Recente berichten

Pagina's: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
61
Dromen / Re: EnHey.
« Laatste bericht door Damaris Gepost op oktober 03, 2020, 15:44:36 pm »
  :-*
62
Tarot kaart-leggingen / Re: Een man die ik erg lief vind
« Laatste bericht door Carla Gepost op oktober 03, 2020, 12:08:51 pm »
Ik heb niet de kennis om een duiding te kunnen geven, maar ik gun het je zo Anja, dat je aan het begin staat van een hele mooie periode in je leven  :-*
63
Tarot kaart-leggingen / Re: Een man die ik erg lief vind
« Laatste bericht door Damaris Gepost op oktober 03, 2020, 09:19:33 am »
Hey Anja.

De man heeft op allebei de kaarten “de zon” vast. Page is leerling, ik vind de page mooie kaart, leerlingen staan open voor willen leren. Maar in leerprocessen worden natuurlijk altijd fouten gemaakt, dat is natuurlijk ook leven. De gezamenlijke kans, matigheid, genezing van (oude) wonden. Herstel van balans in je leven('s). Jijzelf zwaarden 9, wakker worden en de oogjes uitwrijven. Lang genoeg in dat bed gelegen, laat het zon(netje) maar weer opkomen. De zon is een kind kaart, kinderen leren ook, dus een gezamenlijk iets met de heer. Mooie legging, het ziet er goed uit. Voldoende kansen lijkt mij zo. En op de zon kaart voldoende zonnebloemen zonder pot. Hoewel ze groeien op een betonnen muurtje, maar toch een stap.

Liefs
Damaris

(ik heb geduid zonder de rest te lezen, dat ga ik nu doen)
64
Tarot kaart-leggingen / Een man die ik erg lief vind
« Laatste bericht door Anja Gepost op oktober 02, 2020, 20:19:01 pm »
Beste Allemaal,

Ik ken sinds twee dagen een man die ik erg lief vind. Ik ken hem te slecht om te beoordelen of een relatie met hem is weggelegd. Toch merk ik dat ik nu al erg naar hem verlang. Meestentijds denk ik aan knuffelen, innig kussen en af en toe aan nog veel meer. Omdat ik toch benieuwd ben of ik met hem een mogelijk toekomst kan hebben, heb ik een relatielegging voor ons gedaan. Het is de kleine legging die ik voor anderen meestal ook doe! Ditmaal is het voor mezelf.

1. Die man........................Aas van Pentakels
3. Hier gaat het hem om.....Schildknaap van Pentakels

2. Ikzelf...........................Zwaarden 9
4. Hier gaat het mij om......De Zon

5. Gezamenlijke kans.........Matigheid


Mijn eigen kaarten vallen in deze het sterkst op!! Zwaarden 9 geeft mij het gevoel dat ik hem veel minder goed ken dan ik denk maar..........er is wel een groot verlangen om hem beter te leren kennen (De Zon). Kom ik weer met Matigheid, denk ik dat hij in een andere wereld leeft (om het dan zo maar even te zeggen) en er andere levensopvattingen op nahoudt dan ik denk. De grote vraag is of zijn belevingswereld en/of karakter aansluit op de mijne, hoewel ik van die tweede zekerder ben dan die eerste.
Typisch met zo'n groot verschil in betekenis van de kaarten, ben ik momenteel zeer sterk onderhevig aan stemmingswisselingen. Het ene moment lach ik, ben ik zelfs nog zeer melig ook! Vijf minuten later kan ik wel huilen!! Maar ondanks Zwaarden 9 geef ik toch om hem. Maar wat zie ik nu eventueel over het hoofd?! Op naar zijn kaarten!!

Hij lijkt al een tijdje niet meer zo gelukkig te zijn (Pentakels Aas) maar heeft wel de hoop dit geluk op korte maar waarschijnlijker eerder lange(re) termijn te vinden. Het zegt mij ook dat hij erg op zekerheid gericht is maar ook op concrete voorstellen en wil heel zeker zijn van serieuze bedoelingen (De Schildknaap van Pentakels).

