Geboortehoroscoop vs visionboard

Gestart door WrittenByGod_, oktober 01, 2023, 19:12:35 PM

WrittenByGod_

Hallo!

Ik plaatste hier een paar jaar terug af en toe een berichtje omdat ik op zoek was naar antwoorden, hoop, ... vooral wat betreft de liefde.
Ik ben in juni bij iemand geweest die - volgens mij heel goed was - en aangaf dat de liefde in mijn geboortehoroscoop niet zo gunstig staat en dat ik precies op zoek ben naar iets wat hier op aarde niet bestaat (en dat ik mijn eigen weg moet gaan en dat de aanwezigheid van een partner ervoor kan zorgen dat ik terug teveel op die persoon ga leunen).

Ondertussen ben ik ook in contact gekomen met visionboards waarbij je visualiseert wat je graag wil vanuit de idee dat je die dingen dan aantrekt. Nu vraag ik me af of dit eigenlijk wel zin heeft als dat in essentie niet zo positief staat?
Ik heb het deels wel losgelaten maar ik ben nu 33 en om nog 40 of 50 jaar alleen door het leven te moeten, dat lijkt me ook nog heel lang en eenzaam...?

Misschien past mijn topic hier niet maar ik wist niet onder welk onderwerp mijn vraag het beste zou passen  :)

Anja

Beste WrittenByGod,

Heeft diegene waar je geweest bent ook laten zien om welke ongunstige planeetstanden het gaat? Zo ja, om welke standen gaat het dan?

Ben je weleens bij een numeroloog geweest? Aan de getallen van je geboortedatum kun je vaak al heel wat zien.

Ik weet niet of je een man of vrouw bent en wat je seksuele voorkeur is. Dus even een voorbeeld:=

Als je als heteroseksuele vrouw bijvoorbeeld Mars in Steenbok hebt staan, dan voel je je vaak sterk aangetrokken tot mannen die vaak erg serieus, zo niet (heel0 ernstig kunnen zijn en zeer standvastig als  het erop aankomt. Je valt in ieder geval op ambitieuze, in ieder geval ijverige types. Bankzitters zijn dan niets voor jou;
Ben je een heteroseksuele man en je hebt de Maan in Kreeft staan, dan voel je je heel vaak tot het moederlijke type vrouw aangetrokken.
Dit zijn nu twee voorbeelden maar zo zijn er wel meer dingen. Het huis waar deze planeten in staan telt ook mee.


ANJA

WrittenByGod_

#2
Hoi!

Bedankt voor je reactie :)
Ik ben een vrouw en ik ben heteroseksueel.
Ik weet niet of het lukt maar dit is mijn tekening: https://www.astro.com/tmpd/cz7tfilepgwYYg-u1654112795/astro_w2at_writtenbygod.66866.166927.png

Die mevrouw heeft er wel wat info over gegeven en ik denk dat het gaat om het 7e huis dat start in vissen en met venus in het 7e huis die een vierkant maakt neptunus?

EDIT: de link was met het verkeerde uur, ik was gemist, het is aangepast nu (scheelt 2min)

Anja

Hallo WrittenByGod,

Ik heb in ieder geval een eerste blik op je horoscoop geworpen. Ik ga hem nog langer bekijken maar dit is in ieder geval mijn eerste indruk.

Een hele rare vraag i. v. m een positieve connectie tussen Mars en Pluto: zijn mensen nogal eens bang voor jou? Kun je dwingend zijn terwijl je dat heel vaak niet eens zo bedoelt? Ik heb de tot nu toe vage indruk, dat jij veel sterker bent dan je denkt en dat je je eigen kracht jegens die ander niet altijd kent.
Ik heb ook het idee, dat jij in de positieve zin van het woord een hele sterke spanningsboog in een connectie met een (potentiële) partner nodig hebt. Mannen die zeer direct zijn waarbij de bedoelingen (gelijk) al zo duidelijk zijn als wat lijken mij niet aan jou besteed.
Kom ik weer even terug op die spanningsboog. Ik hoop dat je me vergeeft om wat er nu in me opkomt. Maar vanwege die boog dus, denk ik aan morele masochisme. Dat wil zeggen dat iemand niet perse van zwepen en kettingen hoeft te houden als het om masochisme gaat. Maar des te meer, veel meer van de emotionele intensiteit die een connectie met zich meebrengt. En dan in bijzonder de emotionele uitdagingen en daarin je grenzen opzoeken en eventueel verleggen. Ik weet even niet hoe dit anders te formuleren.

