mijn week- en dagkaarten

Gestart door kreeft, januari 01, 2013, 07:44:19 AM

kreeft

goeiemorgen,
weekkaart,

gerechtigheid,
Je zult een beslissing moeten nemen of er zal over jou een beslissing worden genomen zonder dat je er invloed op hebt. Deze kaart komt namelijk naar voren als je veel factoren af moet wegen en veel te overdenken hebt. Dit kan alleen gedaan worden als je kalm blijft en in balans.

kaartje voor vandaag,

aas van pentakels

Een nieuwe start, een nieuw begin. Deze aas vraagt van ons om plannen te maken over werk, gezondheid en financiën. Verandering is nodig om verbeteringen door te voeren.

grtj,

@Heleen,  ;D
volkomen gelijk moet ik je geven, de heer van bekers negen liet me niet met rust, ik heb een mooie zondag gehad  :D en voel me goed in mn vel,  :D
mijn kennissen/vriendenkring bestaat uit meerdere oude heren die zich blijkbaar wel goed voelen in mijn gezelschap , of hun hart komen luchten, soms steken er wat wolken op , maar daarna schijnt dan terug de zon  :D
dank Heleentje voor de alweer mooie uitleg  :-* :-*

Isiskaartje erbij gehaald
Titel :  Bloemenkorf

Omschrijving :  Deze kaart staat symbool voor beloningen, onderscheidingen, eerbewijzen en welslagen.

Eindelijk komt die lang verwachte beloning of onderscheiding. Dat is te danken aan de goedheid voor anderen gedaan. Mogelijk krijgt u zelfs een erfenis van iemand die nog in leven is. Er staan u nieuwe relaties te wachten waarmee u erg blij zult zijn. Een gunstige periode ook voor zakenmensen en handelaars want dit is een periode waarin er veel klanten zijn te verwachten. Een periode van grote geestelijke en materiële welvaart.

Deze kaart is zo positief dat hij eerdere negatieve kaarten enigszins ongedaan lijkt te maken. Blijdschap dus alom!

Sleutelwoorden :  Beloning voor goedheid aan anderen betoond, geluk en dankbaarheid, blijdschap, succes in de liefde en vriendschap, geschenken, een erfenis van iemand die niet gestorven hoeft te zijn, onderscheidingen en eerbewijzen, welslagen, een goede periode voor handelaars, veel klanten, welvaart en een bijzondere gunstige invloed. 

:D :D

Lief

Mooie kaartjes Kreeftje,

Prachtig begin van de week!

liefs, Lief :-* :)
Look for the answer inside your question...


kreeft

goeiemorgen,

pentakels 10,

Dit is de kaart die verbonden is met financieel succes. Het gaat je voor de wind of je moet zorgen dat je wat meer in de wind komt te liggen want de mogelijkheden zijn aanwezig om het beter te krijgen

grtj, en fijne dag,  :)

kreeft

goeiemorgen,

aas van pentakels

Een nieuwe start, een nieuw begin. Deze aas vraagt van ons om plannen te maken over werk, gezondheid en financiën. Verandering is nodig om verbeteringen door te voeren.

(zelfde kaart als maandag)

Isiskaartje,

Titel :  Sneeuwklokjes

Omschrijving :  Deze kaart staat symbool voor vertrouwen in de toekomst, hoop, een nieuw begin en groei.

U was het misschien een beetje kwijt, maar nu krijgt u weer een vast vertrouwen in de toekomst. Dapper en moedig gaat u haar tegemoet. U ontwikkelt nieuwe vriendschappen en ontdekt aangename nieuwe bezigheden en hobby's. U groeit verder en uw nieuwe verwachtingen zijn groot.

Er staat zelfs iets op het punt geboren te worden. Een zeer gunstige kaart dat een totaal nieuw begin inluid en eerder getrokken slechte kaarten minder negatief maakt. 

Sleutelwoorden :  Vertrouwen in de toekomst, verwachtingen, moed, dapperheid, vriendschappen, aangename bezigheden, hobby's, een nieuw begin , een geboorte, groei, vermoeden en gunstige invloeden. 

grtj en fijne dag iedereen  :)

kreeft

goeiemorgen,

aas van pentakels

Een nieuwe start, een nieuw begin. Deze aas vraagt van ons om plannen te maken over werk, gezondheid en financiën. Verandering is nodig om verbeteringen door te voeren.

