Nieuws:

::: Hoofdmenu ::: Astrologie ::: Chin. astrologie :::  Tarot ::: Lenormand ::: Engelen ::: Orakels ::: Sjamanisme ::: Wicca ::: Numerologie ::: Bioritme ::: eCards ::: WebShop ::: Nieuwsbrief ::: Live consult :::

Hoofdmenu

wormen

Gestart door rosie989, september 15, 2005, 12:29:44 PM

rosie989

hoi ,

Ik las dat dromen over wormen betekende dat er aardse geheimen zijn.

Ik droomde dat mijn overleden kater wormen uitspuugde en hij gaf mij het gevoel van hé kijk hier maar eens naar , het leek net alsof hij zei KIJKEN!!

Dus voor mijn gevoel heeft mijn katertje mij in willen laten zien dat er geheimpjes waren op aarde, en inderdaad de geheimpjes gingen over de kat (beschuldiging van dieren mishandeling van een buurtbewoner)  :(

vraag me af waarom de kater mij erop wees eigenlijk er is vanuit ons gezin geen sprake geweest van dierenmishandeling , wel is het zo dat de dierenarts me duidelijk maakte dat ik het ergste moest vrezen ,over vergiftiging...of het eten van een giftige plant..daar duidde de symptomen erg op.

Nu begin ik mij af te vragen of dat hij mishandeld is door andere mensen :( maar dat zal wel blijken in misschien 1 van mijn andere dromen ;)

Liefs rosie

mamamaris

Een kat heeft in dromen van vrouwen vaak een erotische betekenis (poes). Het vertegenwoordigt de wilde kat in de vrouwelijke natuur, die geleid wordt door driften (welke in waaktoestand vaak word verborgen!!!!, en via dromen komt dit tot uiting in de gedaante van de kat).

Dit droomdier symboliseert ook karaktertrekken zoals uitgesproken individualiteit, egocentriek en last but not least een rusteloos wezen.

In neurotische zin, ook wel vadercomplex.

In het algemeen geeft een kat onafhankelijkheid weer. Hij die op z'n fluwelen pootjes zijn (meestal sexueel) doel wenst te bereiken.

Ik heb zelf katten, het is voor mij een feit dat katten "makkelijk" overgeven. Alles wat niet gewenst is, komt er direct uit. Komt het niet uitzich zelf, dan zorgt hij er zelf wel voor (door bijv. gras of ander groen te eten). Hij spuugt wormen uit. Wormen wijzen op een gevoel van hulpeloosheid in een bepaalde situatie in de waaktoestand.  Normaal geeft een kat geen aandacht aan zijn braaksel, maar deze kat vestigt dus extra de aandacht er op, omdat hij er naar blijft kijken, en wil dat jij dat ook doet. .  

rosie989

hai,

Nou ik heb de info gelezen dat een kat die in een droom voorkomt dat dat het 6e zintuig is, en dat wormen aardse geheimen zijn.
als ik dat samen vat... dan wou de kater zeggen .. pas op en gebruik je intuitie om verder te komen op aarde waar de geheimen liggen.. die in het open baar komen.

Waarom deze interpetatie? omdat ik deze droom 1 nacht van te voren had , de volgende dag waren en ook inderdaad aardse geheimen.

ik wist trouwens niet dat katten een erotische betekenis hadden, ik ga ff verder uitspitten ;)

Liefs rosie

mamamaris

#3
Wormen geven eigenlijk ook aan dat er iets is, waar je het niet mee eens bent, dat nog knaagt. De wormen komen uit de mond van de kat, en de mond staat m.i. ook voor communicatie.

Wil je helemaal op de erotische tour, dan schrijft Freud de worm en de mond ook een seksuele betekenis toe ('t zal de vorm wel zijn) en de mond, tja vul zelf maar in (of op hihihi), ook erotisch dus....
Wat een viespeukje  :D  trouwens die Freud. Die heeft het alleen maar over seks. De rest van de droomsymboolspecialisten vindt dat maar niks, die denken er waarschijnlijk alleen maar over  ::).

Bon, in veel situaties is seks ook, dé nummer 1 aanleiding voor veel aardse problemen, niet waar Rosie?

mamamaris

Mmm, een kat symbool voor zesde zintuig zou kunnen. Maar in hoeverre is intuitie hetzelfde als (of vergelijkbaar met) het zesde zintuig? Daweekniehoor!

Iemand?

rosie989

hmm daweekooknie hihi

maar dat was wat in mij op kwam 8)

liefs rosie