mijn week- en dagkaarten

Gestart door kreeft, januari 01, 2013, 07:44:19 AM

kreeft

goeiemorgen,

staven koningin,

drink de energie van deze kaart in, Maak er gebruik van om je projecten af te ronden of in ieder geval weer op gang te brengen.

@Heleen, ik vind de hogepriesteres ook een mooie kaart  :D

isiskaartje

Geluk

Omschrijving :  Deze kaart staat symbool voor helderheid, roem, eer en liefde.

U heeft een klaar en helder onderscheidingsvermogen en een groot literair en artistiek talent. U bent een ware vredesstichter, intelligent en liefdevol, u houdt van creativiteit en harmonie en bent een ware leider.

De komende periode zult u eindelijk roem en eer krijgen voor alles dat u doet.  Groot geluk en harmonie staan u te wachten en in uw nabijheid wacht een oprechte liefde op u. Geestelijk zult u erg rijk worden maar ook materieel lijkt het mee te gaan zitten. U maakt de dingen waar u aan begonnen bent af, zoals een studie waar u even geen zin meer in had. U kunt zelfs rekenen op promotie. De zon gaat werkelijk voor u schijnen de komende periode. U zult uzelf innerlijk bevrijd voelen en mensen zullen het goed met u voorhebben. Eigenlijk heeft u dus maar weinig te klagen

grtj en fijne zaterdag,

ik weet niet hoe het weer bij jullie is, maar hier regent het abnormaal veel en hard  :-X

kreeft

goeiemorgen,

zwaarden aas,

Dit is altijd een zeer krachtige kaart die je vertelt dat je in staat bent om over je problemen heen te komen. Weet dat uit problematische situaties vaak zeer goede dingen voort kunnen komen; zelfs als je het nog niet ziet. Je leert bijvoorbeeld om voor jezelf op te komen of om negatieve overtuigingen af te leggen. Je hebt enorme kracht tot je beschikking. Geloof dat het beter zal worden kan je enorm helpen. Overtuig jezelf daarvan.

Je hebt op dit moment het vermogen om logisch na te denken en om vanuit die logica snel te beslissen. Dat wat goed lijkt is ook goed.

symbolonkaartje,

De Gouden Jonkvrouw 
Waar hangt het van af of jij je als mens gelukkig voelt? Hoe zit je definitie van pech of geluk eruit? Is het meer een zienswijze dan hoe jij je op het moment voelt? Is het je ego dat maakt dat jij je ondergeschikt voelt en je vertelt dat je een pechvogel bent en dat anderen het beter hebben? Geloof je echt op dit vlak de oplossing te vinden en zal het de moeite waard zijn hier energie in te steken? Je leven tot nu toe heeft al uitgewezen dat dat uitzichtsloos is. Vandaag is daarom een goede dag om dit zinloze spel te beëindigen. Er bestaat ook een leven zonder concurrentie, zonder vergelijkend onderzoek. Voordeel: er zijn geen verliezers.

grtj,
:)
Lief

Prachtige kaart Kreeftje :D

niks meer aan toe te voegen. Geniet van deze zondag!

liefs, Lief :-* :)
Look for the answer inside your question...

kreeft

goeiemorgen,

weekkaart,
zwaarden ridder,
Geef anderen de kans om hun visie met je te delen en neem dat mee in je plan van aanpak. Sta eens stil en let goed op. Je gaat te snel!

kaartje voor vandaag,

pentakels 9

Deze kaart staat voor het verlangen naar financiële veiligheid en houdt de behoefte aan comfort en materialisme in zich. Probeer om alles in balans te houden en leer ook om te genieten van dingen die er gewoon zijn.

grtj,

kreeft

goeiemorgen,

het oordeel,

Er komt iets in je leven onder de vorm van een nieuwe relatie of nieuwe activiteit. Een gevoel wordt uitgesproken. Je krijgt de bevestiging van een liefde of relatie.

grtj  :)

kreeft

goeiemorgen,

pentakels 6

Het gaat bij deze kaart niet altijd alleen maar om geld. Als je deze zes trekt dan kan het ook gaan om pareltjes wijsheid die van de een naar de ander gaan en dat is in deze kaart goed te zien. De oude man met de armoedige kleding heeft immers niet veel meer te geven (als het gaat om geven aan de uitgestoken handen) dan zijn wijsheid.

grtj  :)

kreeft

goeiemorgen,

pentakels ridder

Hier hebben we iemand die niet zomaar aan de gang gaat zonder goed plan. Hij is de enige ridder die stilstaat op de kaart. Het element waaraan hij verbonden is (aarde) brengt deze energie in; langzaam veranderen, niet zomaar aan de gang gaan. Toch is hij geen uitsteller. Hij komt, hij kijkt, maakt een plan en gaat aan de gang.

grtj  :)

Vlinder

hoi kreeft,
de ridder staat stil... denkt na is geaard en wil wel maar het moet langzaam en wel overwogen.?

