Nieuws:

::: Hoofdmenu ::: Astrologie ::: Chin. astrologie :::  Tarot ::: Lenormand ::: Engelen ::: Orakels ::: Sjamanisme ::: Wicca ::: Numerologie ::: Bioritme ::: eCards ::: WebShop ::: Nieuwsbrief ::: Live consult :::

Hoofdmenu

de tuin

Gestart door Silverlady, november 11, 2005, 11:11:30 AM

Silverlady

20. DE TUIN(vrienden)

Deze kaart geeft aan (indien positief); veranderingen die kunnen leiden naar een prettig en belangrijk gezelschap. Bij een negatieve plaats in het spel oppassen voor vleiers en valse vrienden. Tevens kan deze kaart aangeven: creativiteit in velerlei vormen of een mens die zich als een echte levenskunstenaar manifesteert door zich te omringen met luxe en artiesten.
Deze kaart kan eveneens aangeven: men zal een vriendschap sluiten voor het leven. Men kan in een goed, rijk en interessant gezelschap komen te verkeren.
Vanzelfsprekend zijn de omliggende kaarten weer belangrijk, die positief of negatief kunnen werken. De Schoppenboer (recht) op de kaart nr. 20 geeft aan: Een reis per boot of trein of een mogelijke verhuizing over de oceaan.
Schoppentien geeft eveneens aan dat bij het niet bereiken van het gestelde doel men niet verbitterd moet raken.

COMBINATIE.

*tuin-vosje-huis=verkoop huis
*tuin-vosje-doodskist-weg=aankoop auto
*tuin-vosje-doodskist-weg-zon=aankoop nieuwe auto
*tuin-vosje-doodskist-weg-lelie=aankoop 2de handsauto
*tuin-ring=feest
*tuin-doodskist-kruis-vissen=rouwmaaltijd
*tuin-zeisen=dronken
*tuin-ster=tranen
*tuin-ster-doodskist=rouwperiode
*tuin-ster-zon-doodskist=gepasseerde rouwperiode
*tuin-ster-zon-kruis-doodskist=niet over rouwperiode heenkomen
*tuin-vissen-schip-vogels=zakelijke reis
*tuin-brief-zon=goed nieuws van familie of vrienden
*tuin-roede-klaverbladen-kruis=discussies rond erfenis in de familie
*tuin-vissen-zeisen-muizen=faillisement van een zaak
*tuin-vissen-muizen-beer=niet verkopen
*tuin-boek-vissen=winst maken
*tuin-roede-klaverbladen-kruis-huis-sleutel=discussies rond erfenis en of eigendom

Opti-Mystique


Opti-Mystique

#2
Het topic dat over de interpretatie van de kaart De Tuin ging, heb ik hierin geïntegreerd:
Hallo,
Ik ben sinds enkele maanden een beetje actief met de Lenormand kaarten naast de Tarotkaarten.
Ik heb een eenvoudige 3-kaartlegging gelegd met een "makkelijke vraag"> wat kan ik deze maand nog verwachten op mijn werk?
1. klaveren
2. de heer
3. de tuin
Ik dacht datik kaarten zou trekken die te doen hadden met mijn werkklimaat en taken, maar de tuin staat eerder voor sociale contacten en de heer?
Wie kan mij helpen wat de tuin en de heer te maken met de vraag die ik voor de restende dagen van deze maand te doen hebben?
Groetjes, Paula
Mag ik beginnen met vragen waarom de heer als persoonskaart in jouw legging ligt??

Liefs, Dolf
Ik heb de dame als persoonkaart alvorens eruit gehaald...had ik de heer erook uit moeten halen voordat ik de legging deed?

Mariolina Marcelli
Dus de heer is de derde kaart die jouw persoonkaart kruist?

:) Dolf
Even kijken of ik het allemaal begrijp...
de eerste kaart in het midden is de persoonskaart van de dame, die ik al voordat ik de legging heb gedaan in het midden heb gelegd.
De eerste kaart die ik trok was Klaveren en heb ik links naast de persoonskaart gelegd, de tweede kaart heb ik rechts van de persoonskaart gelegd (de heer) en als laatste op mijn persoonskaart de kaart> de tuin

is het een beetje duidelijk, zo?

Paula
Citaat van: mariolina_marcelli op juni 22, 2005, 12:14:35 PM
is het een beetje duidelijk, zo?

Yep... duurt altijd ff, maar uiteindelijk begrijpen we elkaar... ;)
Ik ga er ff over nadenken... Wordt vervolgd.

liefs, Dolf
Hoi M_M,

Er gaat eigenlijk maar 1 vraagje door mijn gedachten, en ik durf het wel te vragen.  Heb jij een (héééle) leuke mannelijke collega "ineens"? Groet, Juul :)
Nee, helaas geen "ineens" hele leuke collega en dat gaat ook niet komen de eerste tijd..ze gaan juist allemaal bij ons weg op het werk.... daarom sta ik te kijken van deze legging...de paar mannelijke collega's die ik heb zijn al voorzien (en vinden mij misschien wel leuk) of ik vind die paar mannen niets...dus nee, de legging is toch een mysterie..

Paula
Dan is het wachten op de rest.... Ben wel benieuwd. Ik kom niet verder dan:

verleden: veel geluk gekend

heden: hulp van een (bevriend) manspersoon

toekomst: nog meer groei

Juul
Ga ook een poging ondernemen om je legging te verklaren:

1. de huidige situatie: Klaveren
Misschien heb je wel chance in je werk juist omdat andere collega's weggaan en er dus meer kansen gecreëerd worden op het werk voor jou.

2. de ontwikkeling in de toekomst: de heer
voor mij is dit in je situatie het mannelijk aspect dat een rol gaat spelen, misschien moet je je mannetje staan, het is ook een relatiekaart maar in deze zin heeft het te maken met de relatie tot je werk of werkomgeving.

3. de afloop: de tuin
deze kaart staat ook voor creativiteit die je misschien moet gebruiken op je werk - ook kan er een nieuwe overeenkomst gesloten worden en worden moeilijkheden overwonnen.

Graag had ik geweten of deze uitleg voor jou enige zin heeft  
Elke kaart moet je eigenlijk kunnen vertalen in relatie tot je vraag en hier heb ik een poging ondernomen om dat te doen.

Liefs, Koshke
Bedankt voor de interpretatie...
maar het blijft nog steeds vaag voor mij..
ik heb daarom een grote legging met alle 36 kaarten gelegd om de legging die ik heb gedaan: wat kan ik op het werk verwachten deze maand juni ?..meer duidelijkheid te verschaffen met de kaarten..
Ik zal even aangegeven waar de vrouw (ik) lag> 4e rij van boven links met eromheen links > de brief, rechts, kind en daarnaast de heer. Boven mijn persoonskaart ligt het schip. Het kind tussen mij en de heer begrijp ik niet?
En op het werkgebied, waar de vraag over ging in eerste instantie> de maan 1e rij van bovenaf helemaal links met daarnaasst rechts vos, schuinonder boek en onder de maan het huis?

Moeilijk hoor, en de maand is al bijina om...maar ik denk toch dat het werk op zich niet zo belangrijk is momenteel en dat de heer die toch dicht bij mij ligt eerder belangrijker is...maar wie is die heer en wat doet dat kind ertussen?

Paula
Ik ken de kaart de tuin totaal niet.  Maar elke keer als ik dit topic voorbij zap moet ik telkens denken aan 'om de tuin leiden'.
Wat is het probleem met je werk paula_T?

Meduus
nee, ik denk niet "om de tuin leiden"..het is toch een positieve kaart?...maar ja, je zou het natuurlijk ook negatief kunnen bekijken en dat maakt het nog ingewikkelder...
Ik zou dan op het werk door iemand "om de tuin worden geleid", een man bijv.???...nee, dat denk ik niet (ik heb nauwelijks mannelijke collega's)

Paula
Waarom wil je een legging ivm je werk?  
Waar weet je geen antwoord op?
De kaart ziet er idd vrij positief uit.  Heeft ze dan altijd een positieve betekenis?

Meduus
Ik heb de legging gedaan om binnen een kort tijdsbestek erachter te komen wat ik op bijv. mijn werk kan verwachten. Ik beschouw het eigenlijk als een oefening deze legging, omdat ik vaak vragen stel die moeilijk zijn en niet in een kort tijdsbestek kan plaatsen...ik dacht dat dit een eenvoudige vraag zou zijn: wat kan ik op mijn werk verwachten deze maand (juni), maar kennelijk is deze ogenschijnlijk makkelijke vraag goed voor vele antwoorden of verklaringen, maakt het er niet makkelijk op!!! ???

Paula
hoi paula

ben dan wel nieuw maar hier de uitleg voor de 3 kaarten die je getrokken hebt

ben wel heel en heel laat zie ik net maar ok tik het toch maar in

Klaverbladen - geluk,geld
heer            - echtgenoot (of de persoonskaart voor een man)
de tuin        - vrienden
(en nee de tuin is echt een posi kaart stelt enkel je vriendencirkel rondom je weer)

groeten alvast
SilverladyLiefs, Dolf

Eva_84

Ik heb ergens gelezen dat de tuin ook kan staan voor 'internet'. Daar had ik zelf nog nooit aan gedacht. Wat denken jullie hierover? Of is er een andere kaart die hiervoor staat?