~~~COMM: Dat van het veranderlijk humeur is zeer zeker van toepassing,   mijn humeur veranderd constant, en meestal door kleine dingen, zelfs gewoon door mensen die even raar doen kan mn humeur gans omslaan.
Mijn idee van de wereld is idd soms n beetje te sprookjesachtig, tis te zeggen, mijn dromen zijn wat te sprookjesachtig, ik denk dat ik op de wereld een heel realistische kijk heb..en soms wat pessemistisch.
Ik ben ook heel nieuwschierig, ik wil overal de waarheid weten te ontfrutselen, en soms doe ik dat wel teveel naar ergernis van anderen :) In mijn toekomstbeeld wil ik totaal geen saai leventje zoals mijn ouders ---werk werk en nog eens werk zonder te genieten van de kleine dinges. Anderzijds heb ik wel zekerheid nodig.
Ik heb ook meestal schrik om aan iets nieuws te beginnen of nieuwe mensen te leren kennen, dan denk ik altijd te mislukken of iets doms te zeggen.
Oja, en ik ben een weegschaal :)~~~~

Ik meen dat jij op dit moment nog erg behoefte hebt aan bevestigingen in alles wat je doet. Maar eigenlijk heb jij die niet nodig. Feitelijk heb jij een hele sterke wilskracht en jij zult hiermee nagenoeg ieder doel kunnen bereiken (De Zegewagen). Waar jij vol overtuiging aan begint, zul je succesvol kunnen realiseren. Wat daarbij belangrijk is, is dat jij je goed bewust moet zijn van de factoren die meespelen en moet zorgen dat je duidelijkheid voor jezelf hebt voor je ergens aan begint (De Zon). Dat kan duidelijkheid met betrekking tot het doel zijn dat je nastreeft, je verwachtingen en de mensen die erbij betrokken zijn. Weet dus wáár je aan begint… Je bent een energiek persoon, straalt dit ook uit en trekt daarmee gelijkgestemde mensen aan. Jij hebt een hele grote innerlijke kracht (De Kracht), die je zult leren te beheersen en te doseren. Met zuivere intenties zul je veel goeds voor anderen gaan doen, in staat zijn anderen en jezelf liefde te geven (De Kracht +  De Geliefden). Want aan dit laatste ontbreekt het nog wel eens bij jou. Je neigt naar heel erg streng voor jezelf te zijn. Geef jezelf wat dat betreft ook af en toe “a breakâ€?. Sta jezelf toe om van je fouten te leren en ga dan ook verder met je leven, in plaats van erbij stil te blijven staan en jezelf keer op keer te verwijten dat je “stomâ€? bent geweest. Op basis van onze (levens)ervaringen, normen en waarden creëren voor onszelf een waarheid waaraan ook jij voor jezelf toetst wat je goed of fout vindt (Gerechtigheid), met betrekking tot hoe jij een ander behandelt en anderen jou behandelen (of hebben behandeld). Hierbij moet je in gedachten houden, dat “waarheidâ€? iets relatiefs is en dat er altijd zaken meespelen die iemand mogelijk anders  ziet of beleeft, of waar wij zelfs geen weet van hebben (de sluier op de kaart Gerechtigheid). Soms kun je vinden dat jou onrecht is aangedaan door een ander, terwijl die ander oprecht van mening is de juiste keus gemaakt te hebben. Bedenk daarom dat niet alles zwart-wit is, voordat je een ander iets kwalijk neemt.

~~~~COMM: Dat ik overal bevestiging nodig heb, dat klopt ook, bij veel dingen die ik doe of gebeuren heb ik bevestiging nodig van iemand of het wel goed is. En eigenlijk weet ik in de helft van de gevallen dat ik wel juist zit, kmoet gewoon die bevstiging krijgen :)
Da laatste wat je zegt, van die waarheid, vind ik heel sterk terug; ik wil overal en altijd gerechtigheid en de waarheid en als het antwoord van die persoon nie direcht overeenkomt met het mijne denk ik dat er idd gelogen wordt of iets verzwegen wordt.~~~~

Aangekomen bij het advies en terugkijkend naar het in een juiste vorm kunnen gieten van de zaken die jij noemt, krijg ik het gevoel dat er situaties, opvattingen en/of ideeën zijn, waar jij een streep onder moet gaan trekken, los moet gaan laten of die anders vormgegeven moeten worden (de Dood). Dit zullen met name die dingen zijn die je nog vasthoudt uit het verleden en waarvoor nu de tijd is gekomen om deze los te gaan laten of om hier voor jezelf duidelijkheid over te verkrijgen. Je hebt een hoop vragen en onduidelijkheden, die je onzeker maken. Het antwoord op veel vragen zul je krijgen door actief duidelijkheid voor jezelf te gaan creëren (De Zon). Zorg dat je duidelijk krijgt over wat en hoe je het wilt, hoe jij wilt dat anderen met jou omgaan en probeer er achter te komen wat je aan de mensen om je heen hebt. Hiermee zal ook het zonnetje voor jou kunnen gaan schijnen, kun je wijd openstaan voor de dingen, hoe klein ook, die het leven te bieden heeft en daar weer nieuwe energie uit halen.

~~~~COMM: uit het laatste wat je zegt, weet ik niet goed hoe ik het moet opvatten, die duidelijkheid voor mezelf creeeren. Het is idd zo dat ik dingen van vroeger moet leren verwerken en een plaats geven, ik weet alleen niet goed hoe ik dat moet doen.~~~~

Ik heb het idee dat er op dit moment nog geen liefdesrelatie is, maar dat duidelijkheid voor jezelf creëren een relatie wel eerder mogelijk maakt. De relatie (De Geliefden) ligt er wel, alhoewel tijd en datum niet met Tarot te voorspellen zijn. Ik denk daarom dat deze kaart in eerste instantie aangeeft eerst liefde aan jezelf te geven en je aanspoort tot het maken van keuzes op basis van je gevoel; je intuïtie. De relatie ligt naar mijn idee nog wat verder in de toekomst, want eerst komt jouw eigen ontplooiing aan de beurt. Een liefdesrelatie kan daar een hele mooie aanvulling op zijn.

~~~~COMM: Op dit moment heb ik wel een relatie, die ondertussen met vallen en opstaan nu 7maand duurt. Maar ik moet idd maar eindelijk eens mezelf wat meer leren graag zien en dan zal de relatie miss ook meer vorm krijgen. ~~~~


Heel erg bedankt hier voor !!

Love and light
Freckles elf