Auteur Topic: 3 Leggingen  (gelezen 2679 keer)

Luna

 • Volledig lid
 • ***
 • Berichten: 234
 • Wat zich "Herhaald" wil "Geleerd" worden!
3 Leggingen
« Gepost op: juni 28, 2011, 12:26:24 pm »
Hallo Mensen,

Tijdje niet meer geweest hier... Maar nu wil ik toch graag 3 leggingen voor-leggen.

Ik heb de eerste legging gedaan voor mijn ex en mij. We zijn nu definitief los van elkaar, maar vooral míj kost het nog steeds moeite. Hij heeft nu een andere vriendin, maar is wel respectvol en eerlijk naar mij, de moeder van zijn kind, toe. Hij belt me op om te vragen hoe het met me is, heeft het allerbeste met mij voor. (ik zit zelf nl erg slecht in mijn vel)

Ik vroeg;

Hoe ontwikkeld de gewone relatie zich tussen ons in 2012.  
Dit kwam eruit; Keltisch kruis;

1. Schildknaap Staven                               6. Koning Staven
2. Koningin Zwaarden                                7. Staven 2
3. Koning Zwaarden                                  8. HEREMIET
4. GERECHTIGHEID                                  9.  OORDEEL
5. ZEGEWAGEN                                        10. KRACHT

Voor hem en zijn vriendin deed ik (met toestemming!) een legging ook voor 2012;

1. MAGIER                                               6. Ridder kelken
2. Ridder Staven                                       7. HEREMIET
3. ZON                                                     8. GELIEFDEN
4. Kelken 4                                               9. Kelken 5
5. AAS Staven                                          10. TOREN


Nu ben ik een maand geleden iemand tegengekomen, in een bushokje. Was heel bijzondere ontmoeting. Ik ben vooral van de astrologie. Ik had transit Venus OPPOSIET mijn Uranus in huis 5.
Hij heeft Pluto op de ascendant en we hebben een heel intense composit horoscoop. Met andere woorden; Volgens astrologen is deze ontmoeting voor de langere duur, of i.i.g een relatie die impact kan hebben door het plutonische.
Maar eerlijk de waarheid? Ik houd nog steeds van mijn ex!
Ik kan me zo moeilijk overgeven aan iets nieuws terwijl het al een lange tijd uit is tussen mij en mijn ex.
Deze man (is 10 jaar ouder) heeft een leuk uiterlijk, leuk werk, is lief met kinderen en heeft er zelf ook twee, kan lekker koken en ziet mij helemaal zitten. Maar ik zit in een vreselijke moeilijke periode. Ik heb mijn stage niet gehaald, het lukt me maar niet om mijn opleiding af te ronden. Ik zit depri en verdrietig thuis, echt een rót tijd. Deze man R. wilt mij graag steunen, is stabiel en meer volwassen. Alleen mijn leven is totaal niet gestructureerd, ik kan mezelf moeilijk toe dingen zetten en voel me beetje overbelast. In vorige leggingen van afgelopen week had ik tot 3x toe de Staven 10 kaart bij mezelf. vandaag zat hij er voor de verandering een keer niet bij.

Dit is de legging voor mij en R.

1. AAS van Staven                                                         6. Kelken 10
2. Kelken 7                                                                    7. DUIVEL
3. Zwaarden 5                                                                8. Schildknaap Staven
4. Staven 2                                                                    9. Pentakels 5
5. Koning Pentakels                                                       10. Staven 6


OKE, ik deed er toch als laatste een legging bij voor MIJZELF, met de vraag;
Hoe nu verder met mijn leven, wat zijn de vooruitzichten?

(eerlijk gezegt weet ik echt niet wat deze legging nu betekent.... want ik pak wéér oa; Kelken 10 en Zwaarden 5 eruit?????)

1.Koningin Zwaarden                                                   6. De STER
2. Zwaarden 5    (alweer?)                                           7. Kelken 10
3. DE GELIEFDEN                                                        8. MATIGHEID
4. HOGEPRIESTERES                                                   9. zwaarden 10
5. Kelken 6                                                                 10. Zwaarden 7.

liefs Luna
« Laatst bewerkt op: juni 28, 2011, 19:35:01 pm door Luna »
We leven in een Genadig Universum,
Alles is bedoeld om je dichter bij Jezelf te brengen!

