Ben ik nog op de juiste weg in mijn leven

Gestart door Blue Birds, juli 17, 2022, 06:48:41 AM

Blue Birds

Met gesloten ogen aan mijn overleden vader gevraagd of ik nog op de juiste weg ben?

Boom en hart vlogen eruit tijdens het verdelen van de kaarten.

Daarna de volgend kaartjes getrokken:

De zon  de vissen  het hart  de vos  en het kruis.

Er ligt een groot geluk maar zie het niet door negatief denken? 

Ofwel probeerd vader mij te zeggen dat er financieel een groot geluk naar mij zal komen maar op te letten niet te goed van hart te zijn wegens profiteurs?


??? Legging kan dus verschillende antwoorden geven, soms zelfs  een antwoord dat niet met uw vraag te maken had. Kan dit?

Anja

Ik denk dat je het grote geluk nog niet ziet omdat je de voor jou verkeerde kant op kijkt, Je verlangt misschien wel heel erg (teveel??) naar rijkdom maar weet dit niet goed te realiseren. Kan het misschien zijn dat je momenteel ietwat in een fantasiewereld leeft? En dat je daarom meerdere, vage antwoorden krijgt?

Momenteel begeef je je denk ik op een weg (Boom en het Hart) die je eigenlijk niet wilt of niet voor jou is weggelegd. Maar wat dan wel? Eerst eens heel goed naar jezelf luisteren~


ANJA

Blue Birds

Hallo Anja,Neen te veel naar rijkdom verlang ik niet. Eerder naar mentale en hartrust. Ik vind en velen die dit begrijpen, dat dit leven soms zo uitputtend is van moeten, en presteren, en leven om te overleven, en druk en stress.
Ik mis de rust en het even alles die niet moet en hoeft. Een omgeving of streek waar je moet werken maar het gevoel niet hebt te werken om alle facturen te kunnen betalen. Begrijp je wat ik bedoel? Ik leef zeker niet in een fantasie en als alleenstaande ouder kan ik mij niet permitteren om daar in te hangen. Ook al kan het soms even verlossend zijn de gedachte van een land waar die drukte op je schouders er niet is en je kan werken maar je tegelijk ook de ontspanning voelt.... Ik voel me soms eerder een robot dan een mens.

En ja ik voel ook wel dat ik ergens het groot geluk niet zie en de andere kant op kijk. Wat eigenaardig is want ik voel de aanwezigheid maar zie het niet  en ervaar het niet in tastbare vorm ::) ???

Anja

Wat verstaat een mens onder druk/onder druk leven?? dat ervaart iedereen voor zichzelf weer anders. Dat wat jij van de meeste opnoemt komt het meest voor. Maar BlueBirds, in landen waar je dat nagenoeg niet hebt, daar heb je vaak weer hele andere problemen. Wat ook zeer zeker weer druk kan geven.
Weliswaar schrijf je dat je niet in een fantasiewereld leeft maar kan het zijn dat als het om het buitenland gaat, hier bij jou toch een stukje fantasiewereld is? Misschien meer dan je in de gate hebt?

Kijk ik nog eens naar de Vissen en de Zon: kan het zijn dat jouw overleden vader je er 'van bovenaf' op wil wijzen dat je voor jezelf toch wat meer rustmomenten moet gaan inbouwen? Hoe oud is je kind nu? Het is ook normaal dat moeders dat doen.
Naar rijkdom verlang je dan niet maar ik denk wel naar meer ondersteuning. Maar ik denk dat momenten van rust momenteel van groter belang zijn.