(zelfde kaart als maandag, en gistren )  :o

isiskaartje,

Titel :  Eiland

Omschrijving :  Deze kaart staat symbool voor tevredenheid, ontspanning en vakantie.

U bent iemand die altijd wel ergens een oplossing voor weet te vinden, ontspannen en rustig van aard. Toch bent u nu echt aan vakantie en rust toe en ook daar weet u wel weer een goede oplossing voor te vinden. Wel komt er even nog een probleem aan, maar ook daar weet u wel een uitweg in te vinden. Dat komt mede doordat dit een zeer gunstige periode is voor het oplossen van problemen.

Een reis kondigt zich aan, en daar was u hard aan toe. 

Een periode van rust die u hard kunt gebruiken en waarin u even de stress van alle dag achter u kunt laten. 

Sleutelwoorden :  Altijd een oplossing weten, ontspannen en rustig van aard, tevredenheid, een uitweg in een moeilijke situatie, gunstige periode voor het oplossen van problemen, aankondiging van een reis en een vakantie is in aantocht. 

grtj

Lief

Prachtig kaart Kreeft,

Dat nieuwe begin blijft zich aandienen. Pakken die kans!

Ik heb dezelfde vandaag. Alleen mijn begeleidingskaart(zwaarden 2)vind ik een moeilijke combi.

Mooie Isiskaart ook!

Fijne dag...

liefs, Lief :-* :)
Look for the answer inside your question...

kreeft

goeiemorgen,

pentakels negen,

Je kan tevreden zijn over wat je bereikt hebt. Eindelijk komt het einde van deze fase in zicht en kan je gaan oogsten wat je zo lang geleden geoogst hebt.

isiskaart,

   Het Rad

Omschrijving :  Deze kaart staat symbool voor voorspoed, geluk in zaken, nieuwe kansen en een nieuw begin.

Het rad van het leven draait alsmaar door en brengt u iedere keer weer iets nieuws. Dit keer lijkt het erop dat het succesvol draait. Er staat u veel voorspoed te wachten succes in zaken en in alles dat u onderneemt. Er staan heel veel nieuwe kansen en hel wat welkome meevallertjes voor de deur waarmee u een geheel nieuwe start kunt maken. Mogelijk zelfs een leuk financieel meevallertje. Het goede dat het leven te bieden heeft, komt nu binnen handbereik.

Een periode dus waarin u goedgehumeurd zal zijn en positief en optimistisch zal zijn ingesteld. U zult zich jong van geest voelen en de geboden kansen ten volste weten te benutten.  Dit is de periode om een gokje te wagen, uw kansen zullen zeer hoog zijn!

Sleutelwoorden :  Spontaan en goedgehumeurd, optimisme, inventief, positief ingesteld, jong van karakter, meevallers, vervoer en handel, voorspoed en geluk in zaken, winst uit een loterij of erfenis, een verandering ten goede, benutten van geboden kansen en een nieuw begin.

@lief, de kaarten zeggen positief, maar nieuwe kans laat echt op zich wachten  :-\
afwachten  :)

fijne dag  :-*

heleen

Citaat van: kreeft op augustus 23, 2013, 08:53:33 AM

@lief, de kaarten zeggen positief, maar nieuwe kans laat echt op zich wachten  :-\
afwachten  :)


kansen moet je zelf creëren lieve lieve kreeft. Je legt fantastische kaarten, geloof erin dan creëer je. Nu creëer je dat: NIEUWE KANSEN OP ZICH LATEN WACHTEN, want daar geloof jij in.

liefs
Heleen.

kreeft

goeiemorgen,

staven 7,

alsmaar strijden, maar tegen wie of tegen wat? ik bied teveel weerstand tegen de dingen  :-\

@Heleen,
ik doe mijn best om te kijken waar de kansen zich voordoen, maar zie ze voorlopig niet, zelf creëren, ja, wist ik maar hoe  :-\ het is een goed werk wat ik nodig heb, er zal wel per toeval iets uit de bus komen  ;)

fijne zaterdag  :)

kreeft

goeiemorgen,

zwaarden 5

Het is mogelijk dat je al een tijdje verkeerd begrepen wordt. Legt iemand je woorden verkeer uit of ben je zelf niet duidelijk geweest. Deze kaart vraagt van je om dat wat krom is weer recht te zetten. Doe dat op zo'n manier dat het niet meer mogelijk is om elkaar verkeerd te begrijpen.
Je ervaart stress. Dit is geen prettige periode voor je, maar je staat op het punt deze periode af te sluiten op een positieve manier.

isis,

Titel :  Geluk

Omschrijving :  Deze kaart staat symbool voor helderheid, roem, eer en liefde.

U heeft een klaar en helder onderscheidingsvermogen en een groot literair en artistiek talent. U bent een ware vredesstichter, intelligent en liefdevol, u houdt van creativiteit en harmonie en bent een ware leider.

De komende periode zult u eindelijk roem en eer krijgen voor alles dat u doet.  Groot geluk en harmonie staan u te wachten en in uw nabijheid wacht een oprechte liefde op u. Geestelijk zult u erg rijk worden maar ook materieel lijkt het mee te gaan zitten. U maakt de dingen waar u aan begonnen bent af, zoals een studie waar u even geen zin meer in had. U kunt zelfs rekenen op promotie. De zon gaat werkelijk voor u schijnen de komende periode. U zult uzelf innerlijk bevrijd voelen en mensen zullen het goed met u voorhebben. Eigenlijk heeft u dus maar weinig te klagen.

Sleutelwoorden :  Helder oordeel, helder onderscheidingsvermogen, literair en artistiek talent, vredestichtende persoonlijkheid, intelligent en liefdevol, creativiteit, harmonie, leidersgaven, abstract denken, verbintenissen en huwelijksgeluk, roem, eer, talent, geluk, bevrijding, oprechte vriendschap, oprechte liefde, gezag, geestelijke en materiële rijkdom, afmaken van een studie en promotie. 

grtj

Lief

Goedemorgen Kreeftje,

Je staat op het punt een stressvolle periode positief af te sluiten. Nu lekker even rust, bijtanken en met frisse moed er weer tegenaan.

fijne zondag!

liefs, Lief :-* :)
Look for the answer inside your question...


kreeft

goeiemorgen,
weekkaart,
pentakels 4

vast houden aan wat ik heb

kaartje voor vandaag ,
de dood

Kijk eens goed naar de kaart. In de voorgrond zie je het witte paard met de figuur er op, verkleed als een ridder in schitterend gevechtstenue. Ridders als deze brengen vaak goede dingen in je leven. Denk maar eens aan de ridder op het witte paard... Zelfs de zonsopgang in de achtergrond vertelt je dat de verandering die gedurende de donkere nacht van de ziel plaatsvond nu klaar is om in het licht gezien te worden.

isiskaartje,

Vulkaan

Omschrijving :  Deze kaart staat symbool voor morele energie, rust, onstuitbaarheid en geestelijke kracht.

Een periode van morele energie en een enorme onstuitbaarheid. Niemand lijkt u te kunnen stoppen in wat u wilt of doet. Uw geestelijke kracht is zo sterk, dat het zelfs de materie zal overwinnen. U heeft echter alles op een zeer krachtige manier, volledig onder controle.

fijne dag iedereen  :)

kreeft

goeiemorgen,

de toren,

Zeer plotselinge veranderingen, je leven schudt door elkaar, structuren (of het oude) afbeken, ruimte maken voor nieuwe impulsen, een innerlijke behoefte om te veranderen, ontwaken, overgang, verstoring.

symbolonkaartje bij getrokken
Moira
Verzoen je met je lot. Of in ieder geval met deze dag. Je staat voor een innerlijke beslissing waar je erg mee worstelt. Er zijn twee wegen om met dit soort kwesties en opgaven om te gaan. De ene houdt de verzoening met je levensomstandigheden in, de andere toont afwijzing en verharding. Op welke weg wordt jij gelukkiger?

grtj