Leeuwin

 • Gast
Re:3 Leggingen
« Reactie #1 Gepost op: juni 29, 2011, 17:06:41 pm »
Hoi Luna,

Hoe jullie relatie zich in 2012 ontwikkelt

Je hebt een vraagstelling over een gewone relatie tussen je ex en jou. Gelet op De Zegewagen/Het Oordeel, denk ik dat jij in je allerdiepste Zelf toch hoopt dat er iets nieuws tussen hem en jou zal ontstaan.
Je weet nu even niet hoe je je leven een andere wending kunt geven (Staven Schildknaap/Zwaarden Koningin) en wie weet verlaat je je in emotionele zin nu wel op hem. Bij deze kaartcombinatie voel ik ook eenzaamheid en ook dat je nog niet zo goed weet hoe je die eenzaamheid kunt doorbreken. Ik heb het idee dat ook dit een reden is waarom jij je nu nog zo op je ex verlaat.

Zwaarden Koning/Gerechtigheid zegt mij dat het contact met je ex voorlopig blijft zoals het is. Ik denk zelfs dat je moet opletten dat je niet te nadrukkelijk en te vaak moet laten merken dat je het leuk vindt om contact met hem te hebben want ik heb het idee dat hij zich dan gauw geclaimd voelt door jou.

De Kluizenaar geeft naar mijn gevoel de ondersteuning van je ex aan maar ook dat je jezelf veel te veel hebt teruggetrokken op een gegeven moment? Staven 2 zegt mij in dit verband dat jij je erg alleen voelt staan.

Staven Koning met Kracht gecombineerd zegt mij dat je je over ongeveer een half jaar beter zult voelen. Het ergste verdriet heb je dan al een beetje gehad, al geloof je dat nu misschien nog niet. Ik "zie'' zelfs dat je in ieder geval weer sjans krijgt.

In een week tijd drie keer Staven 10 trekken vind ik behoorlijk pittig. Dit geeft mij de indruk dat je zelfs behoorlijk overbelast bent. Dit kan er de oorzaak van zijn dat je je situatie minder goed aankunt dan normaal, ook dat die structuur er maar niet in wil komen.


Nu de legging voor jou en R.

Staven Aas/Kelken 7
Als ik dit allemaal zo eens lees dan is R. heel erg goed voor je maar ben jij nog niet over je ex heen (Kelken 7) Op deze manier sta je jezelf een mooi begin in de weg en dat lijkt mij erg zonde! Staven Schildknaap bevestigt voor mij nog eens extra dat hij zijn goede wil en betrouwbaarheid heeft getoond.
Gelet op Pentakels Koning/Pentakels 5 vraag ik mij af of het moeilijk loslaten van je ex de enige reden is. Ik krijg het vage gevoel dat het te maken heeft met het feit dat jij je stage niet hebt gehaald. Wil je liever eerst studeren en dan pas een relatie? Komt hij eigenlijk te vroeg ofzo? Of wil je misschien diep in je hart toch een ander type man dan hij? Dat laatste vermoed ik eerlijk gezegd nog het allersterkst!! De Duivel bevestigt voor mij nog eens dat het om nog (veel) meer kan gaan dan je oude liefde loslaten maar meer met hem als persoon. Heb je een of meerdere wensen die jij jezelf niet toestaat?

Over geruime tijd zie ik wel liefde voor jou in de lucht hangen (Kelken 10) mits je e.e.a in je binnenste hebt opgelost (Staven 6) Het is een diepe echte liefde. Ik durf niet met zekerheid te zeggen dat het om R. gaat maar dat er wat in het liefdesverschiet ligt is mij duidelijk.

Liefs van Leeuwin


Leeuwin

 • Gast
Re:3 Leggingen
« Reactie #2 Gepost op: juni 29, 2011, 17:21:24 pm »
Wat jij verder met je leven kunt (er moet niks namelijk)

Zwaarden Koningin/Zwaarden 5
Uit je huidige eenzaamheid komen lijkt mij nu het allernoodzakelijkst om te doen. Momenteel heb je de neiging om mensen te veel van je af te "trappen'' waardoor jij je eenzaamheid nog vergroot. Doordat je angst hebt om in de steek gelaten te worden, "trap" je alvast van je af zodat een ander dat niet meer kan doen. Je doet het zelf dus maar :( Een uiterst droevig iets. Zwaarden 5 geeft dit aan.

Diep in je hart hoop je op verlossing van je deze angsten (Zwaarden 10) en weer te worden zoals je vroeger was. Hiervoor is een bewustwordingsproces(je) voor nodig (De Hogepriesteres). Als je weer een goed contact hebt met jezelf, komt het ook in die liefde goed (De Geliefden). Contacten met je omgeving zullen beter worden (Matigheid). Hierdoor groeit jouw zelfvertrouwen (De Ster) en sta je ook open voor een nieuwe verbintenis (Kelken 10).