Alles goed met je? groetjes Vlinder

kreeft

goeiemorgen,

de duivel omgekeerd

Machtsmisbruik, emotionele manipulatie, behoefte aan macht, geld of status, niet kunnen breken met een geliefde, zuigende relaties, afpersen, angst.
De Duivel laat zien dat het kan zijn dat iemand anders sterker is dan jij. Als dat zo is vraag dan anderen om je te helpen.

:-\ afwachten wat er vandaag weer komt

hé Vlinder, wat fijn dat je even voorbij faldderd  :D , nadenken en dingen overwegen, ja,  ;)
grtj  :-*

kreeft

goeiemorgen,

pentakels 10

Dit is de kaart die verbonden is met financieel succes. Het gaat je voor de wind of je moet zorgen dat je wat meer in de wind komt te liggen want de mogelijkheden zijn aanwezig om het beter te krijgen. Werk gaat lekker en er zijn mogelijkheden dat je wat meer kunt gaan verdienen. Dat wil niet direct zeggen dat je een andere baan moet gaan zoeken om dat mogelijk te maken. Het kan ook voortkomen uit veranderende omstandigheden waarin je je bevindt die nu tot wasdom komen.

grtj, en fijn weekend iedereen   :)

Moonskin

Hoi Kreeftje,

Een kleine aanvulling op je kaartje... Het hoeft niet alleen om materieel geluk te gaan, maar het kan ook zijn dat je het geluk juist haalt uit het fijne familieleven, de fijne relaties die je hebt. De overgang naar gelukkigere tijden en het genot wat je uit het dagelijkse leven haalt...

Ontzettend fijne kaart... Geniet maar lekker van alles wat je ervaart en je toekomt... Je verdiend het!!

Liefs Thea  :-*

kreeft

goeiemorgen,

de wereld , omgekeerd,

Dat wat je niet meer dient loslaten, terugkijken en doorgaan, erkennen waar je een steek liet vallen en bereid zijn die te herstellen, verandering.

@Moon, danke  :D , ander gevoel ervaren ook, me beter voelen,
en de kaart van vandaag is er een mooi vervolg op, loslaten wat niet meer van dienst is  ;)

weekkaart was zwaarden ridder, ik heb idd wat stilgestaan bij veel dingen, maar de ridder heeft zn zwaard ook gebruikt, dingen weggekapt  ;) , zoals de ommezwaai op het werk, het was nodig  :-X

fijne zondag iedereen  :-* en hopelijk krijgt on Lief, een lief boeleke  :D  :-*

kreeft

goeiemorgen,

weekkaart
de wereld,

Je doel bereiken, succes, slagen voor je examen, vervulling, trots zijn op jezelf, tot de conclusie komen dat je van jezelf houdt, ontpoppen (als een vlinder).

kaartje voor vandaag,

zwaarden 4

de nodige rust nemen, op tijd goed nadenken over de dingen,

mooie kaarten aan het begin van deze week  :D

grtj,

Moonskin

Hoi Kreeft,

Toch een fijne aanvulling op je Lenormand kaartjes,

De Wereld die aangeeft dat je weer van jezelf houdt, dat je successen hebt geboekt en vervulling kijgt.
De Zwaarden die je aangeeft dat je die hoge berg hebt beklommen en nu in rust je nieuwe ideeen kan gaan uitwerken....

Hele mooie kaarten..

Liefs Thea

kreeft

goeiemorgen,

pentakels 10

Dit is de kaart die verbonden is met financieel succes. Het gaat je voor de wind of je moet zorgen dat je wat meer in de wind komt te liggen want de mogelijkheden zijn aanwezig om het beter te krijgen.

@Moon, dank  :D :-*

grtj