Nieuws:

::: Hoofdmenu ::: Astrologie ::: Chin. astrologie :::  Tarot ::: Lenormand ::: Engelen ::: Orakels ::: Sjamanisme ::: Wicca ::: Numerologie ::: Bioritme ::: eCards ::: WebShop ::: Nieuwsbrief ::: Live consult :::

Hoofdmenu

Recente berichten

#1
Tarot kaartleggingen / Re: De Torenval (zie kaart 5 b...
Laatste bericht door Anja - mei 15, 2024, 22:56:23 PM
Toch wel bijzonder dat mijn werkgever naar een nieuw kantoor is verhuisd op nummer 16. Net nu De Toren steeds naderbij lijkt te komen.
#2
Tarot kaartleggingen / Op basis van Pentakels 10
Laatste bericht door Anja - mei 12, 2024, 00:04:16 AM
1. Begin:..............Koning van Kelken
2. Tegenwerking:.......Koningin van Kelken
3. Medewerking:........Koningin van Staven
4. Strijd:.............De Toren
5. Uitdaging:..........Pentakels Aas
6. Verandering:........Staven 8
7. Geluk:..............Pentakels 6
8. Geheimen:...........Staven 5
9. Onzekerheden:.......De Duivel
10. Triomf:............Kracht

Ik voel hier verschillende dingen. Een op zich gezellig samenzijn maar wees op je hoede voor roddel (twee koninginnen). Ik heb het gevoel dat ik enigszins moet oppassen voor een vrouw met minstens donkerblond haar, nog veel waarschijnlijker is dat ze bruin of zelfs zwart haar heeft. Zij kan weleens voor een heel vervelend praatje zorgen (Koningin van Staven) en ze rukt die Koningin van Kelken als het ware mee.
Verder zal er op het contactuele vlak e. e. a. gaan veranderen, het begin is er (Staven 8). Ik merk in ieder geval, dat ik de laatste tijd vaker op de dag en het uur onverwacht met (on) bekende mensen in contact kom.

Het is voor mij nog niet helemaal helder wat die nieuwe uitdaging voor mij zal worden (Aas van Pentakels). Het is wel belangrijk, dat ik me niet laat leiden door eventuele angsten (De Duivel).ANJA
#3
Tarot kaartleggingen / Re: De Torenval (zie kaart 5 b...
Laatste bericht door Anja - mei 10, 2024, 23:30:34 PM
Rest mij hier nog te vermelden, dat De Gehangene van de eerste legging, momenteel heel sterk op mij van toepassing is! Sterk het gevoel in een impasse te zitten.


ANJA
#4
Tarot kaartleggingen / Re: De Torenval (zie kaart 5 b...
Laatste bericht door Anja - mei 10, 2024, 23:20:58 PM
1. Wat wordt er vernietigd:..............Pentakels 5
2. Waarom wordt dat vernietigd:...........De Kluizenaar
3. Wat wordt er bevrijd:..................Kelken 5
4. Wat ontstaat er daarna:................Matigheid

1. Hier krijg ik nu geen gevoel bij. Moet dit even laten bezinken.
2. Hier voel ik een weliswaar heel goed maar tevens (enigszins) dringend advies van een of meer personen.
3. Gevoelens van teleurstelling worden beëindigd. Meer gevoel voor realiteit, weet even niet hoe anders te zeggen.
4. Een grote voorbereiding op het volgende hoofdstuk.

Wie heeft er andere ideeën?ANJA
#5
Dromen / Re: Ik knuffel een volwassen t...
Laatste bericht door Anja - april 28, 2024, 01:04:08 AM
Met bezorgdheid en angst over de gezondheid van die persoon zit je zeer zeker goed Carla. Het kan zeker nog alle kanten op! Hoewel ik voor hem op het beste hoop, vrees ik het ergste. Mijn kracht en vastberadenheid zal ik zeer zeker omarmen want ook in deze situatie zal ik die hard nodig hebben.
Krachtige en intense emoties kan ik zeer zeker hanteren, verlies van geliefden of dierbaren vind ik het moeilijkst.

Ik wil zeer zeker duidelijkheid in onze communicatie hebben in relatie tot hem. Weliswaar kan glas makkelijker gebroken worden dan een stenen muur. Toch is er ook kracht en moed voor nodig om dat raam aan diggelen te slaan. Ik vraag mij af: gaat hij dat nog doen/gaat hij die kloof tussen ons overbruggen? Krijg ik nog toegang tot de boodschap die hij wil overbrengen?


