Nieuws:

::: Hoofdmenu ::: Astrologie ::: Chin. astrologie :::  Tarot ::: Lenormand ::: Engelen ::: Orakels ::: Sjamanisme ::: Wicca ::: Numerologie ::: Bioritme ::: eCards ::: WebShop ::: Nieuwsbrief ::: Live consult :::

Hoofdmenu

de ooievaar

Gestart door Silverlady, november 11, 2005, 11:10:18 AM

Silverlady

17. DE OOIEVAAR (verandering)

Verhuizing, eventueel verandering van werkkring. De Ooievaar wordt sinds lange tijd verbonden met de geboorte van een kind. Tevens geeft de ooievaar mogelijk aan een totale omwenteling van de omstandigheden (huiselijke en/of werksituatie) waarin men nu leeft. Dit zou eveneens kunnen betekenen verandering van inrichting van huis of kantoor.
Uiteraard speelt (spelen) hier de kaart(en), die het dichtst bij nr. 17 ligt of liggen weer een rol. Bijvoorbeeld kaart nr. 4 (Het Huis), dan zal het zeker een verhuizing betekenen. Indien echter kaart nr. 13 (Het Kind) dicht bij de kaart nr. 17 ligt en bij de kaart van de consuitant(e), dan geeft dit een geboorte aan. Kaart nr. 3 (Het Schip) naast de kaart nr. 17 (De Ooievaar) geeft een verhuizing naar verre streken aan.
Hartenvrouw is hier de spil waar alles om draait. Zij bezit een talent om huizen perfect in te richten en is een goede moeder.
Zij bezit tevens een praktisch, zonnig karakter, zodat zij bij een eventuele grote verandering in haar leven (verhuizing naar het buitenland) dit goed zal kunnen hanteren.

COMBINATIE.

*ooievaar-huis=verandering in huis
*ooievaar-huis-zeisen=veranderingswerken in huis
*ooievaar-maan=verandering op werk
*ooievaar-ring=verandering in huwelijk
*ooievaar-hart=verandering in de liefde
*ooievaar-maan=werk ligt ver
*ooievaar-vosje=verraad

Opti-Mystique


Basic

Volgens mij ook:

Wispelturigheid.
Instabiliteit.
Te meegaand zijn. Te flexibel zijn.
Veranderen om te veranderen met als gevolg dat er in werkelijkheid niets veranderd.
Oppervlakkigheid.

Jane26

Ooievaar berg; zeer langzame, moeizame progressie van een situatie

Lelie

#4
Ooievaar/muizen kan ook betekenen verandering missen, kan duiden dat
iemand in een sleur zit, mentaal vast zit, of in een uitzichtloze situatie
verkeerd.

Lieve groetjes,
Lelie.

Moonskin

Hallo lieve mensen,

Ooievaar + Hart betekend verandering in de relatie, dit kan op het moment heel goed kloppen!! We gaan allebei door een periode heen van oude ballast overboord en op een nieuwe verbeterde manier met het leven omgaan.. maar wanneer hierbij ook de lelie ligt?? Hoe kan ik dit zien??
Kan dit staan voor een gelukkige verandering in de relatie??

Lieve groetjes
Thea  :-*

Neentje

#6
Hoi Thea,

Het betekend of verandering in liefdesaangelegenheden of er is een nieuwe liefde op komst oeh... haha succes ermee het kan echt geen kwaad om even te laten weten of cupido nou raak heeft geschoten of dat er ineens vurige romantiek is ontstaan in een al bestaande relatie.. warme knuf Neentje, 

Neentje

Oeps Thea had dit al toegelicht sorry haha maar het klopt dus wel mooi hoor xx

Moonskin

Hoi Neentje,

Hihihi, ik moet zeggen dat het afgelopen weekend eindelijk weer een heel erg fijn, gezellig, maar vooral romantisch en liefdevol passievol weekend was... We hebben allebei zooo ontzettend genoten en dat was ook zeker even nodig na alle hobbels en bobbels de afgelopen tijd..

Dank voor je fijne reactie..

Lieve knuffel Thea

janice

lelie kan ook staan voor vrede en harmonie
Intuitie is verstand dat haast heeft

justb3

Bij de oude Grieken was de lelie een symbool van vruchtbaarheid. Ik denk dat er sprake is van een zwangerschap van ongeveer 15 weken.