Verder heb ik een beeld van een goed opgeleide man. Mars staat bij jou in Vissen in het zesde huis., gekoppeld aan Mars in Schorpioen in twee/drie.
Het zesde huis heeft sterke connecties met de gezondheidzorg en gezondheidszaken en werk. Vissen is het teken van de (ziel)zorgers. Raar maar waar, ik krijg het beeld van een arts! En nu nog raarder (ik weet niet of je gaat lachen of boos wordt :-X) is er ooit een medisch specialist geweest die jij nogal aardig vond/vindt? Nogmaals: dat gevoel krijg ik ineens!!
Ik heb het gevoel dat jij ook wel op (wat) oudere mannen valt MAAR-en dat is er mogelijk uit jouw geboortehoroscoop gehaald!-het is mogelijk een type die door jouw omgeving niet geaccepteerd wordt. Zie de negatieve aspecten die je planeten in het tiende huis met het vierde huis maken!!

Je lijkt mij een type met een zeer, zeer ruime blik die (veel) minder snel dan gemiddeld een oordeel over iets of iemand klaar heeft. Je bent volgens mij ook tot vergevingsgezindheid in staat. Liever. iemand die iets te ver gaat in zijn raffinement, vergeven kun je. Dat heb je veel liever dan een saai iemand.WrittenByGod_

Bedankt om dit zo snel te willen bekijken :)

- ik ben niet dwingend denk ik. Wat ik wel heb is dat ik vaak een uitgesproken mening heb over controversiële thema’s en die ook impulsief durf te uiten waardoor mensen misschien in een kramp schieten en niet meer luisteren terwijl ik mijn standpunten beter bedachtzaam/gemotiveerd zou delen.

- ik weet niet goed hoe het zit met die connectie want ik heb nog nooit ervaren wat ik zoek. Ik wil vooral dat het klikt (en dat ik me veilig kan voelen). Ik weet dus ook niet of ik op oudere mannen val want ja, ik word niet snel verliefd (komt door dat ideaalbeeld waarschijnlijk)

- een arts zou ik wel leuk vinden. Een intelligente man, die goed zijn boterham verdient en bij wie ik toch me-time heb (want artsen werken veel en vaak in shifts). Maar ik kom helaas nooit in die milieus om daar iemand te ontmoeten. Ik haf ooit een arts uit een tv-serie van wie ik zei: “dat is mijn type!” (Dat klinkt ook raar waarschijnlijk :) ). Maar dat 6e huis gaat dat ook niet over mijn eigen job? Ik ben nl verder aan het studeren om mijn master psychologie te behalen (over x-aantal jaar).

Begrijp ik uit wat je zegt dat het mogelijks toch niet zo hopeloos is?  :P 8) ;D


Anja

Ik denk beste WrittenByGod, dat er enkele blinde vlekken zijn die je op het relationele vlak hebt. O. a. dat je je kracht niet altijd even goed kent. Wat is jouw ideaalbeeld dan als ik vragen mag?

Weliswaar zit je in je privéleven niet in een kring van artsen, wat niet is kan nog komen! Je weet namelijk nooit waar en hoe je ergens in terecht komt. Ik kan me wel goed voorstellen dat jij die arts uit die tv serie zo leuk vond want ik voel wel heel sterk: met artsen heb jij karma. Wat jij schrijft is dus helemaal niet raar!!

Ik denk dat de zon in het negende huis jouw studie aangeeft (negende huis staat voor o. a. behoorlijke opleidingen).

WrittenByGod_

Mijn ideaalbeeld dat is echt het perfecte plaatje; een intelligente, lieve, knappe man met de nodige empathie, die het goed kan uitleggen. Een familieman en dierenvriend die zorgend is maar ook initiatief neemt. Iemand met wie ik een relatief luxueus leven kan hebben. Iemand die zelf nog geen kinderen heeft (maar hopelijk nog snel genoeg op mijn pad komt daarvoor). En liefst iemand die ook spiritueel is of er op zijn minst voor open staat  ;D
En ook graag wat humor  ;D

Maar dan denk ik: waarom zou zo’n man op mij vallen?
Dus daarover ben ik best onzeker…

Anja

Knap of niet knap is voor iedereen anders. Ik denk alleen niet dat jij op al te brede types valt, klopt dat? Ik voel iemand met een smal, hooguit normaal postuur en 'zie' een soort van pokerface. Maar dat kan ik mis hebben natuurlijk.
Ik zie wel iets van familieman maar dan weer niet te close denk ik want dat gaat je benauwen heb ik het gevoel. Goede familiebanden maar op gepaste afstand. Een spirituele inslag zeker maar dan moet ie denk ik toch ook wel iets ondeugends hebben want anders wordt het al gauw te braaf voor je.

Een mens snapt dikwijls van zichzelf nog niet eens waarom hij/zij verliefd wordt. Laat staan dat je dat van een ander begrijpt. Probeer daar dus je hoofd niet over te breken maar laat het gewoon gebeuren.

WrittenByGod_

Nee geen brede types  :P

Ik ga dus verder met het verder visualiseren van mijn droomman  ;D
& ik hou een beetje hoop :)

Bedankt!!

Anja