ANJA
#6
Dromen / Re: Ik knuffel een volwassen t...
Laatste bericht door Carla - april 27, 2024, 20:15:46 PM
Het feit dat de dierbare ziek is, kan symbool staan voor bezorgdheid of angst over de gezondheid of welzijn van die persoon. Het gebouw kan een gevoel van beperking of afstand suggereren, alsof er een obstakel is tussen jou en die persoon.

Briefje tegen het raam: Dat kan duiden op een boodschap die je probeert te bereiken, maar waar je nog geen toegang toe hebt. Het feit dat je te ver weg bent om het te kunnen lezen, suggereert misschien dat je het gevoel hebt dat er een gebrek is aan duidelijkheid of communicatie in je relatie met die persoon. Zelf zeg je "Dat hij in dat gebouw dit en ik niet, zegt mij dat wij nooit bij elkaar kunnen komen." maar dat zie ik niet zo, er zit slechts een glazen ruit tussen jullie, het kan nog alle kanten op voor mijn gevoel.

Tijgers kunnen symbolen zijn van kracht, moed en wildheid. Het feit dat je de tijger knuffelt, suggereert mogelijk dat je jezelf comfortabel voelt bij krachtige of intense emoties of situaties. Het kan ook betekenen dat je een deel van jezelf omarmt dat sterk en vastberaden is.

Over het algemeen zou deze droom kunnen wijzen op een mix van bezorgdheid over een geliefde en een gevoel van innerlijke kracht of moed.
#7
Dromen / Ik knuffel een volwassen tijge...
Laatste bericht door Anja - april 27, 2024, 19:21:10 PM
Een zieke dierbare zit in een gebouw. Ik zie dat hij een briefje tegen het raam houdt maar ik sta te ver weg om te kunnen zien wat erop staat!
Dan knuffel ik ineens een volwassen tijger, ik hou zielsveel van dat dier!


Een gebouw staat voor de manier waarop de dromer in het leven staat. Omdat een dierbare in dat gebouw zit, heb ik het gevoel dat dit gebouw ook staat voor hetgeen ons samen bindt.
Ik weet even niet op welke deel van mijn leven dat gebouw betrekking heeft. Het feit dat ik die tijger knuffel, zegt mij dat ik beslist niet geplaagd word door vijanden. Ik voel me zelfs veilig, wat voor mij aanvoelt dat mijn zelfvertrouwen meer en meer gaat toenemen. Het geeft mij ook de indruk, dat sommige mensen, die mij eerst niet mochten, mogelijk toenadering van mij willen. Hun vijandelijke gevoelens zijn bedaard.
Een tijger staat ook voor seksualiteit, agressie en verleiding. Ik kan niet anders zeggen dat dit op mijn dierbare slaat. Dat hij in dat gebouw dit en ik niet, zegt mij dat wij nooit bij elkaar kunnen komen.

Wat bindt ons precies en wat juist niet? Dat is een vraag die voor mij het uitzoeken waard is.


ANJA
#8
Tarot kaartleggingen / Een doodlopende weg?
Laatste bericht door Anja - april 24, 2024, 22:34:33 PM
1. Hier kom ik vandaan:.................Schildknaap van Zwaarden
2. Hier ga ik naartoe:..................Staven 10
3. Dit is moeilijk:.....................De Gehangene
4. Dit is zinnig:.......................De Keizer
5. Dit betekent veel; mijn grote doel:..Staven 6

Het enige wat ik hier voel, is dat er veel onverwachte situaties komen waarop ik moet gaan inspelen. Het hanteren van het onverwachte. Dit moet ik alleen doen om een stukje zelfvertrouwen weer terug te krijgen.
Daarbij is het voor mij zinnig, om me te gaan verlaten om mensen die meer verstand van zaken hebben dan ik (De Keizer).
Hoewel ik zelf nog geen nieuwe stappen 'mag' ondernemen, is een voorbereiding in stilte wel wenselijk.ANJA
#10
Algemeen / Re: verschillende spiegeluren
Laatste bericht door Carla - april 21, 2024, 12:54:31 PM
Er is een website waar je de betekenis van spiegeluren kunt opzoeken:
https://www.spiegeltijd.com/dubbel-uur/