Ik krijg het gevoel dat je jezelf een hoop tekort doet als je je angsten en eenzaamheid ongemoeid laat (Zwaarden 7)
Een hoop van je kracht zal ongebruikt blijven.

Liefs van Leeuwin

Luna

 • Volledig lid
 • ***
 • Berichten: 234
 • Wat zich "Herhaald" wil "Geleerd" worden!
Re:3 Leggingen
« Reactie #3 Gepost op: juli 03, 2011, 16:20:32 pm »
Lieve Leeuwin,

Ik heb jouw duiding even laten bezinken om goed na te kunnen denken. Ik kan niet anders zeggen; Je slaat de spijker keihard op zijn kop!
Het klopt echt allemaal wat je zegt in de legging.
Oa dat ik het liefst mijn ex terug zou willen. Dat R zijn goede wil toont, maar dat ik toch een ander type man zoek. Ik heb het nu 1 maand aangekeken en hij wilde me steeds ervan overtuichen dat ik verliefdheid tegen hield bij mezelf, maar ik ben er achter; Ik ben niet verliefd en zal het ook niet worden.
Dan kon hij doen wat hij wilde, maar het gevoel is er gewoon niet gekomen.

Inderdaad vind ik het lastig uit dat eenzame gevoel te komen. Ik heb lieve mensen om mij heen en kan fijn met vriendinnen praten, maar toch mis ik mijn  moeder en ook wel een partner.
Het had leuk geweest als ik verliefd was geworden, hij had een hoop leuke dingen. Maar ik had ergens een vaag gevoel dat hij niet helemaal eerlijk tegen mij was. Over zaken als werk en geld ::)
In de legging kwam Zwaarden 7 er namelijk uit en ik dacht dat die kaart voor bedrog en leugens kon staan.
i.i.g vond ik zijn verhalen gevoelsmatig niet helemaal zuiver.

Ik vond de legging voor mij en mijn ex wel positief, al waren er geen "liefdes kaarten" aanwezig.
Maar als resultaat de KRACHT vond ik wel fijn. (staat kracht ooit weleens voor een nieuw liefdesbegin?)

Ik had nog een legging gedaan voor hem en zijn vriendin met toestemming. Kan je heel misschien daar nog je blik op werpen?

Onwijs bedankt voor je krachtige duiding! Ik ben blij met je reactie op mijn legging!
Liefs , Luna :)
We leven in een Genadig Universum,
Alles is bedoeld om je dichter bij Jezelf te brengen!

Leeuwin

 • Gast
Re:3 Leggingen
« Reactie #4 Gepost op: juli 03, 2011, 21:43:39 pm »
Hoi Luna,

Je vindt hem wel aardig maar je wordt niet verliefd op hem. Je denkt dat hij niet helemaal eerlijk is over geld en werk. (On) bewust voel je aan dat e.e.a niet helemaal zuiver is dus krijg jij geen verliefdheidsgevoelens niet. Zwaarden 7 staan ook voor leugens en bedrog ja. Waarom wil hij jou steeds overtuigen dat jij verliefd bent? Me dunkt dat jij dat het beste zelf kunt bepalen!! Dit heeft op zich ook al iets dwingends vind ik.
Kracht is in ieder geval een goeie liefdeskaart!!

Die eenzaamheidsgevoelens komen denk ik voort uit verliezen die je nog niet helemaal verwerkt hebt. Biedt misschien een hulpverlener die gespecialiseerd is in rouwverwerking soelaas?

Nu de legging voor je ex en zijn vriendin

De achtergrond van je vraag is dat jij hem moeilijk kunt loslaten en je hoopt (heimelijk) dat het uit gaat tussen hen ;) :o Staven Aas/Kelken 5
Hoewel hun relatie nog moet 'wortelen' (Kelken 4) denk ik toch dat hij over enige tijd ervaart dat hij bij haar wel zichzelf kan zijn en niet hoeft te liegen ofzo (Kelken 4/De Zon)
Hij is nu nog een beetje bang voor verlies van zijn vrijheid maar ook dit gaat na verloop van tijd over en verstevigt de relatie.
De Geliefden zegt mij al dat zijn vriendin echt stapelgek op hem is en hem niet zo zal laten gaan. Hij heeft echter nog wat meer tijd nodig (De Kluizenaar) Het is mij duidelijk dat hij dit voor zijn gevoel nog niet eerder heeft meegemaakt.
Kelken Ridder en De Toren geven voor mij aan dat hun relatie over een hele tijd een stuk steviger zal zijn. Hij komt dan tot het inzicht dat zij hem heel veel waard is. Hij verliest dan zijn angst voor hartzeer.

Liefs van Leeuwin