Auteur Topic: Wie wil zijn/haar visie geven op mijn legging?  (gelezen 2727 keer)

Izabela

  • Gast
Wie wil zijn/haar visie geven op mijn legging?
« Gepost op: april 29, 2010, 13:35:10 pm »
Vandaag heb ik een zogeheten legging van de Hogepriesteres gedaan. Deze staat beschreven in mijn Tarot boek, en gaat met 9 kaarten. De 9e blijft omgekeerd liggen tot alle andere kaarten geduid zijn, en alleen wanneer de 9e tot de grote arcana behoort, kun je die ook duiden, dit is dan het geheim dat de hogepriesteres ontsluierd....
Mijn legging was als volgt:

1: Ridder van Kelken
2: Koningin van Kelken
3: de Gehangene
4: Schildknaap van staven
5: Aas van staven
6: Aas van zwaarden
7: Koningin van Staven
8: Kelken 9
9: de Keizerin
 Is er iemand die iets zou willen zeggen over de kaarten die ik heb getrokken ?
Mijn dank is groot.
« Laatst bewerkt op: april 29, 2010, 16:36:45 pm door Izabela »

Leeuwin

  • Gast
Re:Wie wil zijn/haar visie geven op mijn legging?
« Reactie #1 Gepost op: april 30, 2010, 12:57:19 pm »
Hoi Izabela,

Als ik zo eens naar je legging kijk dan kom ik tot de conclusie dat jij iemand bent die heel veel aan iemand te geven heeft. Hierin ben je een aantal keren teleurgesteld en nu zit je helemaal vast, zie je het niet meer zitten. Is er een geliefd persoon in je leven die je niet kunt bereiken?
Met Staven Aas als afnemende kracht moet je, denk ik, oppassen om niet in een depressie te verzanden. Ga liever na wat de oorzaak van dit probleem is (Schildknaap van Staven). Leer iemand eerst eens kennen zonder op uiterlijkheden te letten. Zet je over je eigen onzekerheden heen.
Aas van Zwaarden duidt op een voor jou heel nieuw inzicht. Gecombineerd met De Keizerin zegt mij dat jij gaat leren dat niet alleen ambitie en/of hobby's belangrijk zijn in een relatie maar ook zorgzaamheid. Doordat jij een inwijding in zorgzaamheid krijgt, zal het me niet verbazen als er op den duur ook een kinderwens naar voren komt. De Keizerin in dit verband, geeft ook aan dat een goede zelfzorg belangrijk is.

Ik ben benieuwd naar je mening. Liefs van Leeuwin

Izabela

  • Gast
Re:Wie wil zijn/haar visie geven op mijn legging?
« Reactie #2 Gepost op: april 30, 2010, 13:10:10 pm »
Beste Leeuwin,
Bedankt voor je reactie, fijn dat je er naar wilde kijken!
Ik herken er heel veel in. Er is inderdaad sprake van een geliefd persoon in mijn leven die ik niet kan bereiken om bepaalde redenen. Ik heb het gevoel dat dit mijn tweelingziel/soulmate is. Soms leidt dit inderdaad tot depressieve gevoelens maar ik ben meestal in staat om deze snel weer om te zetten in positieve gedachten. Ik ben niet teleurgesteld in de liefde of in wat ik te geven heb maar ik mis in mijn relatie wel de mogelijkheid om over spiritualiteit te kunnen praten, begrip voor mij in deze. Dus ik weet waar het probleem zit. Ik ben overigens al moeder, en daarin kan ik inderdaad veel van mijn zorgzaamheid kwijt.Wat betreft het zorgen voor mezelf, dit begin ik steeds beter te leren. Ik realiseer met dat ik niet goed voor anderen kan zorgen als ik het niet eerst voor mezelf doe.

Leeuwin

  • Gast
Re:Wie wil zijn/haar visie geven op mijn legging?
« Reactie #3 Gepost op: mei 01, 2010, 11:51:43 am »
Hoi Izabela,

Bedankt voor je reactie. Ik heb je verhaal eens goed doorgelezen. Zwaarden Aas kan ook betekenen dat er een  bepaalde doorbraak komt in jouw gevoelens. Is het niet kunnen praten over spiritualiteit het enige wat je mist of zijn er nog andere dingen? Als je niet wilt dan hoef je er niet over te praten hoor!
Kelken 9 op de 8e plaats zegt mij dat je het in principe goed hebt bij je partner maar duidelijk mis je iets.

Liefs van Leeuwin


Izabela

  • Gast
Re:Wie wil zijn/haar visie geven op mijn legging?
« Reactie #4 Gepost op: mei 01, 2010, 20:55:34 pm »
Dag Leeuwin,
Ja, ik heb het goed bij mijn partner, ik houd ook heel veel van hem en we kennen elkaar ook al lang. Het stukje spiritualiteit is wat ik mis in deze relatie en dat weet hij ook wel, maar hij kan daar ook niets aan doen, en ik realiseer me dat ik hem ook niet kan veranderen. Dat wil ik ook niet, ik ben met hem getrouwd wetende dat hij zo is, en daar moet ik van mezelf mijn weg in vinden. We delen ook heel veel dingen wel, dus het is niet zo dat onze relatie slecht is, integendeel.

Leeuwin

  • Gast
Re:Wie wil zijn/haar visie geven op mijn legging?
« Reactie #5 Gepost op: mei 02, 2010, 01:23:34 am »
Fijn om dat te horen. :) Ik wens je héél veel geluk voor jou, je man en je kind.

Liefs van Leeuwin