Auteur Topic: Mijn werk  (gelezen 3195 keer)

Sunchild

  • Gast
Mijn werk
« Gepost op: december 23, 2006, 23:46:46 pm »
Op een website heb ik kaarten getrokken, met mijn werk in gedachten.
Deze twee kaarten kreeg ik.De Kracht & De Wereld.

Wat voor een legging het is, weet ik eerlijk gezegd niet. Het waren een aantal kaarten, omgekeerd uiteraard, twee keer klikken en je krijgt beide kaarten naast elkaar.

Nog belangrijker, weet iemand wat dit zou kunnen betekenen. Mijn gevoel zegt dat het positief is, verder dan dat kom ik niet. Wel wil ik wat delen over de kaart, de wereld. Dit heeft een betekenis voor mij. De kaart, de wereld, mijn jaarkaart voor 2007  :-* Misschien kunnen jullie daar wat mee  ;)

Lees het graag terug, liefs Sun.
« Laatst bewerkt op: januari 09, 2007, 13:56:09 pm door Sunchild »

Opti-Mystique

  • Master lid
  • *****
  • Berichten: 845
  • Hoe je je voelt bepaalt wat je creĆ«ert!
    • Healthy by Nature | Praktijk voor Natuurlijke Gezondheid
Re:Mijn werk
« Reactie #1 Gepost op: december 24, 2006, 20:32:54 pm »
Hi Sun,

Zo te zien ben je met iets heel moois bezig!!

Over het algemeen maakt het legpatroon dat je gebruikt zelf niet zoveel uit. Want meestal houdt de kaartvolgorde ook de ontwikkeling in tijd aan. De Wereld volgt op Kracht dus.

Ik zou zeggen dat de kaart Kracht voor het nu of het recente verleden staat. Deze kaart geeft aan dat je een stuk dichter bij jezelf bent gekomen; deze kaart staat namelijk onder andere voor puurheid. De kaart duidt verder op je persoonskracht en richt zich op het aantrekken van anderen door middel van het uitstralen van puurheid, vertrouwen en rust...

De Wereld is de kaart van de grenzeloze mogelijkheden (letterlijk in feite) van het project waar je aan werkt. De laurierkrans is het kader waarbinnen je project opgesteld is. Boven en onder is deze verbonden met een rood lint, hiermee kun je het kader vergroten of verkleinen, in feite kun je het zo groot maken als je wilt en/of toelaten wie/wat je zelf wilt.
Deze kaart heeft in eerste instantie betrekking op jezelf, dus het voorgaande slaat ook op jouw persoon. Je eigen mogelijkheden zijn haast onbegrenst (maar hou met je verstand een beetje de rem op je neiging om jezelf voorbij te lopen!).

De Wereld geeft aan dat je een balans gevonden hebt, na een leerproces te hebben doorlopen (zie de figuren in de hoeken; op de kaart Het Rad van Fortuin staan ze ook, maar zitten ze nog met de neus in de boeken om levenservaring en -kennis op te doen)...
Met dit project ben je aan het eind van een cyclus gekomen en deze kaart wordt ook de Vervolmaking genoemd. Niet dat je nu of ooit uitgeleerd bent, maar je hebt het hele proces doorlopen om juist bij deze mijlpaal aan te komen.

De Wereld ligt aan je voeten; het is aan jou hoe jij 'm nu verder inricht! Succes, N-joy en hou ons op de hoogte. Geloof in jezelf... ::)

Fijne Kerst!

Liefs van Dolf :-*

Sunchild

  • Gast
Re:Mijn werk
« Reactie #2 Gepost op: december 24, 2006, 22:54:39 pm »
Lief Opti,

Vanuit de grond van mij hart..... Mijn dank is groot!

Dank je lief, mooi wezen voor de inspirerende woorden en mooie omschrijvingen. Het antwoordt komt altijd op het juiste moment en je hebt hieraan een bijdrage mogen leveren. Dank je voor het delen van je talent.

Heel veel liefs,
Sun (Sitting on top off the world)  :D
« Laatst bewerkt op: december 24, 2006, 22:55:25 pm door Sunchild »

Sunchild

  • Gast
Re:Mijn werk
« Reactie #3 Gepost op: december 25, 2006, 03:20:07 am »

Consultant / voor: Sunchild
Interpretatie / door: Opti-Mystique
Datum legging: 10 februari 2005

Kwintessens (totaaltelling van de kaartnummers): 53 = 5+3 = 8 (Kracht)
* Hofkaarten tellen als 0 en Azen als 1

Om terug te grijpen op jouw vraag over een levensdoel: ik denk dat op termijn jouw roeping ligt op mensen helpen op spiritueel vlak. Ik zie de roeping in Het Oordeel terug, jouw rol in De Hogepriester van het gesloten deck en je zuiverheid en potenties in de kaart Kracht als totaaltelling. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
« Laatst bewerkt op: december 25, 2006, 03:22:08 am door Sunchild »