Nieuws:

::: Hoofdmenu ::: Astrologie ::: Chin. astrologie :::  Tarot ::: Lenormand ::: Engelen ::: Orakels ::: Sjamanisme ::: Wicca ::: Numerologie ::: Bioritme ::: eCards ::: WebShop ::: Nieuwsbrief ::: Live consult :::

Hoofdmenu

cijfers

Gestart door Blue Birds, november 17, 2023, 19:25:16 PM

Blue Birds

Wie weet wat 999 betekend. Internet staat er vol van van verklaringen maar wat is nu correct


Ik had lang 11:11 en dan even niets en nu een dag of twee en toen was het gestopt cijfers 888 en ervoor een week lang 999 ???

Voice-in-the-Wind

Heheh :D  ;) ik ken het als 999 games... Een spellen uitgever/ maker.


Maar volgens mij is het iets positiefs.

Voice-in-the-Wind


Ok, ff een search gedaan...

Zoiets?



Een bijzonder krachtig engelengetal is 999, dat staat voor de voltooiing van een cyclus en het begin van een nieuwe. Dit getal wordt vaak geassocieerd met belangrijke veranderingen in het leven, zoals het einde van een baan of relatie, en vertegenwoordigt een tijd van vernieuwing en transformatie

Blue Birds

Oh hoe gek is dit!!! :o

Net nu die situatie op mijn huidig werk bezig is. En ik voel me al een tijd er ongelukkig maar er ligt ( lag ) nog niets in het verschiet om te kunnen zeggen oke ik neem de stoute sprong en geef mijn ontslag.
Ik wil niet zomaar er weggaan voor ik iets beters heb en ik weet dat ik mij er goed ga in voelen in mijn nieuwe iets.   Ik ben benieuwd Voicewindje :D Ik wens het met heel mijn hart iets beters en positiever voor mij dat ook een positief effect op mijn kind gaat geven.

Voice-in-the-Wind

Hey Blue Bird
!

Veel succes!