Voor onze gezamenlijke kans (Matigheid) dienen wij elkaar eerst heel grondig te leren kennen en dan eventueel kijken of en zo ja hoe wij dan met elkaar verder gaan.

Dit is nu mijn visie maar ben natuurlijk ook benieuwd naar die van jullie!!  :D


Liefs,

Anja
65
Dromen / Re: EnHey.
« Laatste bericht door Anja Gepost op oktober 01, 2020, 12:20:02 pm »
 :'( :'( :'( Echt heel erg!! Wens haar maar sterkte van mij!
66
Dromen / from there teigetje.
« Laatste bericht door Damaris Gepost op oktober 01, 2020, 09:48:33 am »
Ik ben met mijn jongste dochter in een winkel (hout). De in  zeeman, maar het ziet er niet uit als de zeeman. Mijn dochter is een peuter, hoewel ik haar ook niet kan zien. Zij zit hoog bij mij op een schap. Dan zie ik Winnie de poeh figuurtjes die nog in elkaar gezet moeten worden, maar je hoeft alleen de buitenste rand erom heen te naaien. Mijn dochter en ik zoeken verschillende  gekleurde teigetjes uit, en zijn druk bezig, totdat de pakketjes niet meer kloppen. We houden muntjes over? Ik weet niet wat er gebeurd. Maar iemand of iets een sprookjesfiguren zou iets gedaan hebben, en buiten begint er water door de straten te stromen met getekende haai, die enorm hard schreeuwt. Het is erg leuk. En ik dacht leuke attractie voor in de efteling.
67
Dromen / Re: EnHey.
« Laatste bericht door Damaris Gepost op oktober 01, 2020, 09:45:45 am »
De hond van mijn dochter is vorige week overleden.
68
Tarot kaart-leggingen / Re: Kaartlegging stage
« Laatste bericht door Anja Gepost op september 29, 2020, 21:18:19 pm »
Staven Ridder geeft mij hier het gevoel van plotseling heel snel in actie komen, plotselinge ingeving(en). 1

Verder heb ik het gevoel dat je nog een telefoontje krijgt wat e. e. a. kan gaan oplossen, mogelijk toch een telefoontje van een ander bedrijf die bij benadering op hun besluit terug komt?

Ook ik zie, net als Damaris, hier een afloop!Sterkte,

Anja
69
Tarot kaart-leggingen / Re: Kaartlegging stage
« Laatste bericht door Damaris Gepost op september 29, 2020, 16:17:49 pm »
Hoi student in Gent.

Het legpatroon dat weet ik niet. Maar 3 staven en de dood, is strijdlustig. De positiefste kaart vind ik hier staven 6, maar die mogen we verwaarlozen, volgens jouw omschrijving. Ik zou voor meerdere bedrijven kiezen, je weet immers nooit.

Uitgangspunt -> Staven zeven..... gevecht
2. Gerust verwaarlozen -> Staven zes.... Triomf
3. Dit is belangrijk -> Staven ridder..... Vechten, ridder
4. Volgende ervaring -> De dood..... Met deze kaarten is het voor mij een afloop.


Liefs
Damaris

70
Tarot kaart-leggingen / Kaartlegging stage
« Laatste bericht door Studentingent Gepost op september 28, 2020, 21:41:39 pm »
Hey iedereen. Volgend semester volg ik stage bij een bedrijf voor mijn studies. Nu ben ik na lang zoeken een heel leuke stageplek tegengekomen, waarvoor ik mij morgen ga aanmelden. Ik heb weinig interesse in andere bedrijven en heb bij de meeste het gevoel dat ik mij niet meteen thuis zal voelen... Toch heb ik een beetje schrik om mij voor 1 enkel bedrijf aan te melden en dan toch niet aanvaard of geaccepteerd te worden. Zou iemand mij verder kunnen helpen bij de duiding van mijn legpatroon (De volgende stap) die betrekking heeft met mijn keuze?

1. Uitgangspunt -> Staven zeven
2. Gerust verwaarlozen -> Staven zes
3. Dit is belangrijk -> Staven ridder
4. Volgende ervaring -> De dood

Alvast bedankt!
Pagina's: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »